Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Ferdi yi indirdim ama ana hesabımda çıkmadı ana hesabımdan seçilemiyor. Nasıl iş çözemedim bunu ben

rainin bir solunda hocam. Bende ilk başta yok sandım

Sonradan farkettim :) hafif tırsıttı akşam vakti :)
  • Herkese selamlar

Konu başlığında dino gamer arkadaşlar belli ki tatile çıkmış yada artık pek sallamıyorlar MK yı, hayatı MK olan Nightwolf ve dicaprio bile uğramaz oldu hadi hayırlısı, yaprak dökümüne yakın zamanda bir kaç kurban daha gidecek bu forumdan, yeni başlayan MK cı genç arkadaşlarıda tebrik ediyorum sım sıkı tutulmuşsunuz oyuna ;)

Dün gece 1.5 saat kadar Fredy çalıştım. İlk izlenimlerim karakter kesinlikle Lao gibi imba değil ama çok düzgün ve etkili özel vuruşlara sahip, yüksek damage komboları olan ve Lao kadar hızlı bir karakter var karşımızda, kapışmada kesinlikle kullanılabilir ama kapışmaya girmeden önce çok rahat 5 saat kadar pratik yapmak şart.

Teleportu çok seri kaçmak için mükemmel bir hareket özellikle köşeden.
    Hell Spike ı komboların olmazsa olmazı sırf kombo tamamlamak için yapılmış bir hareket alal ade zamanda yapacaksanız bir cacık olmaz o hareketten
    geri ileri Bildiğimiz Spam hareketi """Mecbur kalmadıkça bağlanmayın"""
    aşağı ileri bu hareketten ümitliyim vuruş yönü L ama maalesef Lao nun şapka atması kadar hızlı çıkmıyor. Yinede strateji kurulabilir.
    aşağı ileri , çok kısa bir süre rakibi bayıltıyor tatlı rüyalar diyoruz. Uzak mesafede rakip büyü atarken çok etkili zıplayan rakibe işlemiyor. Hareket akabinde kesinlikle ileri teleport + kombo yapılmalı bu kombinasyon yapılmayacaksa yine uzak durun bu hareketten.

manuel kombolardan en iş yarayanlar
    ,,+ (Son vuruş M)
    ileri, ,,
    ileri , , geri (Son vuruş L)
    geri ,,yukarı (Juggle başlatıcı)

Birde sağlam kombosu var ama Fredy seçen herkesin su gibi ezberlemesi şart %48-53. Yapılışı çok basit. Gerekirse 1 saat uğraşın ama su gibi yapın bu komboyu

1 bar şart
    ileri zıplama yada ,
    ,,
    EX aşağı, geri
    ileri zıplama yumruk
    ileri ,,
    aşağı ileri
    aşağı geri ileri (bu vuruş kombonun en zor kısmı %4 ile verir komboya, çıkaramazsanız bile %48 garanti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 11 Ağustos 2011; 9:44:40 >

• PracticeMan paylaşım için sağolasın kardeşim. Ben bu yeni karakterleri ne zamana indircem çok merak ediyorum, fredy i beğenirsem belki sadece onu indiririm diğerleri izlediğim kadarıyla pek sarmadı.

Bu arada dün PS3 için 3.70, MK için ise 1.04 updateleri gelmişti, kurdum updateleri bir güzel ama ardından online a girince sürekli network bağlantınızı kontrol edin diyerek beni lobby e almadı.3 kez de 1 ancak lobby e bağlanabildim. Bu hatayı updatelerden sonra alan varmı arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

PracticeMan paylaşım için sağolasın kardeşim. Ben bu yeni karakterleri ne zamana indircem çok merak ediyorum, fredy i beğenirsem belki sadece onu indiririm diğerleri izlediğim kadarıyla pek sarmadı.

Bu arada dün PS3 için 3.70, MK için ise 1.04 updateleri gelmişti, kurdum updateleri bir güzel ama ardından online a girince sürekli network bağlantınızı kontrol edin diyerek beni lobby e almadı.3 kez de 1 ancak lobby e bağlanabildim. Bu hatayı updatelerden sonra alan varmı arkadaşlar??

