Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mortallevent

herkesden ozur dilerim ama bu dallama serefsizler mk9 online icin bir fix yeni update cikarmadilar

turkiyeden hic bir arkadasimla online oynayamadim yeni zelenda bana yakin oldugundan ordada 4 5 kisi anaca oluyor tek tuk online oynaya biliyorum

+ bu ps3 e turkiye dns numaralarini yazsak acaba fark edermi her oyuna girdigimde the game is sesssion no longer available yaziyor ne gicik ya
    kirip atican orjinal oyunu simdi acayip sinir oldum
    bide zelendadaki .......kurulari anca gard dan baska bisey bilmiyorlar oyle bekliyorlar cok sitrese geldim ya onlineye girememk bi yandan vsvsv

ya bu online icin yokmu bi cozum

online pass kodunu felan her şeyini girdin mi kardeşim. sonra dmz ayarları diye birşey var sitede araştırırsan bulabilirsin(belki faydası olur). benim o sorun 2. maçlarda oluyor. onuda devamlı koh atıyorum daha iyi oluyor. vs maç yapamıyorum ama koh de hiçbir sorum yok.

• serdar ben burdan yani japonyadan psn karti aldim . psn storeden mortal kombat 9 indirim diye (burasi onemli )japon psn storesine girdim mortal kombata ait hic bisey bulamadim sonra tr den cd getirttirdim. psn storeye girdigim e amal adresini ve kullanici adimi yanlislikla ps3 den sildim .sildigim kullanici Id si ile psn ne sore kartinin sifresini aktivite etmistim .baska bir e mail adresi ile giriyorum psn storeye hem psn turkiyeden hem psn usa da hem psn japonyada o psn net work kartinin sifresini yaziyorum kabul etmiyor baska bir emal adresi ile girdigim icin. kartin miktari ise 100 dolarlikti. hesapda var ama sifreyi ve dogumtarihini hatirlayamadigim icin kullanamiyorum .

2. ise tekrar bir psn karti alsam japonyadan yani burda oturdugum icin o aldigim psn kartinin sifresini psn turkiyeye girip yazsam acaba kabul edermi
    suphe icindeyim eger sen veya diger arkadaslar bu psn karti destek bolumunden destekleyip desteklemedini ogrenebilirmsiniz ona gore burdan tekrar psn karti alicam

3.mortal kombat kodunu active edemedigim icin deiklerini yapamiyorum

• quote:

serdar ben burdan yani japonyadan psn karti aldim . psn storeden mortal kombat 9 indirim diye (burasi onemli )japon psn storesine girdim mortal kombata ait hic bisey bulamadim sonra tr den cd getirttirdim. psn storeye girdigim e amal adresini ve kullanici adimi yanlislikla ps3 den sildim .sildigim kullanici Id si ile psn ne sore kartinin sifresini aktivite etmistim .baska bir e mail adresi ile giriyorum psn storeye hem psn turkiyeden hem psn usa da hem psn japonyada o psn net work kartinin sifresini yaziyorum kabul etmiyor baska bir emal adresi ile girdigim icin. kartin miktari ise 100 dolarlikti. hesapda var ama sifreyi ve dogumtarihini hatirlayamadigim icin kullanamiyorum .

2. ise tekrar bir psn karti alsam japonyadan yani burda oturdugum icin o aldigim psn kartinin sifresini psn turkiyeye girip yazsam acaba kabul edermi
    suphe icindeyim eger sen veya diger arkadaslar bu psn karti destek bolumunden destekleyip desteklemedini ogrenebilirmsiniz ona gore burdan tekrar psn karti alicam

kardeş senin iş biraz değil baya karışıkmış. bu işten anlayan biri varsa yardım eder elbette ki.

• quote:

serdar ben burdan yani japonyadan psn karti aldim . psn storeden mortal kombat 9 indirim diye (burasi onemli )japon psn storesine girdim mortal kombata ait hic bisey bulamadim sonra tr den cd getirttirdim. psn storeye girdigim e amal adresini ve kullanici adimi yanlislikla ps3 den sildim .sildigim kullanici Id si ile psn ne sore kartinin sifresini aktivite etmistim .baska bir e mail adresi ile giriyorum psn storeye hem psn turkiyeden hem psn usa da hem psn japonyada o psn net work kartinin sifresini yaziyorum kabul etmiyor baska bir emal adresi ile girdigim icin. kartin miktari ise 100 dolarlikti. hesapda var ama sifreyi ve dogumtarihini hatirlayamadigim icin kullanamiyorum .

yakın bir arkadaşın varsa TR den , hesabında MK pass yüklü ise onun hesabından al online patch i dene belki çözüm olur ama "No longer" a çözüm yok diye biliyorum. Hata veriyorsa hep veriyor. Update ile de çözemiyorlar görünen o

• abi nerede oyle bir delikanli pass verecek eger japon psnsinden anliyorsaniz ben vereyim 100 dolalik sifreyi

+ serdar iicin yanit sedar ben umraniyede sondurak ta cok bulundum delta atari salonunu biliyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallevent -- 17 Ağustos 2011; 15:52:33 >
  • Ben normalde her akşam oynardım MK ama bıraktım "No longer" hatası beni acaip bunalttı. Psikolojik olarak oyundan çok soğudum. Bu kadar hatalı sorunlu dövüş oyunu oynadığımı hatırlamıyorum.
  • nzl kanalini dene ben oynayabiliyorum nzl kanalinda newzeland nzl nz vs vs
  • quote:

nzl kanalini dene ben oynayabiliyorum nzl kanalinda newzeland nzl nz vs vs

ben sadece ranked oynuyorum. Ranked da ender veriyor hatayı ama yine de orada da verebiliyor. Player match da ilk maç sorunsuz "rematch , yes" dediğimde karakter ekranında hata çıkıyor.

