Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.346
Cevap
43
Favori
73.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun 2000 liradan çıkacak galiba.
  • Yayınlanan videoda 12'yi atlayıp 1'e gelmesini herkes reboot diye yorumlamış fakat düşen leak'e göre sadece bir kaç bölümlüğüne ilk 2 oyuna uğrayacakmışız. Doğruysa tabii

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]
  • Next gen bir Mortal Kombat ne akar şimdi ya. Özlettiler valla. Çocukluğumuz gençliğimiz Scorpionla Subzeroyla geçti.

• Krone K kullanıcısına yanıt

kendi adıma söylemek gerekirse Fatal Blow kaldırılmadığı sürece bu oyuna 5 kuruş vermem .

Keşke eski köklerine dönse . Street Fighter'dan kopya çekeceğim diye oyun zevkinin içine ettiler

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

Kaldıracaklarını pek sanmıyorum ama ben de hiç sevmedim bu özelliği. Oyunun akışına ters.

• Hikaye 11 den sonra baymıştı bence. Evrenin sıfırlanması (son yıllarda moda oldu) iyi olur.

• Fatal blow kaldırmak yerine opsiyonel yapabilirler. Ek olarak uzun animasyonları kısaltmaya gidebilirler. Başta izlemesi zevkli oluyor ama sonra sonra aynı şeyleri izlemek zorunda kalmak bayıyor. İşin garibi bunu ben düşünüyorum ama yapımcılar nasıl farkedip koymuyor anlam veremiyorum. Altı üstü animasyonu kısaltacaksın olacak bitecek.
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

Umarım Plastik Mk olmazda Arcade havada gerilim bir Mortal kombat olur... Grafiklerin Mobil gibi olmadığı Mk 2 renk paletinde bir MK olur Direk Pre Order geçerim

• Tuomir kullanıcısına yanıt

Evet en azından opsiyonel yapılabilir.

• Bugün yabancı haber sitelerinden birinde sızıntılara göre, gelebilecek 2 konuk karakterden bahsediyordu

Biri DC evrenindeki Peacemaker serisinin ana karakteri Peacemaker, diğeri The Boys serisinden Homelander

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 13 Mayıs 2023; 9:42:45 >
  • Or-Chan O kullanıcısına yanıt

Homelander süper olur.

• Master Willem kullanıcısına yanıt

Homelander haikaten güzel olur gibi konuk oyuncu olarak. Dizisinin hastasıyım zaten. Bir ara çizgiromanına başlamayı düşünüyorum ayrıca serinin

• Or-Chan O kullanıcısına yanıt

Barbar Conan'ın ismi de geçiyor.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

aslında evil dead den ash (bruce campbell) cuk oturur. 11 de geliyor diye çok haber yapılmıştı ama bruce abimiz instagramdan yalanlamıştı bunu. keşke gelse.

• Bir duyuramadilar ya hadi ama 😎
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Muhtemelen sony etkinliğinde duyuracaklar

• Master Willem kullanıcısına yanıt

Bir teaser gelseydi en azindan, ps showcasede de gameplay gorurduk.

Şu cok iyiydi mesela

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=Ci6lMQNLKZU&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=Ci6lMQNLKZU&feature=youtu.be
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Summer Game Fest'i bekliyor olabilirler sanırım. :)

• Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]
    Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]Pewter_Odintwitter
    “Alleged images of what appears to be an open world konquest in the new Mortal Kombat reboot Remember how we basically created our kharakter with Shinjuko? #Mk12 #MortalKombat #AlmostTime #konquestmode #getoverhere”
    https://twitter.com/pewterodin/status/1657957353277227008?s=46
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.