Kenshi hariç, Scarlett ve Rain mantar. Daha doğrusu Scarlett ve Rain çok zor karakterler + Rain ile online oynamak imkansız ötesi mevcut adsl şartları ile saliselik kombolar var tam pro işi Rain teknik komboları var. Scarlett çok karışık karakter tam çözmek için zaman harcamak lazım ama harcadığın zamana değmeyecektir. Rain ve Scarlett ile hit manyağı kombolar yapsan bile en kralı %45 , Fredy ile en basit kombo % 53

3.70 kurdum. Mk içinde 1.04 ü kurdum. MK update i sadece Fredy için yapılan bir update sanırım, balans ayarı hayal :) hata almadım ama malum oyunum bozuk sanırım rematch de "Session" hatası ve arada sırada "senkronize" hatası alıyorum. Rematch yapamadığımdan dolayı yendiğim kişilerden laf yediğimde oluyor ama çoğunda rakip bu adam üstün oyuncu beni sallamadı kesmedi sanırım NO ya bastı diye düşünüyor. Yeni ucuz bir oyun bulmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 11 Ağustos 2011; 9:59:10 >

• Freddy olmuş diy orsun yani mustafa hocam tabi ben nasıl alacam bilemiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Freddy olmuş diy orsun yani mustafa hocam tabi ben nasıl alacam bilemiyorum ama

Çok sağlam karakter DLC ler içinde kapışmada seçilebilir tek karakter bence ama stratejilerini çözmek ve alışmak zaman alacak, teleportunun seri olması acaip hoşuma gitti EX Teleport da sanırım zırh da oluşuyor tam emin değilim ama
  • bugün saat 12:00 itibarıyla ikinci maça gecerken çıkmaya başladı.her seyi denedim ama sürekli ikinci maça gecerken oyundan çıkıyo ve ana menü ekranına geliyor. sizdede oluyormu.daha önce hiç olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

bugün saat 12:00 itibarıyla ikinci maça gecerken çıkmaya başladı.her seyi denedim ama sürekli ikinci maça gecerken oyundan çıkıyo ve ana menü ekranına geliyor. sizdede oluyormu.daha önce hiç olmazdı.

bende 2.maçta lobby e atıyor sürekli "game session no longer available" hatası verip
  • quote:

bugün saat 12:00 itibarıyla ikinci maça gecerken çıkmaya başladı.her seyi denedim ama sürekli ikinci maça gecerken oyundan çıkıyo ve ana menü ekranına geliyor. sizdede oluyormu.daha önce hiç olmazdı.

Benim oyunda dün update ten sonra saçmalamaya başladı. Ben bu son updateden kuşkuluyum arkadaş:):Önceden hiç bişeyi yoktu. Sadece lag vardı onda da ben internet hıznı arttrdım daha iyi oldu
  • ben o update i sadece Fredy için yayımladıklarını düşünüyordum hatalar içinmiymiş :S
  • İşin enteresanı bana hala fredy de gelmedi:). Sub-zeronun kostumu ve fredy hala yok ortada. PSN im UK hesabı.

Son update in içeriği neydi bende merak ediyorum açıkcası ama bana pek yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

Benim oyunda dün update ten sonra saçmalamaya başladı. Ben bu son updateden kuşkuluyum arkadaş:):Önceden hiç bişeyi yoktu. Sadece lag vardı onda da ben internet hıznı arttrdım daha iyi oldu

update ten değil ben update ten sonra oynadım sorun yoktu bugün saat 12:00 itibarıyla başladı bu ikinci maçtan sonra atma olayı ve her zaman oluyor şu anda sanırım serverlarda çalışma var yada freddy gelecek diye uk hesabına bir sorun var.yoksa updatten sonra oynadım atma yoktu vardı ama az şimdi her zaman atıyor.

• inşallah updateden değildir yoksa sil tekrar yükle filan derken baya uğraştırır:S
  • silsende düzelmiyor o hatalar, bende sürekli var alıştım artık, tek maç yapıp çıkacaksın oyundan, rakibi eze eze yensen bile dönüp sana korkak demesini çekeceksin bu hata yüzünden
  • quote:

silsende düzelmiyor o hatalar, bende sürekli var alıştım artık, tek maç yapıp çıkacaksın oyundan, rakibi eze eze yensen bile dönüp sana korkak demesini çekeceksin bu hata yüzünden

Yok allahtan bende session hatası yok. Yalnız session hatasından ötürü kopuyor oyun sen çıkmıyorsunki yani bu durumda korkak diyemezler. Bence sen her karşılaşmada yes de, çıkışın session hatasından olsun. Zaten rakip hırsını alamayınca tekrar seni bulup talep yolluyor:)
  • quote:

silsende düzelmiyor o hatalar, bende sürekli var alıştım artık, tek maç yapıp çıkacaksın oyundan, rakibi eze eze yensen bile dönüp sana korkak demesini çekeceksin bu hata yüzünden

abi diğer arkadaşta devamlı alıyormuş bu hatayı. updateden sonra böyle genel bir hata olduysa genel bir düzeltmeye giderler heralde. gerçi mk dan da soğuduk tekken tagı bekliyoruz.
  • quote:

