Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan umk3'e yaklaşan oyun yok piyasada

Ayrıca konunun böyle olacağını biliyordum mk'den anlamayan dövüş oyunu bilmeyen tipler ilk başta saldırdı konuya sonra heveslerini alıp bıraktılar . hala oyun çok iyi ayrıca SF 'de kaç kişi oynadığı ne belli serverleri yokki mk gibi belki sf'de mk'den az var belli bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 9 Ağustos 2011; 11:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Dünyanın en iyi dövüş oyunu SF3'Mü

Ayrıca konunun böyle olacağını biliyordum mk'den anlamayan dövüş oyunu bilmeyen tipler ilk başta saldırdı konuya sonra heveslerini alıp bıraktılar . hala oyun çok iyi ayrıca SF 'de kaç kişi oynadığı ne belli serverleri yokki mk gibi belki sf'de mk'den az var belli bile değil

Oyunu öğren ondan sonra gel burada ahkam kes, UMK3 çıktığında yani 1996 da ben 16 yaşımdaydım. Sen doğmuşmuydun o tarihlerde ? Kulaktan dolma gelip burada ahkam kesme UMK falan diye. MK ya 2011 de başlamış ergenler gelip burada ahkam kesiyor.

Şikayet et butonunuda kullanman gerek.

Sf3 den bahseden de olmamış hem, Sf 3 yıldır ayakta denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 9 Ağustos 2011; 11:33:01 >

• tamam ben mk 'ya 2011'le başladım tüm mk serileri elimde vardır ve hepsinin suyunu çıkarmışımdır o sallama special forses'i bile hatta sizin beğenmediğinz PS2 oyunlarını dahil sadece mk123 oynayıp sonra böyle laf atmanız gerçekten saçma.
  • quote:

tamam ben mk 'ya 2011'le başladım tüm mk serileri elimde vardır ve hepsinin suyunu çıkarmışımdır o sallama special forses'i bile hatta sizin beğenmediğinz PS2 oyunlarını dahil sadece mk123 oynayıp sonra böyle laf atmanız gerçekten saçma.

Mk 1,2 ve 3 e laf atan yok ki , sorun MK 2011 de. Ed Boon çıktı siz farketmeden ben balans yapacağım overpower karakter olmayacak dedi. Sonuç Kung Lao ya karşı yapılacak hiç bir şey yok açık yok karakterde. Kitana %60 kombo yapıyor. Kabal desen ayrı bir olay dash cancel ile dokunulmaz. Ermac çekim gücü abartı (UMK da sweep den kapardı ters dp + P, bu oyunda çok uzak hariç her türlü çekiyor, en düşük kombosu %45.). Sindel , Kano spam olayının kralı.

bir şeyler söyleniyorsa ki bende söylüyorum vardır bir olayı eksikliği sorunu. Forumdaki en iyi Mortal Kombatcı bile bıraktı oyunu (Mortal06) gerisini sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 9 Ağustos 2011; 12:03:12 >

• Örnek :

Kung Lao ya ayar gelirse nasıl olur.

Yerden şapka atması kalkabilir. Fazla saçmalık var niye Ex şapka atma hiç bir işe yaramıyor yerden yukarı çapraza atıyor. Normal şapka atma kral hareket. Bunları yer değiştirebilirler. Ex şapka normal olur, normal şapka atma ex olur.

qcf 1 ile dönmesinde kasılma olması gerek, o harekete koruma alan 2 saniyelik bir boşluk olduğu taktirde kombo çıkarabilmeli. Harekette boşluk yok istediğin kadar kas paso dön dur en fazla çelme yersin o da iyi bir zamanlama ile.

Havadan dive kick tekmeden sonra çıkmamalı ya havadan tekme yada sadece dive kick yapılabilmeli.

Böyle böyle şeyler, yoksa Lao ya karşı oyun yalan, Lao Vs. All Char. olayı devam eder.
  • neyse bugün onlinede bir herif gördüm kano ile flaweses + babality 1000 win'i vardı o ayrı
  • quote:

neyse bugün onlinede bir herif gördüm kano ile flaweses + babality 1000 win'i vardı o ayrı

çok basit, uzaktan sürekli bıçak at, yanına yaklaştığında qcf ile yuvarlanmayı yap. Alayını yenersin. Kırık karakter. Yuvarlanmada rakibin sana yapabileceği tek şey yerde yumruk %3 damage falan alıyor yere düşmez yine yuvarlanma yapabilirsin basa basa oynarsın öyle bir tek Kung Lao ya sökmüyor yuvarlanma.
  • quote:

neyse bugün onlinede bir herif gördüm kano ile flaweses + babality 1000 win'i vardı o ayrı

