Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.430
Cevap
19
Favori
114.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aftermath paketi indirime girer mi sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lotuspus kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra falan girebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotuspus

Aftermath paketi indirime girer mi sizce?
    hocam bende alıcam zaten indirimi görürsem yazarım bu başlık altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Kesinlikle katılıyorum, şu oyunun kendi karakterlerinin hepsi gelse zaten karakter seçme ekranına sığmaz resmen, adamlar gidiyor yok robocop yok terminator yok bilmem ne, hayır zaten kütük gibiler yani mk ya da yakışmıyorlar, eskilerden Bayadır oynamadığımız Reiko, Kai, motaro gibi karakterler varken salak saçma robotla uzaktan ateş eden oyuncular oluyor karşımızda, yani kendi mk karakterleri ile bizi komple tatmin etse hadi şu gelen saçma sapan karakterlere ses çıkarmayacak insanlar yine ama, fil tarihinden kalma aptal bir dizide olan robocop u napalım arkadaş ya 🤦‍♂️
    Boyle olmasinin sevebi WB. Reklam icin araya sikistiriyor kendi markalarini.

• bugün aftermath hikayesini izledim, güzel olmuş bence. Çok tahmin edilebilir bir hikaye bekliyordum ama çoğu yerde yanılttı. Sondaki seçimi oyuncuya bırakması da güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

bugün aftermath hikayesini izledim, güzel olmuş bence. Çok tahmin edilebilir bir hikaye bekliyordum ama çoğu yerde yanılttı. Sondaki seçimi oyuncuya bırakması da güzel olmuş.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bence bunlar gelmez kombat pack 2'de. Farklı evrenden karakterler ekliyorlar genelde.

• quote:

Bence bunlar gelmez kombat pack 2'de. Farklı evrenden karakterler ekliyorlar genelde.
    Tabikide oyle sizce kaç karakter gelir😎

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    En az 6 tane gelir yine

• quote:

En az 6 tane gelir yine
    Hocam keşke reiko gelse be

• quote:

En az 6 tane gelir yine
    RoboCop ve sheeva yerine gelse milena ve Reiko keşke

• xxkombatxxkiller kullanıcı çok iyi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

bruce campbell benim favori aktörlerimden biridir. hemen her filmini izledim. kendi official hesabından mortal kombatta olmayacağını açıklamıştı. umarım ikna etmişlerdir. efsane olur :) birde joker saçmalığı yerine hellraiser dan pinhead bu oyuna çok daha iyi uyum sağlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Willem

bruce campbell benim favori aktörlerimden biridir. hemen her filmini izledim. kendi official hesabından mortal kombatta olmayacağını açıklamıştı. umarım ikna etmişlerdir. efsane olur :) birde joker saçmalığı yerine hellraiser dan pinhead bu oyuna çok daha iyi uyum sağlardı.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle . joker, RoboCop,shewaa bunlar ne hele shewa tam spam karakteri teleport hareketi çok gıcık keşkek için binbir türlü zaman ayarı yapman lazim

• Mortal Kombat 11 Aftermath - Deep Freeze: Sub-Zero Character Breakdown | PS Competition Center

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Mortal Kombat 11 Aftermath - Deep Freeze: Sub-Zero Character Breakdown | PS Competition Center

bu video iyi oldu. ps4 ü sattıktan sonra xbox a tekrar aldım oyunu ve şu sıralar mainim subzero
  • Hikayesi için ilk 10 oyunu oynamam mı gerekiyor?
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    9 ve 10’u oynasan olur. Ama ille de şart değil.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.