Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
48
Favori
74.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter da mk1 in son bulduğu, bundan sonra kp3 veya herhangi bir genişleme paketi olmayacağı söyleniyor. Bu söylemler çok ciddi, söylentinin ötesinde gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt
    Evet birçok casual , pro oyuncu da bu konuda yorum yapmış ve nedenlerini sıralamış .
    Öncelikle kombat pack 3 çıkmama nedeni olarak Khaos Reigns genişleme paketinin iyi satmamasını öne sürüyorlar .
    Bu konuda Warners Bros veya NRS’nin gerçekçi olmayan satış beklentisini eleştirmek gerekiyor . Bir kere neredeyse ana oyun fiyatı kadar bir genişleme paketi satamazsın hata burada başlıyor . 50 dolar/euro herhangi bir genişleme paketine verilmez .
    İkinci olarak benim ve diğer tüm oyuncuların düşündüğü paketin içeriğinin gerek hikaye olarak gerek karakterler olarak boş olması . Noob Saibot ve Ghostface dışında heyecanlandıran bir karakter olamaması . Sektor ve cyraxin cinsiyet değişimi , conan ve t-1000 karakterlerinin yeni nesil oyuncuları heyecanlandırmaması paketin az satmasının en önemli ikinci nedeni .
    Khaos Reigns ile yeni kameoların gelmemesi büyük hatalardan bir tanesi . Bu oyunun çekirdek mekaniği olan kameo mekaniği bu paketle yeterince çeşitli hale gelmedi .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mortal kombat satışları kötü gittiği için artık

Pack 3 paketi iptal olmuş artık yeni karekter gelmeyecekmiş öyle bir söylenti var bu konu da ne düşünüyorsunuz Arkadaşlar

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

• iptal edilen paket de igrençmiş zaten Cassie Cage, Sonya, Kung Jin, Kano, Jade ve Rorschach varmış. (fateunknown paylaşmış)

• Bu oyunun helvasi cabuk yendi, kombat pack 3 iptal, ghostface infinite combosu var, evo turnuvasinda da mk olmayacakmis gecmis olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun denge açısından hala birkaç problemi olsa da şu an içinde bulunduğumuz dönem oyunun çıkışından beri en dengeli olduğu dönem .
    Ancak 600 saatin sonunda aynı heyecanı maalesef duyamıyorum .

• Dün bir Mortal Kombat 11 i indireyim dedim gerçekten daha çok keyif aldık. Online oynayan biri değilim, kameo sisteminin ne kadar saçma olduğunu dün net olarak gördük.

• Firavun-Faresi kullanıcısına yanıt
    Malesef benim için en kötü MK oyundur . Size iyi oyunlar .

• malikenes54 M kullanıcısına yanıt

eyvallah, o kadar kişi ile denedim mk1 i. ama kameo sisteminde tıkandıkları için hiç keyif alamadık. ben komboya başlayınca zaten kolu bırakıyorlar :D o yüzden adaletli dövüş için mk11 e geçtik. size de iyi oyunlar dostum.

Hocam burada mevzu kameo değil . Mk11 yapısı itibariyle kombo çeşitliliği sunan bir oyun değildi . Mekanikleri bana çok sıkıcı geliyordu . MK1’de hem çeşitli kombolar hem de uzun kombolar var . Ancak uzun komboları olan tek MK oyunu bu oyun değildi . En yakın hatırladığım mkx ve mk9 da kombo yönünden çok zengin oyunlardı . Ciddi anlamda ilk oynadığınız MK oyunu mk11 ise mk1den keyif almamanız çok normal .

Mortal kombat 9 dan beri oynarım. ben professiyonel dövüşçü değilim hocam. Aile içerisinde eğlence peşindeyim. Kameo sistemi mevzu değil diyorsunuz ama oyun kameo sisteminden dolayı battı. Evet kombo çeşitliliği çok ama defans yapma yok ve kameolar da işin içine girince ortalık 56 oluyor :) umuyorum ki düzeltirler ama çok zor.

Hocam oyun batmadı öncelikle onu söyleyeyim :) kameo sisteminin de zor olduğunu düşünmüyorum . Asist bazlı dövüş oyununu ilk kez MK serisi yapmadı . Tekken tag Marvel vs capcom gibi yıllardır seviyesini kanıtlamış seriler var . Oyunun yaptığı en iyi şey kameolar .

kombat pack 3 çıkacaktı iptal ettiler, evo turnuvasına mortal kombat kombatı almadılar, anlık oyuncu sayısı diğer dövüş oyunlarına göre fazlasıyla düşük, evet oyun batmadı haklısınız :) Tekkenin ve capcomun yaptığı sistem bundan farklı hocam. mortal kombat 9 daki sistem efsaneydi benim için mesela. ama bu sistemde hem oynanış kötü hem de bir iki kameo harici gerisi çöp. Bu söylediğim karakterler için de geçerli 3-4 karakter dışında karakter aldığımız zaman yenmek çok zor. Oyun kazanma üzerine kurulmuş, keyif alma yok, rekabet yok, denge yok. Neyse bu konu böyle uzar gider. Diğer arkadaşları daha falza rahatsız etmek istemem, keyifli oyunlar dilerim hocam :)

Kombat pack 3 ün iptali ile ilgili bir resmi açıklama yok bu bir .
    Anlık oyuncu sayısına sadece steam verilerine bakarak ulaşılmaz . Mortal kombat , tekken ve sfye karşın bir PlayStation oyunudur . Bunu tekken sf ve MK liderlik tablosundan bakabilirsin bu da iki .
    Evo olayı tamamen Warner brosun yatırımı ile alakalı . İyi ödül havuzu koymadıkları sürece oyun kusursuz da olsa pro oyuncular katılmayacaktır bu da üç
    Kameo sistemini abartmaya hiç gerek yok . Abartmıyorum 1 saat pratik ve video izlersen çözeceğin sistem . Çözemiyorsan alışamıyorsan sorun başka .
    Oyunda hala devam eden bir denge sorunu var ancak oyun şimdiye kadar ki en dengeli hali .

• Hali hazırda mk11 var bende. Bunu almaya değer mi?

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt
    Sıkı bir mortal kombat hayranı değilseniz ve sürekli olarak online maç yapmıyorsanız gerek yok .

O zaman mk11 den devam. Zaten tüm karakterler de açık iki kişi güzel oynanıyor.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt
    Bu tarz durumlarda eğer bu oyun en sık oynadığınız 2 oyundan bir tanesi değilse güncel seriyi almaya gerek yok . Mesela arada fifa girerim ben güncel fifaları almam . Arada NBA oynarım güncel NBA oyununu almam .

Bence de mantıklı olan bu. Pes21 almıştım hala kullaniyorum. NBA 17 var onuda hala kullanıyorum. Baya fiyatı dusmusken almaya gerek var mı diye de MK için sorayım dedim.

• İşin içine tekken ve sf girince zaten akan sular duruyor. Bütün turnuvaların bir çoğunda bu 2 oyun oynanıyor. MK serisi hikayesi ve içeriği yüzünden seviliyor. Çıkıyor satış rekorları kırıyor. 3 ay çok konuşuluyor, gerisi yok. Kafa göz kopartma, kol bacak kırma tamam.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.