Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

kimse ilgilenmiyormu artık

Ben akşamları oynuyorum. Kalabalık oda da Nightwolf_TR ile Pape i görüyorum ancak şu bir gerçek oyuna ilgi azaldı

selam kardeşim, aynen oyuna ilgi ciddi anlamda azaldı. oyuncu sayısıda buna paralel olarak ciddi anlamda düşüşte maalesef. bende kardeşimle beraber tag oynuyorum online da, yoksa eski tadı tuzu kalmadı ama genede herşeye rağmen kendini oynattırıyor meret

Öyle valla ya aacyip oynattırıyor. Ben seni dün gördüm yine kalabalık oda da, o kadar challenge isteği attım ama hep unavailable yazdı. Uzun süredir kapışmıyoruz senle yav:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

kimse ilgilenmiyormu artık

Ben akşamları oynuyorum. Kalabalık oda da Nightwolf_TR ile Pape i görüyorum ancak şu bir gerçek oyuna ilgi azaldı

selam kardeşim, aynen oyuna ilgi ciddi anlamda azaldı. oyuncu sayısıda buna paralel olarak ciddi anlamda düşüşte maalesef. bende kardeşimle beraber tag oynuyorum online da, yoksa eski tadı tuzu kalmadı ama genede herşeye rağmen kendini oynattırıyor meret

Öyle valla ya aacyip oynattırıyor. Ben seni dün gördüm yine kalabalık oda da, o kadar challenge isteği attım ama hep unavailable yazdı. Uzun süredir kapışmıyoruz senle yav:)

evet kardeşim oynamayalı baya bir süre oldu vallaha hatırladığım kadarı ile liu kang ile baya pis oynuyodun sürekli unavailable yazması doğrudur bizde aynı anda kardeşimle millete deli gibi tekli atıyoruz ama artık tek başıma hiç oynamıyorum desem yeridir kardeşimle iki kişi daha zevkli oluyor (yani tag online olarak) ikimizin stili farklı olduğu için rakipleri daha bir şaşırtarak oynuyoruz :) hem eğlenceli oluyor. senin kardeş varmı? oynuyormu mk falan 2 şerden kapışırdık iyi olurdu

• quote:

evet kardeşim oynamayalı baya bir süre oldu vallaha hatırladığım kadarı ile liu kang ile baya pis oynuyodun sürekli unavailable yazması doğrudur bizde aynı anda kardeşimle millete deli gibi tekli atıyoruz ama artık tek başıma hiç oynamıyorum desem yeridir kardeşimle iki kişi daha zevkli oluyor (yani tag online olarak) ikimizin stili farklı olduğu için rakipleri daha bir şaşırtarak oynuyoruz :) hem eğlenceli oluyor. senin kardeş varmı? oynuyormu mk falan 2 şerden kapışırdık iyi olurdu

Yok ben tek tabancayım yav. Ama sizle bir kapışalım o zaman ya zevkli olur. Ben tag sevmiyorum fazla, tanıdık olunca tag oynuyorum. Ona paralel tag skorumda zaten berbat

Beni görürseniz oynama isteği atın oynayalım. Anladığım kadarıyla senin kardeşde iyi MK cı, bakalım size karşı ne yapabilcem:)

• quote:

quote:

Yok ben tek tabancayım yav. Ama sizle bir kapışalım o zaman ya zevkli olur. Ben tag sevmiyorum fazla, tanıdık olunca tag oynuyorum. Ona paralel tag skorumda zaten berbat

Beni görürseniz oynama isteği atın oynayalım. Anladığım kadarıyla senin kardeşde iyi MK cı, bakalım size karşı ne yapabilcem:)

tamam kardeşim, oda oynuyor ya çekirdekten yetişme taa 90 larda ilkokul 1 e giderken alır atari salonlarına götürürdüm onu çekirdekten yani anlayacağın

• Abooo işimiz var desene. Abi kardeş sağlam MK cı sınız demek:). Tamamdır beni görürseniz talep yollayın, anladığım kadarıyla 2 player modundakilere tek kişiler tag player request i atamıyor ama 2P modundakiler tek kişilere atabiliyor. Ben o yüzden size oyun isteği yolluyamıyorum unavailable uyarısı alıyorum,siz artık gördüğünüzde yollarsınız bana
  • quote:

