Bildirim
Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (111. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam 3 gündür noob ile uğraşıyorum kesin geç scorpıon çöp gelicek vuruş hissi noob'ile aşmış bknz:aynı elemanın nıghtwolf combosu yok böyle birşeyquote:
Orijinalden alıntı: burak0308
Cidden bunlar insan değil, android falan herhalde. Yerden seken düşmana doğru zamanlama yapıp vurması çok efsane ve yapılması zor bir hareket. Ben oynarken parmaklarım birbirine dolanıyor, yanlışlıkla pause menüsüne falan giriyorum.
Bu arada Noob Saibot MK11'de çok efsane olmuş. Ben normalde Scorpion taraftarıyım ama her an Noob tarafına geçebilirim. Uzaktan dövüşenler için 1 numaralı karakter.
3:47 saniyede köşede sub-zero'ya yaptığı komboya bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 14 Ağustos 2020; 20:39:39 > -
sürekli aynı combo ya devam ediyor.biraz pratikle yaparsınız. tabi biraz zaman alır fakat düşündüğünüz kadar zor değil.quote:
Cidden bunlar insan değil, android falan herhalde. Yerden seken düşmana doğru zamanlama yapıp vurması çok efsane ve yapılması zor bir hareket. Ben oynarken parmaklarım birbirine dolanıyor, yanlışlıkla pause menüsüne falan giriyorum.
Bu arada Noob Saibot MK11'de çok efsane olmuş. Ben normalde Scorpion taraftarıyım ama her an Noob tarafına geçebilirim. Uzaktan dövüşenler için 1 numaralı karakter. -
Bu elemanla oynarken köşeye sıkıştın mı senin için o round bitiyor. Daha fazla çabalamaya gerek gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız, zaten bu oyunda asıl olay haraketleri ezberleyip tuşlara alışmak. Belli bir zaman sonra alıştın mı ondan sonra combo hareketlerine çalışmak gerekiyor.
Bunun dışında ben daha yeni başladım MK11'e. Oyunun save kısmının (Krypt vb.) server tabanlı olmasi iyi olmamış. Ben de internet yok çünkü. Çoğu şey kilitli olunca da (fatilityler, kostümler vb.) insanın pek oynayası gelmiyor ama yapacak bir şey yok, arada girip yapay zekaya karşı, bazen de arkadaşlarla birkaç oyun atıyoruz.
telefonun netiyle bağlanmayı deneyin. tabi önce araştırın ne kadar veri akışı var. bu oyunu oynayacaksanız net maalesef şart.quote:
Haklısınız, zaten bu oyunda asıl olay haraketleri ezberleyip tuşlara alışmak. Belli bir zaman sonra alıştın mı ondan sonra combo hareketlerine çalışmak gerekiyor.
Bunun dışında ben daha yeni başladım MK11'e. Oyunun save kısmının (Krypt vb.) server tabanlı olmasi iyi olmamış. Ben de internet yok çünkü. Çoğu şey kilitli olunca da (fatilityler, kostümler vb.) insanın pek oynayası gelmiyor ama yapacak bir şey yok, arada girip yapay zekaya karşı, bazen de arkadaşlarla birkaç oyun atıyoruz. -
kardo kapışalımmıquote:
Orijinalden alıntı: Master Willem
telefonun netiyle bağlanmayı deneyin. tabi önce araştırın ne kadar veri akışı var. bu oyunu oynayacaksanız net maalesef şart.
Alıntıları Göster -
pm attımquote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
kardo kapışalımmı
Alıntıları Göster -
oğuzhan kardeşimle dün gece oynadık sadece yapması gereken favori karakteri kimse A dan Z'ye ezberlemek ve kısa sürede prof olucak bunu hissettim, güzel maç yaptık onlineda 4 kişilik lig ve karşımıza 2 kişi harcarız vallahaquote:
Orijinalden alıntı: Master Willem
pm attım
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 17 Ağustos 2020; 3:44:0 > -
-
-
Oyunu tekrar almam icin heveslendiriyorsunda aftermath kollection diskli surumu Turkiye de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 19 Ağustos 2020; 22:47:21 > -
Oyunun online kısmında sorunmu var? Bazen kitlenip kalıyor online’a girmiyor, önceden hiç bir sorun olmuyordu..İnternetimde bir sorun yok..
Birde ben offline oynayınca bir sürü kombo vs yapıyorum,uçup kaçıyorum ama online’a girince ışık görmüş tavşan gibi kitleniyorum, yapamıyorum kolay kolay komboları, neden böyleyim anlamadım..
-
-
-
Selamlar.
BEn bir şey sormak istiyorum.MK tarzı oyunlar pek benim tarzım değildir ama hadi bi deneyelim bakalım diye merak ettim ve ikinci el satın aldım. Yükledim. Oyunu oynamak istediğimde online, turnuva, kule ne varsa hepsi için saat sayıyor. SÜre dolunca mı giriyorum bu oyunlara sadece?
Practice açılıyor, local oyunda da iki kişi karışılıklı oynayabiliyoruz ama ben bunu istemiyorum. Oyunu açıp istediğim zaman bir online oyuna girip dövüşmek istiyorum. Anlış bir şey mi yapıyorum acaba ? illa ki süreyi mi beklemem gerekiyor?
Ps4 oyun, almanya store'dan alınmış. İçeriği ingilizce. -
FIGHT menüsünden girip ONLINE seçerek online dövüşebilirsin, tabi ki plus üyeliğinin olması şart.
KONQUER menüsünden girdiğin kısımlarda da tek başına (veya bazılarını tag team coop) oynayabileceğin hikaye, kuleler, krypt modları bulunur. Kulelerdeki sayaçlar o kulenin daha ne kadar süre ile oynanabileceğini gösterir, süre dolunca o kule çöker yerine yenisi çıkar.
Çok teşekkür ederim :)quote:
Orijinalden alıntı: zepharoth
FIGHT menüsünden girip ONLINE seçerek online dövüşebilirsin, tabi ki plus üyeliğinin olması şart.
KONQUER menüsünden girdiğin kısımlarda da tek başına (veya bazılarını tag team coop) oynayabileceğin hikaye, kuleler, krypt modları bulunur. Kulelerdeki sayaçlar o kulenin daha ne kadar süre ile oynanabileceğini gösterir, süre dolunca o kule çöker yerine yenisi çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X