Herkese selamlar

Konu başlığında dino gamer arkadaşlar belli ki tatile çıkmış yada artık pek sallamıyorlar MK yı, hayatı MK olan Nightwolf ve dicaprio bile uğramaz oldu hadi hayırlısı, yaprak dökümüne yakın zamanda bir kaç kurban daha gidecek bu forumdan, yeni başlayan MK cı genç arkadaşlarıda tebrik ediyorum sım sıkı tutulmuşsunuz oyuna ;)

Dün gece 1.5 saat kadar Fredy çalıştım. İlk izlenimlerim karakter kesinlikle Lao gibi imba değil ama çok düzgün ve etkili özel vuruşlara sahip, yüksek damage komboları olan ve Lao kadar hızlı bir karakter var karşımızda, kapışmada kesinlikle kullanılabilir ama kapışmaya girmeden önce çok rahat 5 saat kadar pratik yapmak şart.

Teleportu çok seri kaçmak için mükemmel bir hareket özellikle köşeden.
    Hell Spike ı komboların olmazsa olmazı sırf kombo tamamlamak için yapılmış bir hareket alal ade zamanda yapacaksanız bir cacık olmaz o hareketten
    geri ileri Bildiğimiz Spam hareketi """Mecbur kalmadıkça bağlanmayın"""
    aşağı ileri bu hareketten ümitliyim vuruş yönü L ama maalesef Lao nun şapka atması kadar hızlı çıkmıyor. Yinede strateji kurulabilir.
    aşağı ileri , çok kısa bir süre rakibi bayıltıyor tatlı rüyalar diyoruz. Uzak mesafede rakip büyü atarken çok etkili zıplayan rakibe işlemiyor. Hareket akabinde kesinlikle ileri teleport + kombo yapılmalı bu kombinasyon yapılmayacaksa yine uzak durun bu hareketten.

manuel kombolardan en iş yarayanlar
    ,,+ (Son vuruş M)
    ileri, ,,
    ileri , , geri (Son vuruş L)
    geri ,,yukarı (Juggle başlatıcı)

Birde sağlam kombosu var ama Fredy seçen herkesin su gibi ezberlemesi şart %48-53. Yapılışı çok basit. Gerekirse 1 saat uğraşın ama su gibi yapın bu komboyu

1 bar şart
    ileri zıplama yada ,
    ,,
    EX aşağı, geri
    ileri zıplama yumruk
    ileri ,,
    aşağı ileri
    aşağı geri ileri (bu vuruş kombonun en zor kısmı %4 ile verir komboya, çıkaramazsanız bile %48 garanti)

Ben buralardayım mustafa uzaktan takip ediyorum. Bu arada freddy gerçekten çok sağlam olmuş, dün wesker nickli birisiyle kapıştım freddy'i aldı bende ermac almıştım fena oynamam ermac'la ama adam beni madara etti resmen dikkat etmek lazım bu karaktere

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmenn06

quote:

Ben buralardayım mustafa uzaktan takip ediyorum. Bu arada freddy gerçekten çok sağlam olmuş, dün wesker nickli birisiyle kapıştım freddy'i aldı bende ermac almıştım fena oynamam ermac'la ama adam beni madara etti resmen dikkat etmek lazım bu karaktere

Chi ye 1.5 ayda zor alıiştım :) şimdi Freddy e başlayacağız anlaşılan, böyle güzel karakterler gelsin oyun canımızı yesin,

Merak ettim Ermac yanına yaklaştırmaz paso çekme ve kombo yapar, nasıl ataklar yendi seni ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

quote:

abi diğer arkadaşta devamlı alıyormuş bu hatayı. updateden sonra böyle genel bir hata olduysa genel bir düzeltmeye giderler heralde. gerçi mk dan da soğuduk tekken tagı bekliyoruz.

Bende senin gibi umut ediyorum. İşimiz umutlara kaldı artık, en son çaremiz aylar sonra belkide 1 yıl sonra oyunun fiyatı 40 TL falan düştüğünde password u kullanılmış ucuz bir oyun düşürmek olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

quote:

Bende senin gibi umut ediyorum. İşimiz umutlara kaldı artık, en son çaremiz aylar sonra belkide 1 yıl sonra oyunun fiyatı 40 TL falan düştüğünde password u kullanılmış ucuz bir oyun düşürmek olacak

abi bence onun oyunla ilgisi yoktur eğer öyle olursa çok şaşırırım. yakınlarında bir arkadaşında dene bence abi. topla paketi bağla arkadaşının netini sorun oluyormu bir dene. sonra oyun almayı düşünebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.