Benim kardeşimle de kapışsana bi, ona da flawles babality yaparsın daha 600 win i var Burdaki yazılarını takip ediyor da seninle kapışmayı çok istiyor.
  • Beyler babality nasıl yapılıyor ya. Bir yardım edin bana. Hiç hasar almayınca flawless oluyor onu yapıyorum arada da Babality yapamadım hiç...
  • kung lao nun dönmesinden sonra yakalarsan combo yapılıyor o kadar zor değil asıl spam karakter kitana aşagı ileri üçgen hareketine dönmesine yani kombo yapılmıyor arada hiç boşluk yok asıl spam o bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Dünyanın en iyi dövüş oyunu SF3'Mü

Oyunu öğren ondan sonra gel burada ahkam kes, UMK3 çıktığında yani 1996 da ben 16 yaşımdaydım. Sen doğmuşmuydun o tarihlerde ? Kulaktan dolma gelip burada ahkam kesme UMK falan diye. MK ya 2011 de başlamış ergenler gelip burada ahkam kesiyor.

Şikayet et butonunuda kullanman gerek.

Sf3 den bahseden de olmamış hem, Sf 3 yıldır ayakta denmiş.

Adam okuduğunu bile anlamamış neye yorum yapacağını şaşırmış, SF3 ne alaka orada. Başlığa saldıran MK'dan anlamayanlar vs. lafını birkaç arkadaş görürse sırf intikam için arkadaşa friend atıp videoya çekebilirler dikkatli olmak lazım. Özellikle bizim mortal06 sever öyle atraksiyonları.

Biz bu oyunlara atari salonlarında başladık, konsol gençliği gelipte ahkam kestimi cidden garip oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Benim kardeşimle de kapışsana bi, ona da flawles babality yaparsın daha 600 win i var Burdaki yazılarını takip ediyor da seninle kapışmayı çok istiyor.

Senın kardeşinle dün kapıştık. Gerçekten iyi oynuyor ve kapışması çok eğlenceli ve hala 15 yaşında olduguna inanamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

kung lao nun dönmesinden sonra yakalarsan combo yapılıyor o kadar zor değil asıl spam karakter kitana aşagı ileri üçgen hareketine dönmesine yani kombo yapılmıyor arada hiç boşluk yok asıl spam o bence.

İşte bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Kadının yanına yaklaşılmıyor yav deli ediyor bazıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

kung lao nun dönmesinden sonra yakalarsan combo yapılıyor o kadar zor değil asıl spam karakter kitana aşagı ileri üçgen hareketine dönmesine yani kombo yapılmıyor arada hiç boşluk yok asıl spam o bence.

İşte bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Kadının yanına yaklaşılmıyor yav deli ediyor bazıları

Kombo oranına ayar oluyorum ben Kitana'nın %40-50-60 lar havalarda top misali uçuyoruz. Ama resmen sanat Kitana'nın komboları yalan yok, ayrıca taktir konusu o komboları yapan şahıslar.

Akşam 22 gibi Quan Chi ye rakip olmak isteyenleri beklerim, eleman artık yumurtasından çıktı türlü türlü teknikler yapıyor :D

• quote:

quote:

quote:

Kombo oranına ayar oluyorum ben Kitana'nın %40-50-60 lar havalarda top misali uçuyoruz. Ama resmen sanat Kitana'nın komboları yalan yok, ayrıca taktir konusu o komboları yapan şahıslar.

Akşam 22 gibi Quan Chi ye rakip olmak isteyenleri beklerim, eleman artık yumurtasından çıktı türlü türlü teknikler yapıyor :D

Bende johnny cage e taktım bu aralar. Akşam pratik yaparız hocam. Johny i geliştirmem lazım, sevdim bu adamı:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende johnny cage e taktım bu aralar. Akşam pratik yaparız hocam. Johny i geliştirmem lazım, sevdim bu adamı:)

Cage iyidir asla Spam yemez. Spame bağlayana Ex bf4 ü çakarsın, ayrıca asla ve asla yerden kalkarken Shoryuken yapar misali çakarsın qcb3 ü affetmez. Sağlam adam yani spamsiz karakter hakkın ile oynarsın.
    Ben herkese spamsiz karakterleri öneriyorum gerçekten oyunun tadı o zaman çıkıyor. Lao ile oynamaktan gram his almıyorum oynarken mesela.

• Mileena çok azgın kadın ya

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

DLC POWER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 9 Ağustos 2011; 16:17:49 >

•  MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

bunu gör tabi buda var ama ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 9 Ağustos 2011; 16:23:37 >

• Güzel hatun her türlü gideri var.
  • Ahahahah cyber mileena
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.