Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.345
Cevap
43
Favori
73.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 72 GB nedir ya, madem böyle bir şey var, indirmeye neden daha önce açılmaz, daha oyuna girmeme neredeyse üç saat var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye iki saat sürüyormuş komediye bakın. 3 5 karakter iki saat hikaye dlc s, al sana 50 euro  

• Valla ben de o parayı verdim, pişmanım diyebilirim, oynamayı istediğim tek karakter noob olabilir, onu da tek alabilirdim, hikaye modunu izlemek yerine oynamak istedim ama pahalı bir iki saat oldu 😀

• min %50 indirim almadıkça asla almam bu paketi. conan ın bende yeri ayrı sırf onun için alırım ama bu paralara asla.

• Capcom 4 karakter icin 1500 tl istiyor ona bakarak bence bu paket alinabilirmis, 6 karakter + senaryo modu var hic degilse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mk X Cyrax gibi olmus kombolari istahim kabardi her an alabilirim dlcyi

Xusesyoutube
    MK1 ▰ SonicFox Destroying Ranked With Cyrax【Mortal Kombat Khaos Reigns】
    https://www.youtube.com/watch?si=fEUXkqxwA2Eofr-K&v=KFiUz0CqTRY&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Khaos Reigns hikayesini bitirdim . Neredeyse hiçbir epik olay olmadı . Hikayeye katkısı çok azdı 3/10
    Cyrax sektor noob saibot arasında ise ilginç bir şekilde en güçlü olmasını beklediğim noob en zayıfı çıktı . En güçsüz olmasını beklediğim cyrax ise en güçlüsü çıktı . Buradan da şunu anladım trailer ve Kombat kastler pek bir şey ifade etmiyor .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mortal Kombat 1'de eksik olan karakterlere baktım da, oha dedim çok fazla karakter eksik. Şu ana dek en eksik Mortal Kombat olabilir. Mortal Kombat 1 de yer almayan karakterler:

1. Dvorah
    2. Jax
    3. Goro / Sheeva
    4. Bo Rai Cho
    5. Jade
    6. Frost
    7. Fujin
    8. Kabal
    9. Kollector
    10. Nightwolf
    11. Erron Black
    12. Skarlet
    13. Sonya
    14. Cassie Cage
    15. Jaquin Brighs
    16. Kano
    17. Cetrion
    18. Kotal Khan
    19. Tremor
    20. Kung Jin
    21. Shinnok
    22. Ferra Torr

Yani yuh dedim, bu kadar karakteri dışarıda bırakmış oyun. Hangi birini Dlc ile getirecek. Benim gözümde yarım oyun olarak kalacak gibi duruyor.

• Mk9 , MKX ve Mk11i kelimenin tam anlamıyla her konuda geride bıraktı artık MK1 . Gameplay çeşitlilik olarak açık ara en iyisi . Mk11in garabet yavaş oyunundan sonra zaten ilaç gibi gelmişti. Son dlc ile birlikte sektor cyrax ve noobun da rostera katılmasıyla mükemmel bir roster oldu .
    Mk1 ilk senesi çok sancılı geçti . Dengesizlik ve içerik yetersizliği en büyük sorundu . Ancak son güncellemeden sonra homelander ve Kenshi dışında dengesizlik büyük ölçüde giderildi . Towers of time ile kristal kazanma içeriği geldi . Hala bi krypt olsun isteriz ama o olmayacak gibi duruyor .
    Bu oyunun değerini yeni bi mk oyunu çıktığında anlarız . Beğenmeyen arkadaşlar bir aparkatla krush blow yapıp sonra yine aparkat vurup 300 can götüren mk11i veya overhead mi low mu geleceğini sadece tahmin yürüterek savunma yaptığınız mkxi oynayabilir .

• x_abner X kullanıcısına yanıt

Bu karakterlerin içinde sadece Sonya, Nightwolf, Jade, Jax, Kano ve Kabal gibi karakterler mortal kombat ın ikonik karakterleri, gerisi fasa fiso misafir karakterlerden farkı yok, olmasa da olurlar, saydığım karakterlerin bir çoğu da kameo karakter olarak zaten varlar, Goro ve Shinnok da Boss karakter olduğu için her oyunda olması beklenemez. Listeye bakınca en büyük eksiklik Sonya olarak göze çarpıyor.

Bence MK1 karakter listesi bir kaç eksik dışında gayet iyi. Kung Jin miş Cassie Cage miş, Kotal Kanh mış ve diğerleri bunlar zaten zorlama karakterlerdi, bunların içinde yine en orjinal ve Mk ya yakışan bir Skarlet var birde Dvorah.

Mortal Kombat 1 in en sevmediğim kısmı hikayesi ve karakter tasarımları oldu, orjinal hikayeyi komple silip saçma sapan bir hikayeyle ortaya çıkması, Raiden, Shao Kahn gibi güçlü karakterlerin geri plana atılması, Scorpion'in tamamen kendi karakterinden çıkıp Sub Zero'nun kardeşi olması gibi saçmalıklar olmasaydı tadından yenmezdi.

Şu son eklenen Cyrax ve Sektor'un da kadın karakter olması ayrı bir saçmalıktı, biz bunları tamamen robotlaşmış karakterler olarak bilirken zırh giymiş kadın karakterler olarak ortaya çıkması tüm gizemi ve orjinnaliği bozdu.

• Buna katılmam mümkün değil, MK X hepsinden fersah fersah iyi bir oyun, MK 9 ise bildiğin umk 3 remake'i gibi bir şeydi karakter listesi olarak pek eleştiremem atmosferi harikaydı.

