Bildirim
Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (110. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
Bende bunun aynısının orijinal kaseti var. Duruyor hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oo süpermiş ozaman:) benim hiç tarzım olmayan bir tarz olmasına rağmen arada açar dinlerim 1 ve 2 nin soundtracklerini :)quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Bende bunun aynısının orijinal kaseti var. Duruyor hala. -
-
Merhaba arkadaşlar MK ile ilgili bir sorum olacak. Savunma yaparken kombodan kurtulmak için parlama efektli bozucu olayı var. Yada yere düştüğünüzde kalkarken de yapabiliyorsunuz. Nasıl oluyor o.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tutorial ları oynayın. orda gösteriliyor detaylı olarakquote:
Orijinalden alıntı: Armant81
Merhaba arkadaşlar MK ile ilgili bir sorum olacak. Savunma yaparken kombodan kurtulmak için parlama efektli bozucu olayı var. Yada yere düştüğünüzde kalkarken de yapabiliyorsunuz. Nasıl oluyor o. -
Havadayken aşağı + R2, yerdeyken de ileri veya geri + R2 olması lazım diye hatırlıyorum ama en sağlıklısı arkadaşın dediği gibi LEARN altından tutoriallara bakın
-
-
Ne yaparlarsa yapsınlar şu müziği yeni MK filminde yer versinler. -
https://www.youtube.com/watch?v=lQFZC6dzauM&feature=youtu.be
1.22'deki kısım benim çok hoşuma gitmişti. Bu müzik benim favorilerimdendir.
-
-
-
Adam aşmış mevzuyu
Bakın noob saıbot kendine doğru çekerken yumruk tekme combosu yapıp tekrar çekiyor öyle zamanlama lazımki milimlikquote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Adam aşmış mevzuyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 13 Ağustos 2020; 0:46:42 > -
Cidden bunlar insan değil, android falan herhalde. Yerden seken düşmana doğru zamanlama yapıp vurması çok efsane ve yapılması zor bir hareket. Ben oynarken parmaklarım birbirine dolanıyor, yanlışlıkla pause menüsüne falan giriyorum.
Bu arada Noob Saibot MK11'de çok efsane olmuş. Ben normalde Scorpion taraftarıyım ama her an Noob tarafına geçebilirim. Uzaktan dövüşenler için 1 numaralı karakter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 13 Ağustos 2020; 14:8:4 >
Güzelmiş, Techno Syndrome'un tum varyasyonları müthiş. Umarım filmde de filme özel güzel bir remixini yapıp koyarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X