Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
19
Favori
114.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoo, öyle bir şart yok, ps5 sadece Türkiye’de satılan bir cihaz değil sonuçta Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı satan ps4 için alıcam.

• Son kalan 5 karakterlik slot için Kombat Pack 3 gelecek. Hayırlı olsun.

Tekken 7 gibi season olayına döndü MK11'de.

• Sayko RGB S kullanıcısına yanıt
    Sadece kombat pack 3 değil. Bir senaryo daha eklenecek oyuna muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Sadece kombat pack 3 değil. Bir senaryo daha eklenecek oyuna muhtemelen.

Senaryodan çok gelecek olan diğer 5 karakteri merak ediyorum.

Yine 80 döneminden guest bir karakter eklenmesi muhtemel.

Hocam bu bilgiye nerden ulaştınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelmemesi için bir neden yok. Yurtdışı forumlarda da geleceği yönünde konuşuluyor Aftermath DLC'sinden bu yana.

Karakter seçme ekranı en son bu tarzda görünecek. 42 slotluk karakter seçme ekranı. Oyun zaten 8 milyon satış barajını geçti. KP3 gelmemesi için bir olasılık yok.

KP2 ile gelen 3 karakter ile sol veya sağ alt slotu doldurdular diyelim, sol veya sağ slot boş kalacak ve yukarıda da 2 slotluk uyumsuz boşluk olacak.

KP3 gelecek. Çoğu kişinin düşüncesi ve tahmini bu yönde.

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

edit: eklenen resim düzeltildi

@Hunter_C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 20 Ekim 2020; 12:39:1 >
  • Ayrıca DLC kostümü olarak umarım bu kostüm gelir oyuna. Deception'daki kostümü.

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]
    Peki benim anlamadığım ultimate sürüm çıksa bile üstüne eklenti çıkartıp satmaya devam ediyorlar mı? Ben biraz yabancı kalmışım bu sisteme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ultimate sürüm alanlar için extra ücret istememeleri gerekiyor fakat yeni gelecek 5 karakter için muhtemelen ücret talep ederler.

Tekken 7 bu konuda nirvanadır. Season 4 çıkacaktı en son. Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayko RGB

Gelmemesi için bir neden yok. Yurtdışı forumlarda da geleceği yönünde konuşuluyor Aftermath DLC'sinden bu yana.

Karakter seçme ekranı en son bu tarzda görünecek. 42 slotluk karakter seçme ekranı. Oyun zaten 8 milyon satış barajını geçti. KP3 gelmemesi için bir olasılık yok.

KP2 ile gelen 3 karakter ile sol veya sağ alt slotu doldurdular diyelim, sol veya sağ slot boş kalacak ve yukarıda da 2 slotluk uyumsuz boşluk olacak.

KP3 gelecek. Çoğu kişinin düşüncesi ve tahmini bu yönde.

edit: eklenen resim düzeltildi

@Hunter_C

8 milyon satmasi ed boon icin gercekten sevindirici. Oyun ps5 tede olacak ve daha iyi cozunurlukte oynanacak. Yani ermac ve reptile inde gelecegini dusunuyorum.

Capcom da az degil bir nesli sadece street fighter oyunu olarak sf5 ile bitirdi tam sf6 ps5 e gelecek derken sf5 icin oyle bir duyuru yaptiki ben bile sevindim sadece dan hibiki ve diger karakterlerin gelmesini birak ilk gelecek dan hibiki ile yeni oynanis gelecek. Izledigim kadari ile resmen dead or alive gibi animasyonlar daha bir gercekci ve kodummu oturtacak gibi olmus. Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

• Olmaz ama belki son pack’te 3 kişi duyurup 2 kişiyi oyun içi gizli açılabilir karakter yapabilirler. Oyunda hala bulunamayan sırlar olduğu konuşuluyor şu sıralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyundan hiç renk vermeden arkaplanda hazırlamaları muhteşem bir olaydı. Büyük sürpriz oldu seriyi seven ve yakından takip edenler adına. Hatırlayın. Oyunun resmi duyurusu Aralık ayının sonuna doğru oldu, oyunu arkaplanda neredeyse tamamlamışlar ve böylece Nisan ayında çıkışını gerçekleştirdi. 4 ay gibi kısa bir sürede çıkmış gibi oldu. Keşke her firma oyun bitimine yakın yeni oyunlarını duyursa. 4 ay gibi bir süre çabuk geçti haliyle.

SFV'i oynamıyorum uzun zamandır gelen vuruyor giden vuruyor. Kage karakteri ranked modda nefes aldırmıyor. Oyundan soğuma sebebi. Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

MK serisi sırlarıyla meşhurdur ilk oyundan bu yana. Link var mı neler konuşuluyor merak ettim.

@Dark-Samurai @Tuomir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayko RGB

Yeni oyundan hiç renk vermeden arkaplanda hazırlamaları muhteşem bir olaydı. Büyük sürpriz oldu seriyi seven ve yakından takip edenler adına. Hatırlayın. Oyunun resmi duyurusu Aralık ayının sonuna doğru oldu, oyunu arkaplanda neredeyse tamamlamışlar ve böylece Nisan ayında çıkışını gerçekleştirdi. 4 ay gibi kısa bir sürede çıkmış gibi oldu. Keşke her firma oyun bitimine yakın yeni oyunlarını duyursa. 4 ay gibi bir süre çabuk geçti haliyle.

SFV'i oynamıyorum uzun zamandır gelen vuruyor giden vuruyor. Kage karakteri ranked modda nefes aldırmıyor. Oyundan soğuma sebebi.  

MK serisi sırlarıyla meşhurdur ilk oyundan bu yana. Link var mı neler konuşuluyor merak ettim.

@Dark-Samurai @Tuomir

Bu kanali takip edebilirsin. Her oyunda bu tur kisiler vardir. Buda bu oyun icin en iyisidir. Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

* https://www.youtube.com/watch?v=NjgjvwKVExI

• Evet hatırladım bu kanalı. Mileena'nın outrosu güzelmiş.

@Dark-Samurai

• İzleyiniz :)

• Dövüş oyunum hiç olmadı ,bu gelen RoboCop Rambo gibi karakterler yüzünden alma raddesine geldim şu oyunu. Sonunda Ash'i de eklerlerse oyunu alicam.

• Rambo'nun victory scene efsane. Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

92'den bu yana seriyi oynarım. Serideki gelişim enfes. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 22 Ekim 2020; 23:9:4 >
  • Bu arkadaşlar reaksiyon videoları çekiyorlar

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.