MK1 evet MK11 çöpünden daha iyi bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Ekim 2024; 14:2:37 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hocam gameplay olarak bakacaksak yakın bir zamana kadar ben de mkx’i daha iyi olarak gördüm ama son güncellemelerden sonra mk1 ciddi anlamda toparladı . İzlemek olarak hala mkx daha zevkli ama oynarken resmen şans işi . Overhead ve lowları göremiyorsun oyunda . Oyun çok hızlı . Bu izlenmesini çok zevkli kılıyor ama taktik yapmayı sıfıra indiriyor . Tamamen baskı üzerine bir oyun . Varyasyon sistemi mükemmeldi kabul ediyorum ama mk1 kameo sistemi varyasyon sisteminin de üstüne çıktı . Her karakter en az 3 kameo ile oynanabiliyor . Müthiş bir çeşitlilik sağlıyor .

• Towers of time geldi ve beni yeniden kazandı. Özellikle artık oynayan sayısı artacaktır. Towers of time sıralaması ve kristal ödül challengeler aşırı keyifli :) ileride son dlc de %80-90 indirime girerse alırım. Cyrax Sektör ve Noob denetti oyun bana 1750 TL etmeyeceğini kendim de deneyimlemiş oldum.

Not: Rewards kısmını ayar çekmişler sanırım. Palet yerine hep kombat kard çıkıp duruyor sinirim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 1 Ekim 2024; 14:33:5 >
  • junis kullanıcısına yanıt

Hocam kesinlikle ikonik karakter konusunda çok haklısınız ama bence her zaman en iyi karakterler en ikonik karakterler olmak zorunda değildir. Dvorah ikonik karakterlerden biri olmasa da bana göre ikonik karakterlerden çok daha önemli bir karakter. Benim dört gözle beklediğim 3 karakter var. Dvorah, Jax, Jade. Bu arada çoğu Mortal Kombat oyununda muhakkak en az 1 tane dört kollu karakter oynanabilir olmuştur. Mk1 de oynanabilir 4 kollu bir karakter yer almıyor, kameo var sadece. Oyuna muhakkak eklenmesini istediğim Dvorah, Jax, Jade. Oyuna eklenirse daha iyi olur dediğim Goro, Bo Rai Cho, Cyber Frost gibi eğlenceli karakterler var. Yoksa Skarletin de Erron Blackın da hastaları çok yurtdışında ama herkes kendi tarzına göre karakterleri seviyor. Kimi ikonik diye Kabal, Kano bekler kimi ise Kollectoru, Fujini daha çok sevmiştir onu oyunda görmek ister. Bu arada Kombat Pack 3 için çok olumsuz bir söylenti var, o da şu ki Cassie Cage, Kung Jin, Jade, Michael Myers, The Mask, Shredder. Yani cassie gibi kung jin gibi gereksiz karakterler yolda. Konuk karakter fena değil sanki. Keşke beetlejuise de gelseydi... Bu arada MK 1 de en sevdiğim özellik kesinlikle mkx de ve mk11 de yer alan varyasyon özelliklerini kaldırmış olması. En sinir bozucu şeylerden biri her karakterin varyasyonları olmasıydı, hele hele ability özelliği ile mk11 de boku çıkmıştı bu olayın, dövüş oyunu değil de rpg oyunu gibi item kasıyorduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 2 Ekim 2024; 7:39:54 >

• malikenes54 M kullanıcısına yanıt

Ben kameodan da varyasyon sisteminden nefret ediyorum ama kameo sistemini nedense hiç sevmedim, redditte vs çoğu oyuncu kameosuz mod istiyor hatta.

Benim hayalim düz teke tek varyasyonsuz kameosuz mkx kombo çeşitliliğinde daha fazla karakterli bir mk yapılması.

Bakalım çok bekleriz daha.

• Kombat Pack 3 Cassie Cage, Kung Jin, Jade, Michael Myers, Shredder, The Mask olsaydı tepkiniz ne olurdu? Gamefaqs ta bir kullanıcı iddia etmiş. Ben Dvorah ve Jax in olmadığı hiçbir pakete tav değilim. Hele hele Cassie Cage ve Kung Jin bana çöp geliyor. Jade fena değil.

• x_abner X kullanıcısına yanıt
    Konuk karakterler için hiçbir yerde bilgi görmedim ama jade Kung jin ve cassie kesin gibi görünüyor . Jade zaten çok seviliyor ben de çok seviyorum gelmesini isterim . Kung jin ile mkxte pek aram yoktu ama okçu bir karakter olarak farklılık katabilir . Eğer sevilmezse uzun bir süre mk oyunlarında görmeyebiliriz . Cassie ise çok anlamadım . Tamam mkx ve mk11 de sevilen bir karakter oldu . Ancak 3 oyun üst üste görmeli miyiz emin değilim . Kadın karakterlerin azlığı sebebiyle gelirse gelir ama illa kadın olacaksa benim tercihim skarlet olurdu .
    Şu yok bu yok diyenlere de şöyle diyeyim mk11de de reptile Ermac kenshi reiko smoke yoktu . Yani şunu artık lütfen anlayın bütün karakterler bir oyuna sığmıyor .

• arkadaşlar merahaba iyi akşamlar bende mk1 premium var . sizce kombat pack 2 çıkar mı bekliyeli mi ?

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

Bu çıkan kombat pack 2 hocam, kombat pack 3 gelir ama senaryolu olmayabilir.

• Hocam o zaman ben hangisini almalıyım, yeni hikayeyi oynamak ve yeni karakteri de istiyorum. Bende şu an MK1 premium var.

Satışta olan :

Mortal Kombat™ 1: Khaos Reigns Paketi (2.099,00 TL)

Mortal Kombat™ 1: Khaos Reigns Genişlemesi (1.749,00 TL)

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.