Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun için ölebilirim. :P

Şaka bir yana tam 2 ay kaldı. O zamana kadar sabır taşı olsa çatlar ama sabredicez büyük bir inatla. :) Zaten öyle bir olay oldu ki sabırı olmayan ben iyice sabretmesini öğrendim. :D

Beklerken sıcak sıcak oyunlarımı oynuyorum. Mortal Kombat 9 bekle geliyoruz. :D
  • http://www.gametrailers.com/video/liu-kang-mortal-kombat/710703

• takım elbiseli bir adam var o kim çözemedim

vede sindel gözüküyo
  • NOOB SAİBOT ÇOK İYİ YA
  • şöle bişey var ps3 ekranı henüz gözükmedi mk nın nasıl olucağıda belli deil
    yani adam seçme ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 20 Şubat 2011; 11:34:31 >
  • Noob Saibot zehir olmuş...Konsol sahipleri çok güzel bir oyun oynayacak kıskanıyorum sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

takım elbiseli bir adam var o kim çözemedim

vede sindel gözüküyo

Johny Cage altenatif kostüm...
  • KRATOS yok ama burada...
    quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oynanışta ve kombolarda hala bir ağırlık mevcut. Yani asla 2D bir UMK3 keyfi yok bence oynanışta.
    Hala 3D dövüş sisteminin izlerini taşıdığı belli. Ama zack06 nın koyduğu videoda özellikle sesler ve animasyonlar müthiş. Cage'in alternatif kostümünü ve oyunda sinematiklerle destekli bir hikaye olduğunu görmek güzel.

26 dövüşçü vardı, şu ana kadar belli olanlar.

Cyrax
    Sektor
    Reptile
    Scorpion
    Sub-Zero
    Mileena
    Kitana
    J. Cage
    Nightwolf
    Rayden
    Shao Kahn- Boss
    Goro- Boss
    Jax
    Stryker
    Kung Lao
    Jade
    Sindel
    Sonya
    Ermac
    Kano(Liu Kang'in son videosunda var.)
    Shang Tsung(Liu Kang'in son videosunda var.)
    ve Noob Saibot...

Boss'lar haricinde 20 dövüşçü belli. Kaldı 6 tane.
     MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

• Kratos için lütfen karakter seçme ekranının en altında sağ köşeye bakınız efenim. :)

• Mekanlar mükemmel seslerde çok iyi olacak eminim

Round 1 Fight !!!!
  • Eskiden Sega Mega Drive'da UMK3'te Fatality yapardık, seside müzik setine verirdik arkadaşlarla. Fatality yapılırken o ses bile milletin toplanmasına yeterli oluyordu.

Şimdi zaman ilerledi. 5.1 ses hadi onu geçtim 7.1 ses alabiliyoruz oyunlardan ve filmlerden...

Mortal Kombat 9'u son ses oynayacağım her zaman yaptığım gibi ama o Fatality'de ki çığlıkları gelde anlat insanlara. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Eskiden Sega Mega Drive'da UMK3'te Fatality yapardık, seside müzik setine verirdik arkadaşlarla. Fatality yapılırken o ses bile milletin toplanmasına yeterli oluyordu.

Şimdi zaman ilerledi. 5.1 ses hadi onu geçtim 7.1 ses alabiliyoruz oyunlardan ve filmlerden...

Mortal Kombat 9'u son ses oynayacağım her zaman yaptığım gibi ama o Fatality'de ki çığlıkları gelde anlat insanlara. :)

