Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamestop'ta baktım tournament edi alana ayrıca scorpion figür veriyorlar

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION
  • Noob Saibot'da MK'da yeri almış bulunmakta

Kaynak
  • Herşeyi geçtim, online sorunsuz olur inşallah.
  • bekle bekle bi hal oldu yaw arada mart var sonra cıkıyor hayırlısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 17 Şubat 2011; 0:34:15 >
  • Kemik olayı çok iyi olmuş ya
  • Arkadaşlar

Mortal Kombat'ın eski oyunlarının yeniden HD yapılıp satışa sunulacağını duymuştum , bu gerçekleşicekmi bilgisi olanlar?
  • Henüz öyle birşey yok,Mk Trilogy Hd gelse muhteşem olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Arkadaşlar

Mortal Kombat'ın eski oyunlarının yeniden HD yapılıp satışa sunulacağını duymuştum , bu gerçekleşicekmi bilgisi olanlar?

gerçekleşecekde tarih tam belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Arkadaşlar

gerçekleşecekde tarih tam belli değil

Hatta içinde ultimate de olacak denmişti. Olur inşallah.
  • kratos senaryo modunda olmayacakmış.
    tam düşündüğüm ve istediğim şeyi yapmışlar.ps3 kullanıcılarına kıyak yaparken oyunun orjinalliğini bozmamış ve eski oyun anlayışına döndüklerini ifade eden ciddiyetide zedelememişler.
    videoları hergün izliyorum. bazı hareket ve dinamikler son dönemde çıkardıkları oyunları andırsada oyundaki hız ve kombolardaki BÜYÜK gelişme oyunu hantallıktan büyük ölçüde kurtarmış.
    gerçekten umutluyum bu oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermariooooo

kratos senaryo modunda olmayacakmış.
    tam düşündüğüm ve istediğim şeyi yapmışlar.ps3 kullanıcılarına kıyak yaparken oyunun orjinalliğini bozmamış ve eski oyun anlayışına döndüklerini ifade eden ciddiyetide zedelememişler.
    videoları hergün izliyorum. bazı hareket ve dinamikler son dönemde çıkardıkları oyunları andırsada oyundaki hız ve kombolardaki BÜYÜK gelişme oyunu hantallıktan büyük ölçüde kurtarmış.
    gerçekten umutluyum bu oyundan.

Arkadaş çok doğru söylemiş oynanırlık konusunda son yayınlanan video bu konuşulanları kanıtlar gibi mutlaka izleyin. MK2'yi örnek alarak yaptık dediler harbi öyle olmuş , yoksa mortal kombat yeniden mi doğuyor?

Exclusive Mortal Kombat "Liu Kang Epic Beatdown" Gameplay Trailer
    İzle

• Oynanışta ve kombolarda hala bir ağırlık mevcut. Yani asla 2D bir UMK3 keyfi yok bence oynanışta.
    Hala 3D dövüş sisteminin izlerini taşıdığı belli. Ama zack06 nın koyduğu videoda özellikle sesler ve animasyonlar müthiş. Cage'in alternatif kostümünü ve oyunda sinematiklerle destekli bir hikaye olduğunu görmek güzel.

26 dövüşçü vardı, şu ana kadar belli olanlar.

Cyrax
    Sektor
    Reptile
    Scorpion
    Sub-Zero
    Mileena
    Kitana
    J. Cage
    Nightwolf
    Rayden
    Shao Kahn- Boss
    Goro- Boss
    Jax
    Stryker
    Kung Lao
    Jade
    Sindel
    Sonya
    Ermac
    Kano(Liu Kang'in son videosunda var.)
    Shang Tsung(Liu Kang'in son videosunda var.)
    ve Noob Saibot...

Boss'lar haricinde 20 dövüşçü belli. Kaldı 6 tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 18 Şubat 2011; 9:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oynanışta ve kombolarda hala bir ağırlık mevcut. Yani asla 2D bir UMK3 keyfi yok bence oynanışta.
    Hala 3D dövüş sisteminin izlerini taşıdığı belli. Ama zack06 nın koyduğu videoda özellikle sesler ve animasyonlar müthiş. Cage'in alternatif kostümünü ve oyunda sinematiklerle destekli bir hikaye olduğunu görmek güzel.

26 dövüşçü vardı, şu ana kadar belli olanlar.

Cyrax
    Sektor
    Reptile
    Scorpion
    Sub-Zero
    Mileena
    Kitana
    J. Cage
    Nightwolf
    Rayden
    Shao Kahn- Boss
    Goro- Boss
    Jax
    Stryker
    Kung Lao
    Jade
    Sindel
    Sonya
    Ermac
    Kano(Liu Kang'in son videosunda var.)
    Shang Tsung(Liu Kang'in son videosunda var.)
    ve Noob Saibot...

Boss'lar haricinde 20 dövüşçü belli. Kaldı 6 tane.

+

Kabal ve Smoke %100 gelir

Geleceğini düşündüğüm karakter Quan Chi

UMK3 - MK 9 görüşüne Kesinlike katılıyorum,UMK3 komboları gibi seri kombo yok,hiçbir oyunda yok zaten,hala 3d'nin etkisinde oyun ama yine de muhteşem

Kitanaya da aşığım bu arada

• Shao Kahn'ın boss olacağı kesin mi? Temennim boss'ın süpriz bir karakter olmasıydı. Shao Kahn'ın orjinal bir tarafı kalmadı artık.
  • Motaro da olur inşallah
  • Quan Chi başım üzerine. Zaten 4. oyunla birlikte kendisini kabul ettirebilen tek karakter oldu bence. Hele ne zırva karakterler çıktı, aklıma geldikçe deliriyorum. Bo Rai Cho, Kobra, Li Mei, Frost, Hsu Hao... Liste uzayıp gidiyor.
    Kabal ve Smoke fikrine katılıyorum. İkiside garanti karakterler bencede. İlk 3 oyundan birde Sheeva ve Baraka kalıyor. Biride Quan Chi olsa, bir sürpriz karakter daha olacak. Ama kim?

• Sanırım bir hikaye üzerinde ilerlemeli oynayacağız birde, bu arada lui kangin animasyonunu bir benmi beğenmedim? Umarım oyun icinde kaliteli ara videolar olur.
  • O çakma ötesi karakterler beni de deli ediyor frost bo rai cho ashrah kobra dairou havik resmen cılkı çıktı

Baraka da %100 gelir bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 18 Şubat 2011; 13:11:59 >
  • Daha çok var oyunun çıkmasına
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.