Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scorpion gibi yani yüksek damage alıyor ne vurursa gece bir test edeyim ben Ferdi'yi Spami yoksa ve sağlam kombinasyonları var oynarım çok can yakabilirimde :D
  • Fredy

Move List

Hell Spike
    d,b + 1 (Close)
    d,f + 1 (Medium)
    d,b,f + 1 (Far)

d,f + 4
    b,f + 2
    d,b+ 2
    d,b+3 (Away)
    d,f+3 (Towards)

Fatalitys

1 . b,f,d,d, 1
    2. d,u,f,b, BL (Sweep)
    Stage. f,d,d, 3

Babality : b,f,d, 1

Kombolar (Alıntı denenmedi)

2,2, close hell spike, b2, dash, f4,21, far hell spike
    b3, close hell spike, dash, f4,2,1, far hell spike
    f,4,2, close hell spike, dash, b2, dash, f,4,2,1, far hell spike
    b2, close hell spike, b2, dash, f,4,2,1, far hell spike
    b,1,2, u1, b2, dash, f,4,2,1, medium hell spike
    b3, ex hell spike, jump punch, f,4,2,1 (%43)
    b3, close hell spike, dash, b2, dash, f,4,2,1, ex hell spike, dash, dash, jump punch, f,4,2,1 (%43)
    b2, close hell spike, dash, u3, ex hell spike, jump punch, f,4,2,1, medium hell spike
    b2, ex hell spike, jump punch, f,4,2,1, medium hell spike, far hell spike (%45)
    u3, dash, f,4,2,1, ex hell spike, jump punch, f,4,2,1, medium hell spike, far hell spike, (%51)
    f,4,2,1, ex hell spike, dash, dash, jump punch, f,4,2,1, medium hell spike, far hell spike (%52)

Corner

b3,3, close hell spike, b2, f,4,2,1, close hell spike
    b2, close hell spike, b2, f,4,2,1, close hell spike
    b3, close hell spike, u3, f,4,2,1, close hell spike
    f,4,2,1, close hell spike, f,4,2,1, close hell spike
    u3, u3, f,4,2,1, ex hell spike, back dash, jump punch, f,4,2,1, close hell spike, f,4,2,1, (%67)

Xray

f,4,2,1, xray
    f,4,2,1, close hell spike, f,4,2,1, xray (%54)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 10 Ağustos 2011; 16:02:09 >

• makinem jailbrekli tüm yeni cıkan krakterleri nasıl oyunuma ekliyebilirim yada satın alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

makinem jailbrekli tüm yeni cıkan krakterleri nasıl oyunuma ekliyebilirim yada satın alabilirim ?

hiç birini alamazsın ne costümleri

ne dlc leri

gidip makineni orjinale çevirip internetten satın alıcaksın paketleri
  • Yahu bu arcade collection a ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Yahu bu arcade collection a ne oldu ?

hiçbir zaman öyle bir şey duyurulmadı resmi olarak ben baştan dedim öyle bir şey çıkmayacak diye summer 2011 dediler tek resim video yok yesinler haber sitesinden biri salladı herkes uydu
  • millet almış fredyi oynuyo nasıl olouyo ya
  • bana paylaşmasanız oynayamazsınız freddyi tabi
  • FREEDY DLC GELDİ SÜPER
  • Bizim elemanlar tetikte olun kollayın hesabı, tahmini 23 30 da Fredy geceye eşlik edecek.

Videolarda gördüğüm en önemli özelliği çok hızlı olması bakalım bir test edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 10 Ağustos 2011; 21:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Bizim elemanlar tetikte olun kollayın hesabı, tahmini 23 30 da Fredy geceye eşlik edecek.

Videolarda gördüğüm en önemli özelliği çok hızlı olması bakalım bir test edeyim.

VALLA en iddalı kunglou cudan hiç bilmeden

freddy ile yarı enerjisini götürürsün

bide freedy ile oynamaya alışınca imbaaaa

• DEVİAN ART MİLEENA COSPLAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

quote:

Bizim elemanlar tetikte olun kollayın hesabı, tahmini 23 30 da Fredy geceye eşlik edecek.

VALLA en iddalı kunglou cudan hiç bilmeden

freddy ile yarı enerjisini götürürsün

bide freedy ile oynamaya alışınca imbaaaa

Kısacası Kung Lao'cular Ferdi'ye de bağlanacaklar. Birazdan bakacağım Ferdi'ye umarım Chi kadar oynanışı zor bir karakterdir.
    Kung Lao kadar kolay olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

hiçbir zaman öyle bir şey duyurulmadı resmi olarak ben baştan dedim öyle bir şey çıkmayacak diye summer 2011 dediler tek resim video yok yesinler haber sitesinden biri salladı herkes uydu

Tek bir yerde çıkmadı haber her yerde duyuruldu sallamasyon konuşmayalım. Ed Boon hiçbir sözünde durmadı iptal edilirse dahi şaşırmam ama oyun duyuruldu. Örnek olarak;

Bir de gameplay video var zaten ama gerçek mi bilmiyorum açıkçası;

• Ferdi yi indirdim ama ana hesabımda çıkmadı ana hesabımdan seçilemiyor. Nasıl iş çözemedim bunu ben
  • quote:

Ferdi yi indirdim ama ana hesabımda çıkmadı ana hesabımdan seçilemiyor. Nasıl iş çözemedim bunu ben

oyunu update yaptınmı
  • arkadaşlar youtube videosu nasıl eklerim buraya....
  • quote:

Ferdi yi indirdim ama ana hesabımda çıkmadı ana hesabımdan seçilemiyor. Nasıl iş çözemedim bunu ben

rainin bir solunda hocam. Bende ilk başta yok sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Tek bir yerde çıkmadı haber her yerde duyuruldu sallamasyon konuşmayalım. Ed Boon hiçbir sözünde durmadı iptal edilirse dahi şaşırmam ama oyun duyuruldu. Örnek olarak;

Bir de gameplay video var zaten ama gerçek mi bilmiyorum açıkçası;

bende bu arcade kollection bekliyorum zavvi shopto gibi sitelerde bundan 3-4 ay önce pre order verebiliyorduk suan hiç bir ilan yok ortada kaldırmışlar umarım iptal edilmez senin paylaştıgın gameplay videosu fake gibi durmuyor.

• arkadaşlar youtube videosu nasıl eklerim buraya....
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.