Adsl ile alakalı falan da değil bence, direkt oyunun kronik sorunu, bazıları şimdi çıkar minimum 8 Mbit istiyor oyun falan der
  • valla olabilir
    benim blogu biliyormsun
  • quote:

valla olabilir
    benim blogu biliyormsun

Bir ara çok reklamını yapıyordun forumda hatırladım
  • reklam degil hadi forum sayfasi falan olsa tamam

blog yani adi ustunde

http://mk-tr.blogspot.com/

yakinda herkesi bloguma topluyacam mortal kombatcilari yani
    ayrica blog icine butun mk9 hayranlarinin profil kosesi yapicam yani soyle aciklayim

Actigim bolumde senin ismine tiklandiginda mk9 adina yaptigin paylasimlar videolar vsvs hepsi ortaya cikicak
    yani senin adina bir html OLUCAK herkes sana iyi kotu yorum yapabilecek
    bunun gibi
    http://mk-tr.blogspot.com/MK9_PracticeMan.html

YADA KARAKTER SECME EKRANI VARYA MK9 UN ORAYA BIZIM ARKADASLARIN RESIMLERINI YERLESTIRICEM

desteK almam lazim TABIKI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallevent -- 17 Ağustos 2011; 17:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

nzl kanalini dene ben oynayabiliyorum nzl kanalinda newzeland nzl nz vs vs

ben sadece ranked oynuyorum. Ranked da ender veriyor hatayı ama yine de orada da verebiliyor. Player match da ilk maç sorunsuz "rematch , yes" dediğimde karakter ekranında hata çıkıyor.

Adsl ile alakalı falan da değil bence, direkt oyunun kronik sorunu, bazıları şimdi çıkar minimum 8 Mbit istiyor oyun falan der

mustafa abi dmz ayarlarını yapsana modemin birde öle dene. forumda var. abi ben koh rahatça oynuyorum. dün gece 9 strike yaptım. çünki senin lanet sorun bende de var. birde böle dene bakalım abi olacakmı. koh en azından oyuna süreklilik getiriyor. tek karşılaşmada çıkmıyorsun yani.

@mortallevent evet bilirim. benim yaş 24 .ozamanlar lisedeydik abi haliyle cs sevdasına düşmüştük.

• bu oyuna bayıldım ps3 alırsam ilk bu oyunu alıcam .)
  • kimse ilgilenmiyormu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

kimse ilgilenmiyormu artık

Ben akşamları oynuyorum. Kalabalık oda da Nightwolf_TR ile Pape i görüyorum ancak şu bir gerçek oyuna ilgi azaldı
  • quote:

Hatalardan çok baydım ve acaip bunalttı beni e hali ile bıraktım bu MK sevdasını

SerdarFx DMZ göstereceğim bir ara müsait zamanımda ama yine çözüm olacağını sanmıyorum . Hiç olmazsa KOTH da oynayabilsem dediğin gibi iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Hatalardan çok baydım ve acaip bunalttı beni e hali ile bıraktım bu MK sevdasını

SerdarFx DMZ göstereceğim bir ara müsait zamanımda ama yine çözüm olacağını sanmıyorum . Hiç olmazsa KOTH da oynayabilsem dediğin gibi iyi olacak.

evet abi koth eğer yapabilirsen sarar.
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım.

Bedava DLC olarak indirdiğimiz karakter skinlerini nasıl kullanıyoruz. Bu mezarlık sistemine girip karakterlerin bulunduğu yerden mi değiştireceğiz.. Bu arada yeni başlayanlar için ne önerirsiniz. Oyun cidden çok güzel ve baya sarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Arkadaşlar oyunu yeni aldım.

Bedava DLC olarak indirdiğimiz karakter skinlerini nasıl kullanıyoruz. Bu mezarlık sistemine girip karakterlerin bulunduğu yerden mi değiştireceğiz.. Bu arada yeni başlayanlar için ne önerirsiniz. Oyun cidden çok güzel ve baya sarıyor.

Bedava indirdiğin karakter skinlerini kullanman için sadece seçeceğin karakterin üzerine gelip start tuşuna basman gerekiyor. Ondan sonra MK2 veya MK3 diye seçenekler beliriyor, seçiyorsun oynuyorsun.Mezarlıkan herhangi bişe açmana gerek yok klasik kostümler için

Sana tavsiyem kung lao yu iyi öğren. Onlineda kung culara karşı oynamak için en iyi alternatifin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

Ben akşamları oynuyorum. Kalabalık oda da Nightwolf_TR ile Pape i görüyorum ancak şu bir gerçek oyuna ilgi azaldı

selam kardeşim, aynen oyuna ilgi ciddi anlamda azaldı. oyuncu sayısıda buna paralel olarak ciddi anlamda düşüşte maalesef. bende kardeşimle beraber tag oynuyorum online da, yoksa eski tadı tuzu kalmadı ama genede herşeye rağmen kendini oynattırıyor meret
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.