Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • freddy krueguer gelmedi hala uk psn ye hayırdır niye böyle geciktiler.bi de ikinci maçta atma sorunu hala devam ediyor.
  • Bugüb PSN de bakım varmış arkadaşlar. Saat 18.00-04.00 arası. Haberiniz olsun. Son güncellemeden kaynaklı bazı aksaklıklar varmış onlar için çalışılacakmış. Bendeki hataların kaynagı 3.70 güncellemeside olabilir. Yarın düzelmiş olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: centilmenn06

quote:

Ben buralardayım mustafa uzaktan takip ediyorum. Bu arada freddy gerçekten çok sağlam olmuş, dün wesker nickli birisiyle kapıştım freddy'i aldı bende ermac almıştım fena oynamam ermac'la ama adam beni madara etti resmen dikkat etmek lazım bu karaktere

Chi ye 1.5 ayda zor alıiştım :) şimdi Freddy e başlayacağız anlaşılan, böyle güzel karakterler gelsin oyun canımızı yesin,

Merak ettim Ermac yanına yaklaştırmaz paso çekme ve kombo yapar, nasıl ataklar yendi seni ?

Genelde yanıma fazla yaklaştırmadım ama sürekli teleport olup yere bıçak saplayarak yendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Bugüb PSN de bakım varmış arkadaşlar. Saat 18.00-04.00 arası. Haberiniz olsun. Son güncellemeden kaynaklı bazı aksaklıklar varmış onlar için çalışılacakmış. Bendeki hataların kaynagı 3.70 güncellemeside olabilir. Yarın düzelmiş olur inşallah

inşallah psn bakımından dolayıdır diyecem ama bugün öğlen 12:00 dan itibaren vermeye başladı ikinci maç tan atma hatası o zaman psn e bakımda değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Bugüb PSN de bakım varmış arkadaşlar. Saat 18.00-04.00 arası. Haberiniz olsun. Son güncellemeden kaynaklı bazı aksaklıklar varmış onlar için çalışılacakmış. Bendeki hataların kaynagı 3.70 güncellemeside olabilir. Yarın düzelmiş olur inşallah

psn edeki bakım ne zaman başladı mk daki hata game session is no longer available hatası ikinci maçtan sonraki atma hatası bugün öğlen 12:00 dan beri var.ve yabancılar oynuyolar onlarda bu hatayı alsa oda lar boşalırdı belirli zamanlarda onlar oynuyor nasıl iş bu anlamadım bize özelmi türklere özelmi ki bu hata.
  • benide atiyor 2.macta bu nasil is
  • bakım var
  • Arkadaş bu nedir bendede atmaya başladı normalde 1 kere atmamıştı artık 3 te 2 atıyor Rayından çıktı bu oyun ..
  • BAKIM VAR DEDİK YA
  • beyler artık ikinci maçtan sonra atmıyor yani game session no longer is available hatası vermiyor. düzeldi sanırım.
  • bende 2. maçta atma oyunu ilk aldığım günden beri var. Ya oyundan yada adsl den kaynaklı çözümsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 11 Ağustos 2011; 21:46:58 >
  • Aynen arkadaşlar bendeki sorunda çözüldü
  • quote:

bende 2. maçta atma oyunu ilk aldığım günden beri var. Ya oyundan yada adsl den kaynaklı çözümsüz

abi senin sorun devam ediyor mu.
  • bu arada arcade collection yalan oldu galiba,habire millete karakter satıyorlar utanmaz herifler madem bu karakterler vardı neden disc içine koymadınız temmuzda çıkacak denildi bırakın çıkmasını en ufak bir bilgi dahi yok
  • beyler online oynarken birden oyun cok hizlandi singeldan hizli sanki.sizdede fark varmi.
  • Balans iyice mi bozuldu ne iş.
  • Collection bu sene gelmez kanımca neden derseniz eğer collection gelirse online olarak gelir ve bundan gelir sağlanmak ister. Şimdi piyasada MK9 varken ve sürekli DLC'ler ile milleti sömürmeye devam etmişken hızlarını kesip colletion çıkartmaları altın yumurtlayan tavuktan Bronze yumurta düşürmeye benzer.

2012 yılına kadar ne çıkartırsak kar ederiz düşüncesi ile devam edeceklerdir ve son olarak herşey bittiğinde bütün herşeyin olduğu bir pack sunacaklardır. Ondan sonrada MK Arcade Collection çıkacaktır , benim düşüncem bu şekilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Collection bu sene gelmez kanımca neden derseniz eğer collection gelirse online olarak gelir ve bundan gelir sağlanmak ister. Şimdi piyasada MK9 varken ve sürekli DLC'ler ile milleti sömürmeye devam etmişken hızlarını kesip colletion çıkartmaları altın yumurtlayan tavuktan Bronze yumurta düşürmeye benzer.

2012 yılına kadar ne çıkartırsak kar ederiz düşüncesi ile devam edeceklerdir ve son olarak herşey bittiğinde bütün herşeyin olduğu bir pack sunacaklardır. Ondan sonrada MK Arcade Collection çıkacaktır , benim düşüncem bu şekilde..

Üstad düşüncene katılıyorum. Tabikide hzlarını kesmek istemezler .. Ben arcade collectiondan umutluyum açıkçası yalan olucağına pek inanmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

quote:

bende 2. maçta atma oyunu ilk aldığım günden beri var. Ya oyundan yada adsl den kaynaklı çözümsüz

abi senin sorun devam ediyor mu.

sorun aynen devam dediğim gibi ya adsl den ya da oyundan

büyük ihtimal oyundan diye düşünüyorum
  • dün darkness456 diye bir adamla karşılaştım karşılazmaz olaydım, herif çok pis madara etti beni. Hakim oldugu karakter sayısı o kadar fazla ve o kadar güzel oynuyorki adam 4 maç üst üste yendi beni. Ama ezilmedim hep maçları 2-1 raund sayıları ile kaybettim. Denk gelirse bu adama dikkat edin arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.