Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu hata çok nadir görülüyor millette sizdede neden gözktü anlamadım. Bu hata sayesindede karşınızdaki adamı ezici bir şekilde yenseniz bile ''korkak'' durumuna düşüyorsunuz ..
  • mendez-j diyoki o eskiden di diyo cheeseyourfight ın beni yenişi

şimdi hertürlü eline veririm diyo
  • bu sorunu yasayan oldukca fazla ben japonyadan baglaniyorum Hic oynayamadim tekrar tekrar denedim nafile 3 gun ust uste denedim nafile dun gece 1 defaya mahsus oynadim hizi falan cok iyiydi sonra 2. raunda oyun dondu modem ile alakasi yok bence
    dun serdar senide gordum hic baglanamadik sen dun oynaya bildin mi
  • dün gece saatlerce oynadım ne hata verdi ne bişe
  • arkadaşlar günaydın, yaklaşık bir haftadır seyahatte olduğumdan dolayı konuyu takip edemedim. dün freddy i ve diğer güncellemeleri sisteme dahil ettim (ps3 ve oyun için gelmiş sanırsam) yanlız bu güncellemeleri yapıp oyuna freddy i dahil ettikten sonra cyber subzero nun oyundan kalktığını gördüm bu ne iş onu anlamadım?? Birde şimdi yerinde tam olarak kim olduğunu hatırlamıyorum ama quanchi nin üstündeki miydi neydi oradaki adam da kalkmış bir boşluk oluşmuş yani ordaki karakterde kalkmış? Bende bir hata falanmı oldu acaba benmi yanlış birşeyler yaptım?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

bu sorunu yasayan oldukca fazla ben japonyadan baglaniyorum Hic oynayamadim tekrar tekrar denedim nafile 3 gun ust uste denedim nafile dun gece 1 defaya mahsus oynadim hizi falan cok iyiydi sonra 2. raunda oyun dondu modem ile alakasi yok bence

kardeş sendeki sorun daha farklı. kodu girdinmi bilmiyorum ama senle daha oyunu başlatmıyo. başlatsa bile karakteri seçerken atıyor. ama benim ve diğer mustafa kardeşin ilk müsabakada hiçbir sorun yok oynuyor gelgelelimki 2.maç için 2 tarafta evet diyor sonra karakter seçerken veya seçtikten sonra bu hata ekranda beliriyor. şimdiye kadarki hiçbir online oyunda böyle birşey görmedim. ama mkya denk geldi.

@mustafa abi eğer oyundansa iyi söverim ama. abi sakızdan çıkmadıki bu oyun 100 lira verdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

dün gece saatlerce oynadım ne hata verdi ne bişe

kardeş sen sorusuz oynamak için herhangibirşey yaptın mı mkya özel olarak.
  • öncelikle modem ayarlarında

Bağlantın 8 mb ideal MK için ideal

UPnP Açık olucak

Universal Plug and Play (UPnP)

Modem in FireWall ı varsa Düşür güvenliği biraz

DNS ayarlarıyla oynama 3 1 6 9
    9 6 3 1
    4 2 2 2
    4 2 2 1

gibi rakamlar verme standart bağlantı yap

Nat type ayarı çek birde

SORUNSUZ OYNARSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 14 Ağustos 2011; 11:52:15 >
  • bu arada biraz online atıyım
  • quote:

öncelikle modem ayarlarında

Bağlantın 8 mb ideal MK için ideal

UPnP Açık olucak

Universal Plug and Play (UPnP)

Modem in FireWall ı varsa Düşür güvenliği biraz

DNS ayarlarıyla oynama 3 1 6 9
    9 6 3 1
    4 2 2 2
    4 2 2 1

gibi rakamlar verme standart bağlantı yap

Nat type ayarı çek birde

SORUNSUZ OYNARSIN

anlaşılan hiç birşey yapmamışsın. modemin firewall ı var kapalı da denedim gene nafile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

bu sorunu yasayan oldukca fazla ben japonyadan baglaniyorum Hic oynayamadim tekrar tekrar denedim nafile 3 gun ust uste denedim nafile dun gece 1 defaya mahsus oynadim hizi falan cok iyiydi sonra 2. raunda oyun dondu modem ile alakasi yok bence

kardeş sendeki sorun daha farklı. kodu girdinmi bilmiyorum ama senle daha oyunu başlatmıyo. başlatsa bile karakteri seçerken atıyor. ama benim ve diğer mustafa kardeşin ilk müsabakada hiçbir sorun yok oynuyor gelgelelimki 2.maç için 2 tarafta evet diyor sonra karakter seçerken veya seçtikten sonra bu hata ekranda beliriyor. şimdiye kadarki hiçbir online oyunda böyle birşey görmedim. ama mkya denk geldi.

@mustafa abi eğer oyundansa iyi söverim ama. abi sakızdan çıkmadıki bu oyun 100 lira verdik.

Aynen 109 TL verdik ama spotcular eli mahkum fiyat kıracaklar bir yerde satışı duracak işte o zaman deneriz oyundan mı değil mi diye

• yaw biz karpuzcu yla demin oynadık

ne kopma var ne lag

o sizin modeminizde sorun var
  • quote:

yaw biz karpuzcu yla demin oynadık

ne kopma var ne lag

o sizin modeminizde sorun var

modemde sorun olsa diğer oyunlarda neden sorun yapmıyor buda var.
  • bende olmuyo ama
  • ha ha :)mendez benle kapismiyor bile korkudan beni gorunce oda degistiriyor.
  • Arkadaşlar 000TURKIYE ODASI KURULMUŞTUR BİLGİNİZE GELİN BİR KOTH ATALIM ACEMİYİM AMA
  • tamam geliyorum
  • Yeni karakterler psn de kac dolara satiliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

Yeni karakterler psn de kac dolara satiliyo

Hepsi 21 TL. + Store da gider keser her alışveriş için 25 TL ye falan gelir sana 4 karakter
  • herkesden ozur dilerim ama bu dallama serefsizler mk9 online icin bir fix yeni update cikarmadilar

turkiyeden hic bir arkadasimla online oynayamadim yeni zelenda bana yakin oldugundan ordada 4 5 kisi anaca oluyor tek tuk online oynaya biliyorum

+ bu ps3 e turkiye dns numaralarini yazsak acaba fark edermi her oyuna girdigimde the game is sesssion no longer available yaziyor ne gicik ya
    kirip atican orjinal oyunu simdi acayip sinir oldum
    bide zelendadaki .......kurulari anca gard dan baska bisey bilmiyorlar oyle bekliyorlar cok sitrese geldim ya onlineye girememk bi yandan vsvsv

ya bu online icin yokmu bi cozum
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.