Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
19
Favori
114.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arkadaş hocam, sonrasında da bunun brutality olmadığını söylemiş. Dataminning yapan birisi de oyunun içinde gizli scorpion skinli reptile fight olduğunu ama dövüşün nasıl tetiklendiğini bulamadığını belirtmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 23 Ekim 2020; 22:30:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bu arkadaş hocam, sonrasında da bunun brutality olmadığını söylemiş. Dataminning yapan birisi de oyunun içinde gizli scorpion skinli reptile fight olduğunu ama dövüşün nasıl tetiklendiğini bulamadığını belirtmiş.

İlginçmiş.

Bu arada;

• Çıktığı günden beri rank oynuyorum görüşlerimde hiç şaşırmadım şu oyunu ne kadar oynamayı bilmeyen varsa garanti ya scorpion yada sub-zero'cular tamamen. Cheap win kafasına alışmışlar o ikisi dışında başa bişe seçtikleri anda yenilip diğer tur anında yapışıyolar geri o iki karaktere. Bu iki karakterin OP olmadığı bir mk oyunu çıksa bu adamların oyunu oynayacaklarına bile şüpheliyim artık Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayko RGB

Ablayı boss yapmışlar. Görünmezlik bile var. 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]
    Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 5 Kasım 2020; 20:9:46 >
  • oyundaki mk evreni harici karakterlerden nefret ediyorum. rambo nedir yahu? o kadar mk karakteri varken böyle zamazingolarla uğraşıyorlar. böyle giderse oyunun adı mortal kombat olarak kalacak ama içeriği mugen'e dönecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

oyundaki mk evreni harici karakterlerden nefret ediyorum. rambo nedir yahu? o kadar mk karakteri varken böyle zamazingolarla uğraşıyorlar. böyle giderse oyunun adı mortal kombat olarak kalacak ama içeriği mugen'e dönecek.

Katılıyorum, diğer bi beni gıcık eden nokta oyunun story modunda gördük Cyrax ve Sektor'u modellemişler herşeyleri hazır yani neden sadece story modunda tutuyorsunuz işte. Gittiler robocop'u getirdiler ne alakaysa. Hali hazırda o kadar uğraşılıp yapılan şeyler sadece 5dk'lık story modunda oynanılan bir dövüş içinmiydi yani gayette iyi duruyolardı.

Birde arka sayfada tartışılmış KP2 oyuna gelecek olan son paket değil mi, çünkü ultimate edition duyuruldu bu paket ile. Tamamlandı diye düşünmüştüm oyunu ben bu versiyon çıktığı için. Belki başka bir karakter dlc'si çıkacak olursa o robotlar heba olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 6 Kasım 2020; 14:29:10 >
  • Merhaba arkadaşlar, MK11 Ultimate paket ön sipariş ile alınmaya değer mi? tüm karakterler vesayre var mı bu sürümde?

• MK11 ps 5 güncellemesi için ultimate mi gerekli acaba bilen var mı ? Free upgrade ps5 bölümünde sadece mk11 ultimate diye bahsediliyor cünkü.

• Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 ön sipariş vermiştim, ps4 sattığım için bakma şansım yok. Şimdi store den bakıyorum sepete ekle diyor, satın alınanlar kısmında da çıkmıyor. Sebebi ne olabilir ? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo ben yanlış mı görüyorum, filmdeki oyuncuların modelleri oyuna aktarılmış, Raiden, Jonny, Sonya. Şimdi kebapçı Edd'e biraz sempatim oluştu :)

• Çağdaş kullanıcısına yanıt

Müthiş olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Oooo ben yanlış mı görüyorum, filmdeki oyuncuların modelleri oyuna aktarılmış, Raiden, Jonny, Sonya. Şimdi kebapçı Edd'e biraz sempatim oluştu :)

Kolaymi 8 milyon satmis oyun. Daha neler getirecek bekleyip gorelim. Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

• Oyunun Ultimate sürümü ülkemizde ne zaman satışa çıkacak, bilgisi olan var mı?
  • Hunter_C kullanıcısına yanıt

17’sinden bu yana satışta: 399 TL Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] 

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Hocam fiziksel sürümü demek istedim. Benim gördüğüm hiçbir sitede satışta yok şu an. Bilmediğim bişey mi vAr acaba 😳
  • Hunter_C kullanıcısına yanıt

Hmm, onu bilmiyorum, kutulu çıkışları takip etmiyorum ama salgının etkisiyle dağıtımda aksama yaşanmış olabilir

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.