Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.383
Cevap
48
Favori
74.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu almayı düşünüyorum. Kameo denilen sistem kapatılabiliyor mu?

Khaos Reigns Koleksiyonu olan sürümü almayı düşünüyorum (1.000 tl civarı) yoksa normal sürüm yeterli mi?
  • Cyberbrkk kullanıcısına yanıt
    Kameo denilen sistem kapatılmıyor sen istersen kullanmayabilirsin ama rakibi kapatamıyorsun . Zor bir sistem değil gerçekten niye bu kadar karşı oyuncular gerçekten anlamadım .
  • malikenes54 M kullanıcısına yanıt
    Kameo sistemi hic tutmadi maalesef.
  • Kameo sisteminden bu kadar şikayetçi olunması bana çok garip geliyor . Mortal kombatın en kolay öğrenilecek dövüş oyunu olduğunu düşünüyorum . Casual oyuncularının da diğer dövüş oyunu oynayanlara göre en yeteneksiz oyuncular olduğunun da farkındayım . Ekranda iki tane karakter görünce demek ki birden çok korktular . Ben bu kadar yeteneksiz bir kitlesi olduğunu anlamamışım MK kitlesinin .
    Sorun kameo değil . Sorun dengeleme. Bunu hep söyleyeceğim . Nrs bu konuda mk11 den beri çok başarılı değil. Mk11 oynayanlar da bilirler . Joker kotal kahn ve fujin dönemlerini . Bu karakterler diğerlerinden çok ayrılıyordu . Şimdi buna bakıp kameosuz MK oyunu olmaz nasıl denmiyorsa dengesiz karakterler olunca da kameo sistemi olmadı demek aynı akıl tutulması . Ama nrs bence akıllandı . Kendi kasual kitlesinin bu kadar yeteneksiz olduğunu bu oyunla iyi öğrendiler . Bence bir sonraki oyunda sadece üçgen tuşuna basarak 15 hitlik bir kombo çıkaracak oyun tasarlamalılar . Casual kardeşlerimizi üzmeyelim .

oyunu sen tasarlamış gibi ne sahipleniyorsun dostum? Kimse yeteneksiz ve korkak değil, senin anlamadığın anlayamadığın husus şurası: Bu oyun herkese hitap etmiyor. Ben de kameo ile oynamasını biliyorum ve diğer arkadaşlar da biliyor. Asıl sorun ekranın çok renkli ve kalabalık olmasıdır. Gidipte professiyonellere özel oyun çıkarırsa olacağı bu. Yeteneksizlikle ne alakası var, kendini kimden üstün görüyorsun? Ben kameolu sistem sevmiyorum kardeşim, böyle diyince kalbin kırılıyor herhalde. Bir sonraki oyun kameosuz olursa sen yine Mk1 oyna, diğer yeteneksiz ve korkak kitle ile karşı karşıya gelme.

• Firavun-Faresi kullanıcısına yanıt
    Dostum kameo sistemini sevmedim ekranda birkaç karakter görünce benim aklım karışıyor dersen ben seni anlarım bir yere kadar hak da verebilirim . Ancak kameo sistemi tutmadı demek saçmalıktır diyorum .
    Herkese neden hitap etmediğini de anlattım . Onu da sonunda farkettim diyorum . Sorun MK casual ortalama kitlesinin çok da yetenekli olmayışı . Ekranda birkaç karakter görünce aklı bulanıyor . Çünkü yıllardır Marvel vs capcom , tekken tag oynandı dünyada . Onların casual kitlesinin aklı bulanmıyordu . Çok da sevildi . Özellikle dünyanın en çok satan dövüş oyunu süper smash brosu görseniz demek ki ekrana kusabilirsiniz .
    Yine söylüyorum bu oyunun temelde en büyük sorunu denge ,gerek dövüşçüler gerek kameolar arasında güç dengesizliği var . Kasual kitle için single içerikler az . Bunu zaten bir yıldır söylüyoruz .

