Şimdi Ara

Mortal Kombat 9 Komplete Edition Türkçe Yama Projesi [%100] v2.5 [03.11.2020] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
83.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerine emeğine sağlık, çok güzel iş çıkarmıssın.
  • Başarılar emeği geçen herkese
  • Oyunun kalanının çevrilmesin de, Yardımcı olabilirim.Ulaşmak istersen ekle konuşalım
  • güzel olmuş
  • emeğine sağlık güzel bir çeviri olmuş.
  • Arkadaşlar elinde v1.1 yaması olan var mıydı acaba?Ben ilk sayfaya baktım ama linkler kalkmış.3. sayafada bir link var o da başka bir siteye yönlendiriyor.v2.2 gelene kadar hikaye modunu bitireyim diyordum.Sizde ya da konu sahibinde varsa rica etsem upload edebilirler mi?Yamayı hazırlayan arkadaşın emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 17 Haziran 2014; 19:48:03 >
  • Teşekkürler hocam
    v2 yi bekliyorum. Tabii bide MK X i çevirmenizide isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirchoff_01

Arkadaşlar elinde v1.1 yaması olan var mıydı acaba?Ben ilk sayfaya baktım ama linkler kalkmış.3. sayafada bir link var o da başka bir siteye yönlendiriyor.v2.2 gelene kadar hikaye modunu bitireyim diyordum.Sizde ya da konu sahibinde varsa rica etsem upload edebilirler mi?Yamayı hazırlayan arkadaşın emeğine sağlık.

haftasonuna kadar güncellenecek. güncelleme; senaryo modundaki bazı hataları düzeltip daha akıcı bir senaryo sağlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalcan6

Teşekkürler hocam

yeni oyuna daha 1 sene var. çıksın bakarız çaresine. umarım altyazı geçişleri bu oyun gibi kötü olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

quote:

Teşekkürler hocam

yeni oyuna daha 1 sene var. çıksın bakarız çaresine. umarım altyazı geçişleri bu oyun gibi kötü olmaz.

Aman hocam yeni çıkacak oyunun türkçe yamasını çevirmeye kalkma 1 sene daha beklemeyelim xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parsalihan -- 18 Haziran 2014; 23:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parsalihan

quote:

quote:

Teşekkürler hocam

Aman hocam yeni çıkacak oyunun türkçe yamasını çevirmeye kalkma 1 sene daha beklemeyelim xD

1 ayda çıktı yama ne 1 senesi ergen çocuk bişey yaptığını sanıyorsun sana sorsan. hiçbir zaman oyunda girmeyeceğin yerleri çevirmedik diye yama bitmemişse indirip oynamayaydın.senaryo modu %100 önemli olan da bu.sen çeviri sitelerini takip et test süreci 1 sene sürüyor o kadar kişiyle ve sonunda berbat bi yama çıkıyor.ben bu yamayı tek başıma 1ayda tamamladım ve sürekli güncelliyorum ufak tefek. aslında sana layık diğer yama var google translate ile sallayarak çevirmiş adamın biri sen onu kullan fazla bile senin gibi nankörlere biz o yaşlarda saygılıydık. senin elinden bişey gelmez ancak eleştirmeye yer ararsın. başka yaptığın bişey yok.

• v2.0 bekliyorum
  • V 1.2 için link eklendi.
  • emeğine sağlık :)
  • Bide nereye atılcağını fllanda anlatsan iyi olur belki bilmeyenler vardır.
  • yapan arkadaşın emegine saglık,fakat onlu basamaktaki hikaye modunuda tamamlamış olsaydı tadından yenmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exsipereus

yapan arkadaşın emegine saglık,fakat onlu basamaktaki hikaye modunuda tamamlamış olsaydı tadından yenmezdi

10'lu basamak mı? oyunda başka hikaye modu var da ben mi bilmiyorum.
  • quote:

quote:

yapan arkadaşın emegine saglık,fakat onlu basamaktaki hikaye modunuda tamamlamış olsaydı tadından yenmezdi

Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama nası yapılıcağını falanda anlatın ne biliyim dosya konumunu aç kopyala değiştir falan.
    Bilmeyenler mutlaka vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 18 Temmuz 2014; 21:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alireisdhf

quote:

quote:

Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama nası yapılıcağını falanda anlatın ne biliyim dosya konumunu aç kopyala değiştir falan.
    Bilmeyenler mutlaka vardır.

nasıl yükleneceğini yazmıştım. sanırım konuyu güncellerken yanlışlıkla silmişim.

• @10'lu basamak mı? oyunda başka hikaye modu var da ben mi bilmiyorum.
    kavga bölümü yani ladder bölümünde shao kahn'ı yendiginde yendigin karakterin sonrasında ne yaptıgını anlatıyor,yani birbirleriyle baglantılı.hatta iki karakterin hikayesini anlatıyordu ladder bölümünde denk gelmiştim.bu arada türkçe yamayı yükleyecek arkadaşlar program files>mortal kombat>DiscContentPC>Localization klasörünün içine yapıştırıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.