Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

@Neco KSK

Bari fan yapımı deseydin millet bunları gerçek sanıp sonra oyunu almazlar yazık olur onlara

fan yapımı olduğunu bende yeni öğreniyorum,elimden geldiğince benim gibi mortal kombat severlere paylaşımda bulunmaya çalışıyorum,bunların fan yapımı olduğuna inanmak güç,ben bunların fan yapımı olduğuna inanmıyorum,sadece liu kang'in ejderhaya dönüştüğü video banada pek inandırıcı gelmedi diğerleri orjinal gibi duruyor valla benimde kafam karıştı

hocam videoyu yükleyen yazmış açıklamaya

• Yav açıklamaya ne gerek var ermac,sector öyle mi MK 9'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 12 Şubat 2011; 4:16:42 >
  • evet haklıymışsınız bu videolar fake miş,vay bee hiç aklımın ucundan geçmezdi millet nelerle uğraşıyor yahu benim gibi yılların mortalcısına yutturdular valla helal olsun
  • ermaca bende inandım ama barakayı izleyince kafam dank etti zaten oyunda baraka açıklaanmadı açıklansa bile mkvsdc ile aynı olurmu dedim raidende aynı grafik stilide çok iyi değil biraz eski gibi
  • Videodakilerin Jade ve Striker olduğu söyleniyor

Buradan daha net anlaşılıyor %100 striker ve jade olduğu

• Zopası nerde bu hatunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 15 Şubat 2011; 20:16:41 >
  • yeni bir süpriz daha geldi noob saibot'ta mk9 da var işte videosu

• Xbox bölümüne yazmıştım john tobias ekibe katıldı galiba diye,sanırım bu haber doğru noob saibot geldiğine göre

Burada video daha net jade de belirmiş oyunda

http://uk.ign.com/videos/2011/02/15/mortal-kombat-enter-noob-saibot
  • Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu.

Ama nedense tüm videolara baktığımda, oyun yine bana yavaş geliyor. Bunca seriye rağmen, kaldım ben ultimate de

Çıksın bakalım.
  • Bana da oynanış hala mk vs dc'yi andırıyor biraz,beni korkutmuyor değil bu...

UMK3 gibi bir dövüş oyunu gelmez ömür boyu zaten
  • Ben bişi sorucam bu oyunun koleksiyon versiyonu türkiye gelirmi ilkdefa koleksyion versiyonu alacamda ne kadar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Bana da oynanış hala mk vs dc'yi andırıyor biraz,beni korkutmuyor değil bu...

UMK3 gibi bir dövüş oyunu gelmez ömür boyu zaten

Yok yok bu oyun diğerinden daha seri ve kombolar daha net.Karambol değil.MK3 Ultimate ve Trilogy'de olduğu gibi.Saydırmalar , adam yere düşmeden hızla darbeler vurma.İşte herkes bunu istiyor aslında
  • PS3'te Mortal Kombat vs. DC disinda Mortal Kombat oyunu var mi?
    Eskiden atari salonlarina giderdik ilkokul yillarinda, smoke alirdim devamli.
  • UMK serinin en iyisi olarak kalır bu kesin ama bu oyunda çok güzel olacak benim gibi dinolarda oynayacak adam gibi MK yıllar sonra
    bu arada Noob Saibot ile Tobias ın gelişine sevindim umarım yalan değildir. Çok şey katar o eleman oyuna
    Noob çok güçlü yine :Aaaa
  • Noob saibotta onaylandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

PS3'te Mortal Kombat vs. DC disinda Mortal Kombat oyunu var mi?
    Eskiden atari salonlarina giderdik ilkokul yillarinda, smoke alirdim devamli.

psn de satılan mortal kombat 2 var,fiyatı 5 dolardı zannedersem,fakat görüntüsü çok kötü hd değil
  • Noob Saibot iki kişi dalıyor hayvan herif.
  • Noob Saibot off bu nasıl bi karakterdir ya muhteşem olmuş...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.