Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Şimdi nihai olarak hangi savaşçılar olacak oyunda?

şimdilik açıklanan karakterler bunlar:
    Reptile, Mileena, Kung Lao, Johnny Cage, Sektor, Nightwolf, Sub-Zero, Scorpion, Kitana, Cyrax, Jax, Sonya, Ermac, Sindel, Goro, Jade, Liu Kang, Stryker,Kratos (PS3 Exclusive)

Rayden yok mu ?

evet raiden de var tabiki,

• birkaç tane fatality,kalbi olan izlemesin

• Street Fighter gibi hatadan dönme vakti .Efsane oyunlar Tekken sevdasıyla 3 boyutluya geçtiler ama hata yaptıklarını anladılar.
    MK Trilogy'den sonra hiç bir MK oyunundan zevk alamaz oldum.3 boyutla MK'lar bence rezildi.
    Belki küçüklüğümüzde atari salonlarında çok oynamışızdır MK 3 Ultimate'i ondandır bilinmez ama bu yeni nesil oyunlar sarmadı beni.
    Video'lara baktım eskiye bir dönüş var sanki.Oynanış tam istediğim gibi.Birde Ermac varsa geri döndüm demektir

• yeni video LUİ KANG

VE COLLECTOR EDİTİON

BİTTİM COLLECTOR EDİTİON A OFFFFF

UMARIM GELİR ÜLKEMİZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 10 Şubat 2011; 21:40:31 >
  • Yeni fatality videoları enfesmiş doğrusu. Özellikle Sektor'un fatalitysi. :)
  • BOYUT GEÇİŞ KAPISI MÜKEMMEL ARKADAKİ
  • dead nation alırsan kapışırız affetmem hem xbox hem ps3e alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

dead nation alırsan kapışırız affetmem hem xbox hem ps3e alcam

Valla gelsin artık oyun ya offf beklemekten sabır taşı olduk ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

birkaç tane fatality,kalbi olan izlemesin

yeni fatalityler yayınlandı sandım heyecanlandım birden

• bu fatality'ler o kadarda vahşet değil,mortal kombat 2'de nasıldı be o zamanlar için dehşetti,daha iyisini beklerdim çok yapmacık duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

bu fatality'ler o kadarda vahşet değil,mortal kombat 2'de nasıldı be o zamanlar için dehşetti,daha iyisini beklerdim çok yapmacık duruyor

NECO ksk arkadaşın videolarını kastediyorsan hocam onları adam kendisi programla yapmış o yüzden yapmacık duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBA -- 12 Şubat 2011; 23:12:06 >
  • Baraka fataliysi mk vs dc'den gibi geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Baraka fataliysi mk vs dc'den gibi geliyor ?

fan ların yaptığı fatalityler
  • Fan yapımıda olsa ustaca yapılmış bence. Hele Sektor ile Ermac'ın fatality'ler bomba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Fan yapımıda olsa ustaca yapılmış bence. Hele Sektor ile Ermac'ın fatality'ler bomba.

FACE te mortal kombat var

550 bin kişilik orda yayınlanmadığı sürece inanma
  • Keşke oyunda brutality animality falan da olsa (babality ve friendship saymıyorum bile)
  • Biraz da nostalji

Bu da benden bonus Yeni Sonya Gameplay :)) (2:36'dan sonra başlıyor,verildiyse kusura bakmayın)

• @Neco KSK

Bari fan yapımı deseydin millet bunları gerçek sanıp sonra oyunu almazlar yazık olur onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

@Neco KSK

Bari fan yapımı deseydin millet bunları gerçek sanıp sonra oyunu almazlar yazık olur onlara

fan yapımı olduğunu bende yeni öğreniyorum,elimden geldiğince benim gibi mortal kombat severlere paylaşımda bulunmaya çalışıyorum,bunların fan yapımı olduğuna inanmak güç,ben bunların fan yapımı olduğuna inanmıyorum,sadece liu kang'in ejderhaya dönüştüğü video banada pek inandırıcı gelmedi diğerleri orjinal gibi duruyor valla benimde kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 12 Şubat 2011; 3:32:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.