Abooo işimiz var desene. Abi kardeş sağlam MK cı sınız demek:). Tamamdır beni görürseniz talep yollayın, anladığım kadarıyla 2 player modundakilere tek kişiler tag player request i atamıyor ama 2P modundakiler tek kişilere atabiliyor. Ben o yüzden size oyun isteği yolluyamıyorum unavailable uyarısı alıyorum,siz artık gördüğünüzde yollarsınız bana

yok kardesim tek kisi oynayanlarda 2 kisi oynayanlara mac istegi gonderebiliyor, o hatayı vermesinin sebebi misal sen bana teklif gonderirken o esnada baskasıda bana teklif gonderiyorsa yada ben baskasına teklif gonderiyorsam o hatayı veriyor, yani uygun degil demek gibi birsey :) cakışmadan dolayı oluyor ;)

• quote:

quote:

Abooo işimiz var desene. Abi kardeş sağlam MK cı sınız demek:). Tamamdır beni görürseniz talep yollayın, anladığım kadarıyla 2 player modundakilere tek kişiler tag player request i atamıyor ama 2P modundakiler tek kişilere atabiliyor. Ben o yüzden size oyun isteği yolluyamıyorum unavailable uyarısı alıyorum,siz artık gördüğünüzde yollarsınız bana

yok kardesim tek kisi oynayanlarda 2 kisi oynayanlara mac istegi gonderebiliyor, o hatayı vermesinin sebebi misal sen bana teklif gonderirken o esnada baskasıda bana teklif gonderiyorsa yada ben baskasına teklif gonderiyorsam o hatayı veriyor, yani uygun degil demek gibi birsey :) cakışmadan dolayı oluyor ;)

Hımmm anladım kardeşim ya, ben üst üste istek yollarken hep aynı hatayı alınca bende öyle yorumladım olayı kendimce. Tamamdır bende görürsem sizi request atarım kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Hımmm anladım kardeşim ya, ben üst üste istek yollarken hep aynı hatayı alınca bende öyle yorumladım olayı kendimce. Tamamdır bende görürsem sizi request atarım kardeşim

tamam kardesim :-)

• arkadaşlar bu online kodu girmessek ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liverpool

arkadaşlar bu online kodu girmessek ne oluyor?

Girmemiş oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Girmemiş oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

quote:

Girmemiş oluyorsun

Emre SF'ye ak atalım az, gerçi sen gelince nazar mı değiyor nedir dayak yiyorum geçen sen çıktın 7 wins yaptım üstüste. Gerçi senin Ryu'yu da ben durdurabildim yine. :P

Bu MK'yı 2 küsür aydır açmadım bir ara giresim var ama elim gitmiyor çokta sevmiştim halbuki soğuttular oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 22 Ağustos 2011; 22:25:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

quote:

Girmemiş oluyorsun

Ukalaca cevaplar vermek yerine girmediginde online oynayamıyorsun yada bu şifre tek kullanımlık gibi faydalı bilgiler vermek yerine dalga gecmek cok eglenceli dimi bravo gercekten anlayışınıza hayran kaldım.

Teşekkurler

• ne soruyorsun ? biliyorsun madem
  • quote:

ne soruyorsun ? biliyorsun madem

Bilmiyordum bilmedigim şeyi soracak degilim.Sizin gibi cevap vermeyen, adam gibi cevap veren birileri cıktı onlardan ogrendim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Yahu bu arcade collection a ne oldu ?

hiçbir zaman öyle bir şey duyurulmadı resmi olarak ben baştan dedim öyle bir şey çıkmayacak diye summer 2011 dediler tek resim video yok yesinler haber sitesinden biri salladı herkes uydu

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Arcade_Kollectionin_Cikis_Tarihi-18968.htm

• quote:

quote:

quote:

hiçbir zaman öyle bir şey duyurulmadı resmi olarak ben baştan dedim öyle bir şey çıkmayacak diye summer 2011 dediler tek resim video yok yesinler haber sitesinden biri salladı herkes uydu

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Arcade_Kollectionin_Cikis_Tarihi-18968.htm

son günlerdeki en iyi haberlerden biri eski günlere dönücez

• quote:

quote:

quote:

cıksın bakalim alir oynariz gideri var her turlu ultimate in :-)

• almak lazım
  • Mortal Kombat Arcade Collection Disk Olarak Çıkmacakmı ?

kuzenim eski mk hastalarından ps3üne cd alıp hediye edicektim. kötü olur ya umarım diski cıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 23 Ağustos 2011; 20:43:10 >
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.