@Affliction hocam belliki çok heyecanlısın,aynen benim gibi eskiden çocukluğumuzda mortal kombatın her yeni oyunu çıktığında bunu atari salonlarında başka çocuklardan duyardık,olum mortal kombat 2 çıkmış,mortal kombat 3 çıkmış bilmem nerde,bilmem hangi salondaheyecanla oraya giderdik ve paramız olmazdı oynamaya izlemekle yetinirdik o bile bize yeterdi o zamanlar,şimdiki gibi internet yoktu en son haberleri duyalım bilgi alalım,hatırlıyorum mortal kombat 4 çıkacağı zaman bende ps1 vardı ozamanlar istanbulda oturuyorduk aslen izmirliyim fakat bir ara istanbulda bulunduk,1997 de mk 4 çıkmadan önce büyük alışveriş merkezlerinde yabancı oyun dergileri vardı ordan takip ediyordum hatta gidip o dergilerden birinin poşedini açtım çaktırmadan mk4 ile ilgili sayfayı yırtıp cebe atmıştım o kadar mk hastasıydım napalım dergi astronomik fiyatlardaydı almak mümkün değildi bunuda burda itiraf etmiş oldum vay be hakkattende nerden nereye artık gün be gün herşeyi biliyoruz teknolojinin gözünü seviyim

• quote:

Kratos için lütfen karakter seçme ekranının en altında sağ köşeye bakınız efenim. :)

Hacker in biri PS3 de DLC lerin cok kolay backuplara adapte yolunu bulmus. :)
    Yakinda aciklayacakmis :)
    Sence simdi yukarca ki resim mi yoksa hacker in yaptigi mi flawless victory :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Eskiden Sega Mega Drive'da UMK3'te Fatality yapardık, seside müzik setine verirdik arkadaşlarla. Fatality yapılırken o ses bile milletin toplanmasına yeterli oluyordu.

@Affliction hocam belliki çok heyecanlısın,aynen benim gibi eskiden çocukluğumuzda mortal kombatın her yeni oyunu çıktığında bunu atari salonlarında başka çocuklardan duyardık,olum mortal kombat 2 çıkmış,mortal kombat 3 çıkmış bilmem nerde,bilmem hangi salondaheyecanla oraya giderdik ve paramız olmazdı oynamaya izlemekle yetinirdik o bile bize yeterdi o zamanlar,şimdiki gibi internet yoktu en son haberleri duyalım bilgi alalım,hatırlıyorum mortal kombat 4 çıkacağı zaman bende ps1 vardı ozamanlar istanbulda oturuyorduk aslen izmirliyim fakat bir ara istanbulda bulunduk,1997 de mk 4 çıkmadan önce büyük alışveriş merkezlerinde yabancı oyun dergileri vardı ordan takip ediyordum hatta gidip o dergilerden birinin poşedini açtım çaktırmadan mk4 ile ilgili sayfayı yırtıp cebe atmıştım o kadar mk hastasıydım napalım dergi astronomik fiyatlardaydı almak mümkün değildi bunuda burda itiraf etmiş oldum vay be hakkattende nerden nereye artık gün be gün herşeyi biliyoruz teknolojinin gözünü seviyim

Ben zamanında yaşayamadığım eğlenceleri şimdi yaşıyorum. Geç olsun ama olsun diyorum.

Çevremdeki arcade salonları genelde serseri batağı olduğu için pek çok yere gitmezdim ama gittiğim yerde Mortal Kombat I'i asla unutamam. Snow Bros falanda vardı hatta salonda. The Punisher vb. oyunlarda vardı.

Orta okula giderken daha bende PC yok şimdi adını hatırlamak dahi istemediğim bir arkadaştan oyunların hilelerini falan para karşılığı alıyordum. Herif printerdan basıp parayla satıyordu. Hey gidi hey. :)

Bu arada sen PSN listemde gözükmüyorsun sanırım. Tekrar ekleşelim bilirsin ki Mortal Kombat çıkınca bol bol dayak atıcaz birbirmize. (:

• kratos da olacak fakat boss nedir ?
  • Boss; Shoa Kahn veya Shang Tsung olabilir. Boss öncesi Goro gelecek diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Kratos için lütfen karakter seçme ekranının en altında sağ köşeye bakınız efenim. :)

Hacker in biri PS3 de DLC lerin cok kolay backuplara adapte yolunu bulmus. :)
    Yakinda aciklayacakmis :)
    Sence simdi yukarca ki resim mi yoksa hacker in yaptigi mi flawless victory :)

Shang Tsung, Baraka, Liu Kang and Kano

• Kratos bossmu olacak ? boss un tam manasını anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.