Şimdi Ara

Mortal Kombat 9 Komplete Edition Türkçe Yama Projesi [%100] v2.5 [03.11.2020] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
83.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık çok güzel olmuş. yanlış anlama ama sana bir soru sormak istiyorum bende daha önce yapmak istemiştim fakat dosya eng dosyası olduğu için açamadım acaba sen nasıl açtın. Şimdiden teşekkürler.
  • Bugün tekrar bitirdim oyunu. Ellerine sağlık, yama %100 olursa çok iyi olur.
  • Hocam ilk mesajımı bu konuya yazıyorum.

Ellerine sağlık tam Türkçe yamayı bekliyoruz.
  • ekran kartı değişimi yüzünden güncelleme biraz gecikebilir arkadaşlar.bekleyenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

ekran kartı değişimi yüzünden güncelleme biraz gecikebilir arkadaşlar.bekleyenlere duyurulur.

Mecburi bir değişim mi ? Yoksa keyfi mi ? Laf olsun diye soruyorum gecikmesi önemli değil yeter ki ortaya oyunu Türkçe olarak arşivleyebileceğimiz güzel bir çeviri çıksın
  • Bianconero kardeşim açık konuşacam %100 kalite bir yama yapana kadar 1 yıl geçer.senin bu yaptığın yama yüzünden oyunceviri.com ekibi mortal kombat komplete Edition ile ilgili türkçe yama girişiminde bulunmuyor.Sen bu türkçe yama işini oyunceviri.com eikibi ile irtibata geçip onlara devret lütfen biz oyun severleri daha çok bekletme 1 yıl kadar bekleyemeyiz...
  • 1.1 yayınlandı.2 eksik cümle ile bazı anlam bozukluklarını düzelten güncellemedir.ayrıca düello kulesinde ilerleme mevcuttur.
  • Teşekkürler.
  • Sağol dostum
  • Ben 100% bir yama bekliyordum o kadar bekledik cümle mi?
  • Bugun konuyu gorunce bu oyunu yukleyıp oynamadıgımı farkettım Turkce yamasıda ustune cılegı oldu Yama ıcın tesekkurler...
  • kardeşim senaryo modu bile yeterli bir çeviri eskiden bunları bile bulamıyorduk 90 lı yıllarda oyun oynarken hep yanımızda bir ing. sözlük olurdu japonca oyun bile oynuyorduk :) (örn. biohazard , TSUBASA )
  • oyunu eskiden oynardık oynadığım oyuınlardan bi taneside Mortal Kombat'dı. tekrar pcye gelmesine cok sevindim. ceviren arkadas sormus TR karakterlerle ilgli.. unicode veya ascii yaz dicembide belki düzelir.. ceviri dosyasını indircem simdi bende kontrol ederim.. emekerin için tesekkurler...
  • Senaryo dışında oyun tamamen türkçe oldumu acaba ? arkadaşa ulaşabilen varmı ?
  • Vay be küçükken playstation da oynardık.Varol usta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanex

oyunu eskiden oynardık oynadığım oyuınlardan bi taneside Mortal Kombat'dı. tekrar pcye gelmesine cok sevindim. ceviren arkadas sormus TR karakterlerle ilgli.. unicode veya ascii yaz dicembide belki düzelir.. ceviri dosyasını indircem simdi bende kontrol ederim.. emekerin için tesekkurler...

TR karakter sorununa çözüm bulabilirsen mesaj atarsın düzeltiriz.

@dewilswale

antrenman modu çevirisi haftasonundan itibaren devam edecek.şuan seyahatteyim.başladıktan sonra kısa sürer zaten. önemli olan işlerimi halledip çeviriye devam etmek. az daha sabır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Menu:100 yazmışsın lakin menüdeki küçük olan yazılar ingilizce kalmış " %100 " kavramı senin için nedir kardeşim :D

İnşallah hakiki %100 türkçe bir yama yaparsın biz oyunseverlere :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parsalihan -- 3 Ekim 2013; 17:18:54 >
  • quote:

quote:

oyunu eskiden oynardık oynadığım oyuınlardan bi taneside Mortal Kombat'dı. tekrar pcye gelmesine cok sevindim. ceviren arkadas sormus TR karakterlerle ilgli.. unicode veya ascii yaz dicembide belki düzelir.. ceviri dosyasını indircem simdi bende kontrol ederim.. emekerin için tesekkurler...

@dewilswale

antrenman modu çevirisi haftasonundan itibaren devam edecek.şuan seyahatteyim.başladıktan sonra kısa sürer zaten. önemli olan işlerimi halledip çeviriye devam etmek. az daha sabır :)

Hocam bekliyoruz %100 türkçe safkan bir yama pcde hala oynuyorum ve mortal kombatı anlayabilmem için senaryonun türkçesine ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Parsalihan

Kardeşim Menu:100 yazmışsın lakin menüdeki küçük olan yazılar ingilizce kalmış " %100 " kavramı senin için nedir kardeşim :D

İnşallah hakiki %100 türkçe bir yama yaparsın biz oyunseverlere :D

onları okumadan nereye girdiğini anlayamıyor musun? veya onları da çevirsem okuyacak mısın? gereksiz boş boş konuşmayı ne kadar seven bir milletiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

quote:

@dewilswale

Hocam bekliyoruz %100 türkçe safkan bir yama pcde hala oynuyorum ve mortal kombatı anlayabilmem için senaryonun türkçesine ihtiyacım var

senaryo modu %100 çevrildi zaten., indirip senaryo modunu Türkçe oynayabilirsin.bazıları %100 yamayı bekliyoruz deyince millet yanlış anlıyor.oyunun asıl amacı senaryo modu %100 çevrilmiş durumda.düello kulesinin çevirisi de devam ediyor.çoğu kişi bu modu zaten oynamayacak fakat arşivlik bir yama olsun diye çeviriyorum.karakter biyografileri için yardım alabilirim hızlı bitmesi açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bianconero -- 6 Ekim 2013; 1:50:14 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.