Bildirim
MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (20. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Oyunun mekan tasarımları oldukça hoş yahu. Feci güzel bir oyun olacak.
Sonya Wallpaper'ı isteriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Oyunun mekan tasarımları oldukça hoş yahu. Feci güzel bir oyun olacak.
Sonya Wallpaper'ı isteriz.
sonya resimleri çok var ama son oyundan şöyle güzel kitana'nınki gibi walpaper'ı yayınlanmadı,yayınlanırsa hemen ekleyeceğim söz
-
NECO ksk sana bi mesajım var burdan yazdıgım icin üzgünüm ama pm atılmıyor başka nasıl yazarım diye aklıma gelmedi
Ben şimdi istedigim filmi pcden indirip usb ile ps3 de izleyebilirmiyim ??
mkv ler haric mi hepsi yoksa ??
bluray ile dvd arasındaki fark tam olarka neydi ??
ikiside hd çekim olabilirdi dimi ??
ben usb hangi formatları atıp izliyebilirim simdi ps3 den ??
Abi kısacası ben ps3 ile hd film izlemek istiyorum sd de olur aslında ama bilmiyorum hd olmasını istiyorum
hd iki çeşit mi ??
bi hd760 mı ne vardı bide hd1080 mi ne bunların farkı tma olarak ne ikiside hd ama 1080 daha mı güzel
bana bi örnek verebilirmisin mesela avatar filmi bunu ps3 de izlemek istiyorum internetten nerden indirebilirim hd veya normalini ama hd olsun yani 760 yada 1080 ne bilim kalitesi güzel olsun istiyorum işte zevkli olsun izlemek bi site önerebilirmisin bana ??? lutfen nasıl yapacagım konusunda hic bi fikrim yok
Ben ps3 ile film izlemek istiyorum sadece bu ama nasıl yaapcagım konusunda hic fikrim yok beni aydınlatırsan sevinirim
Cevap verirsen sevinirim
-
-
vay vay vay yeni resimler süpermiş -
Korkum sonya nin olmamasiydı, nitekim varmış =) MK nin en önemli 5 karakterinin içindedir sonya ve fovorimdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okaliptys -- 9 Şubat 2011; 10:49:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EnzoStyle61
NECO ksk sana bi mesajım var burdan yazdıgım icin üzgünüm ama pm atılmıyor başka nasıl yazarım diye aklıma gelmedi
Ben şimdi istedigim filmi pcden indirip usb ile ps3 de izleyebilirmiyim ??
mkv ler haric mi hepsi yoksa ??
bluray ile dvd arasındaki fark tam olarka neydi ??
ikiside hd çekim olabilirdi dimi ??
ben usb hangi formatları atıp izliyebilirim simdi ps3 den ??
Abi kısacası ben ps3 ile hd film izlemek istiyorum sd de olur aslında ama bilmiyorum hd olmasını istiyorum
hd iki çeşit mi ??
bi hd760 mı ne vardı bide hd1080 mi ne bunların farkı tma olarak ne ikiside hd ama 1080 daha mı güzel
bana bi örnek verebilirmisin mesela avatar filmi bunu ps3 de izlemek istiyorum internetten nerden indirebilirim hd veya normalini ama hd olsun yani 760 yada 1080 ne bilim kalitesi güzel olsun istiyorum işte zevkli olsun izlemek bi site önerebilirmisin bana ??? lutfen nasıl yapacagım konusunda hic bi fikrim yok
Ben ps3 ile film izlemek istiyorum sadece bu ama nasıl yaapcagım konusunda hic fikrim yok beni aydınlatırsan sevinirim
Cevap verirsen sevinirim
kardeşim sana özelden uzunca bir mesaj yazdım fakat sanada pm atılmıyor msn adresin felan varsa yaz ordan görüşelim yardımcı olmaya çalışayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys
Korkum sonya nin olmamasiydı, nitekim varmış =) MK nin en önemli 5 karakterinin içindedir sonya ve fororimdir
Forori -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys
Korkum sonya nin olmamasiydı, nitekim varmış =) MK nin en önemli 5 karakterinin içindedir sonya ve fororimdir
Forori
Arkadas yeni duyurulacak karakteri aciklamis.
-
Sonya ve yeni gelecek karakter forori diyor sevdiğim karakterler -
eyvah_halam@windowslive.com
buna email atarmısın lutfen msn kullanmıyorum da email olarak mesajlaşırız -
quote:
Orijinalden alıntı: efflake
Sonya ve yeni gelecek karakter forori diyor sevdiğim karakterler
Evet doğrudur
-
İşte bu oyun oynanır arkadaş uzun zamandır adam gibi bir MK yapılmamıştı. Çok iyi oldu 2D olması SF4'ün 2D olarak tutulmasının bence bunda faydası büyük olmuş. -
Şimdi nihai olarak hangi savaşçılar olacak oyunda? -
quote:
Orijinalden alıntı: efflake
Sonya ve yeni gelecek karakter forori diyor sevdiğim karakterler
Forori'yi merakla bekliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: arjantin
noob saibot var mı????
Noob Saibot oyunda olamaz. Bu karakter Ed Boon ve John Tobias isimli MK yapımcılarının yaptığı karakterdir. Karakter ismini oyun yapımcılarının soyadının tersten okunması ile almıştır.
John Tobias oyun kadrosundan çıkalı çok oldu. Tekrar kadroda olsa zaten MK bu durumda olmazdı.
Muhtemelen Noob olacak oyunda -
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
Şimdi nihai olarak hangi savaşçılar olacak oyunda?
şimdilik açıklanan karakterler bunlar:
Reptile, Mileena, Kung Lao, Johnny Cage, Sektor, Nightwolf, Sub-Zero, Scorpion, Kitana, Cyrax, Jax, Sonya, Ermac, Sindel, Goro, Jade, Liu Kang, Stryker,Raiden,Kratos (PS3 Exclusive)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 10 Şubat 2011; 13:08:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
Şimdi nihai olarak hangi savaşçılar olacak oyunda?
şimdilik açıklanan karakterler bunlar:
Reptile, Mileena, Kung Lao, Johnny Cage, Sektor, Nightwolf, Sub-Zero, Scorpion, Kitana, Cyrax, Jax, Sonya, Ermac, Sindel, Goro, Jade, Liu Kang, Stryker,Kratos (PS3 Exclusive)
Rayden yok mu ? -
Rayden var oyunda yoksa neden ilk trailerda Rayden'ı göstersinler ki.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X