Şimdi Ara

Mortal Kombat 9 Komplete Edition Türkçe Yama Projesi [%100] v2.5 [03.11.2020] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
83.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bianconero kullanıcısına yanıt
    k.bakma kardeşim rahatsız ediyorum seni..Mortal Kombat Komple Edition indirdim black box dan ama ispanyolca oluyor oyun..Nette bununla ilgili konular var ama upluad ettikleri dosyalar hep silinmiş nasıl ingilizce yapabilirim lütfen yardım edin...Tr yamasıda var ama ingilizce yaptıktan sonra tr yamayı yaparsam olucak sanırım bu şekilde ispanyolcayken tr yama olmuyor lütfen yardım edermisin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: christipper

k.bakma kardeşim rahatsız ediyorum seni..Mortal Kombat Komple Edition indirdim black box dan ama ispanyolca oluyor oyun..Nette bununla ilgili konular var ama upluad ettikleri dosyalar hep silinmiş nasıl ingilizce yapabilirim lütfen yardım edin...Tr yamasıda var ama ingilizce yaptıktan sonra tr yamayı yaparsam olucak sanırım bu şekilde ispanyolcayken tr yama olmuyor lütfen yardım edermisin??

Türkçe yamayı yaptıktan sonra ayarlardan ingilizce seçmeyi bi dene istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ayarlar derken oyun ispanyolca :) ben ayarların ispanyolcasını bilmiyorum ki oyuna girince o bahsettiğin ayarı nasıl yapıcamkş kardeşim valla bu oyunu çok sevdim şu sorunu hallettikmi çok duamı alıcaksın :)
    yani amacım oyunu türkçe yapmak zaten ama heralde öncü dil olarak ispanyolca gösterilmiş o yüzden türkçe yapsam bile ispanyolca oluyor oyun..heralde öncü dil olarak ingilizceyi gösterip sonra türkçe yapmam gerekiyor ama nasıl
  • eve geçince bakarım ona.

tamam kardeşim haber bekliyorum çok teşekkür ederim..
  • kardeşim sorunu şu şekilde çözüceksin.dil klasörü içindeki .ing dışındaki tüm dil dosyalarını sil oyun başka dil dosyası bulamadığı için ing olarak açılıcaktır.sonra tr yamayı yaparsan oyun türkçe olur denedm ben sende doğru yaparsan tam sonuç alırsın iyi eğlenceler iyi bayramlar
  • çok teşekkür ederim sorunu sayenizde çözdüm allah razı olsun :)
  • smhyprk kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :)))))
  • Bende altyazılar açılmıyor kapalı konumdan açığa getirip onlaylıyorum tekrar girdiğimde kapalı konuma geliyor yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKaNg6 -- 6 Ağustos 2014; 15:54:50 >
  • Emeginize sağlık öncelikle ama bir sorunu bildirmek istiyorum,yamanin v2.1 son guncellemesinde düello kulesi dahil diye not düşmüşsünüz ama denedim düello kulesi bitiminde karakter hikayeleri yine ıngılzce herhangi bir değişiklik yok sorun nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kormac

Emeginize sağlık öncelikle ama bir sorunu bildirmek istiyorum,yamanin v2.1 son guncellemesinde düello kulesi dahil diye not düşmüşsünüz ama denedim düello kulesi bitiminde karakter hikayeleri yine ıngılzce herhangi bir değişiklik yok sorun nedir acaba?

bahsettiğin düello kulesi değil 10 lu basamak. düello kulesi farklı saçma sapan bi mod. 10 lu basamakta da sonunda karakter hikayeleri olduğunu bilmiyordum bu yüzden senaryo moduna odaklandım. karakter hikayelerini bitirmek isterim fakat vaktim yok 1 ay sonra hayırlısıyla askerim. yardım eden birileri olsa 1 haftada düzenler bitirirdim ama tek başına kolay değil bu işler çok zaman alıyor.

• hocam yama güzel olmuş lakin senaryo modunda oynuyordum goronun 4 kollu kadın versiyonu gelince oyun kitleniyor nedense

orjinal dosyayida almadım senin herhalde 1.1 indirdim 2.1 varsa link verir misin ?

eline koluna sağlık bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

hocam yama güzel olmuş lakin senaryo modunda oynuyordum goronun 4 kollu kadın versiyonu gelince oyun kitleniyor nedense

orjinal dosyayida almadım senin herhalde 1.1 indirdim 2.1 varsa link verir misin ?

eline koluna sağlık bu arada

1.6ya yükseltebilirsin güncellemesi var ama yüklemesende hata vermez başka bi sıkıntı var. güncel yamayı atarım denersin akşama.

• hocam oyunda o noktada çeviri de işlemiyor konuşmalara alt yazı gelmiyor sonrasında oyun kült diye yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum
  • quote:

hocam oyunda o noktada çeviri de işlemiyor konuşmalara alt yazı gelmiyor sonrasında oyun kült diye yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum

o zaman oyunla ilgili bi problem var. ati radeon kullanıyorsan ondan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

quote:

hocam oyunda o noktada çeviri de işlemiyor konuşmalara alt yazı gelmiyor sonrasında oyun kült diye yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum

o zaman oyunla ilgili bi problem var. ati radeon kullanıyorsan ondan da olabilir.

ben bu oyunu 6850 de bitirdim ayni sürüm oyun

7870 ekran kartım var onda da bitirdim bence yaman uyumsuz orjinal dosya yok olsa deneyeceğim sende varsa bakayim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

quote:

ben bu oyunu 6850 de bitirdim ayni sürüm oyun

7870 ekran kartım var onda da bitirdim bence yaman uyumsuz orjinal dosya yok olsa deneyeceğim sende varsa bakayim ?

o kadar teknik detayını bilemem, tek bildiğim yamada herhangi bir uyum sorununun olmadığı.

• Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim, bence çok güzel bir çalışma olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.