• günaydın tünaydın arkadaşlarım bir oyun için birbirimizi kırmaya değmez üç günlük dünya oyun tutmadı öyle veya böyle sebeplerden hitap eder etmez oturup ders çıkaracak olanlar biz değiliz ama şu da varki yarım yamalak oyun çıkarıp her içeriğe para istemek hele ana oyun fiyatına ek paket satmak tam bir açgözlülük oldu kimse kusura bakmasın :)

• Uzun süredir size anlatmaya çalıştığım şey bu . Mortal kombat 1 öldü oyuncu sayısı çok az demek neden saçmalık umarım bu fotolar sayesinde bir nebze olsun anlarsınız . Her iki oyununda liderlik tablolarındaki oyuncuların oynadığı platforma dikkat edin .

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

Evet kameo sistemi tutmadi her yerden abuk subuk 10 saniyede 1 karakter firlamasi oyunu igrenc yapti, tabiki tek neden bu degil bazi stagelerin gunluk guneslik olmasi, mk havasinin yansitilmamasi, karakter dengesizlikleri ekranda her seyin karman corman olmasi oyunu bitirdi.

Bu benim fikrim neden bu kadar agladin onu anlayamadim ?

Ha bana casual diyorsan sf6ya beklerim casual miyim degil miyim gorursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Aralık 2024; 20:52:7 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Şu yorumundan sonra artık emin oldum ki sen casual bi MK oyuncususun . Rekabetçi oynasan kameo konusunda bu kadar ağlamazsın . Sorun kameo değil denge dedikçe hala kameo diyorsun .
    Bak doğru yerlere de değinmişsin . MK temasından gittikçe uzaklaşılması , karakterler , stageler çok renkli oldu . MK bu havayı kaldırmaz .
    Ben kameo sistemi hic tutmadi dedim aglamis oldum oyle mi tamam dostum sensin
    Bak hocam senin fikrini buraya yazma hakkına saygı duyuyorum . Özgür bir platform burası sonuçta ama her saçma sapan fikre de saygı duymamı bekleme . Yanlış saptamalar yapıyorsun . Neyse sen sf6 oyna bak orada casual değilmişsin iyi oyunlar .
    Senin fikrin de bana sacma geliyor napalim simdi ?
    Malesef forum sana cevap verebilme hakkı vermiş . Cevap ver işte .
    Vermis de Senin gibi zirlayayim mi sen sacmasin soyle boyle diye ? Benim fikrime atlayan sensin.
    Kameo sisteminin tutmadığını söyleyerek bir nevi zırlıyorsun zaten . 10 saniyede bi ekranda 2. Bir karakter görmek seni yormuş işte . Beceremiyorum ağlıyorum desen anlarım .
    Senin yasin kadar mk sf oynamisligim var beni bilen bilir becerememek de nedir komiksin Ayrica Evet tutmadi 10 saniyede 1 oradan buradan karakterlerin firlamasini sevmedi cogu kisi bunu belirten insanlar var yabanci forumlarda ben de sevmedim ne var bunda ? Azicik saygi duymayi ogrensen, sen sacmasin casual oyuncusun demek yerine yorumunuza katilmiyorum desen hic bu muhabbetler donmeyecek mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Aralık 2024; 21:19:25 >
    Hocam yaşını bilmem belki benden küçüksündür belki büyük . Ama sözlerim için özür dilerim . Fazla abarttım sanırım . Bir oyun için değmez . Kusurma bakma iyi oyunlar .
    Ben de ozur dilerim arada olur boyle seyler iyi oyunlar size de.
  • Ed Boon şimdiye kadar ki en efsane Mortal Kombat olacak dedi, en kestane Mortal Kombat oldu... Bir an önce fişini çekerler de yeni Mortal Kombatı görürüz umarım. Conan Teaser ı da iğrenç bu arada. Kütük gibi bir karakter yapmışlar, estetikten yoksun. Sanki 16 bit konsolla beat em up oynuyoruz gibi hareket animasyonları
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.