Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dişlerini çektirirse her türlü gideri var.
  • gece 2 gibi gelir amerika psn e freedy kruger

ama türk psn e perşembe sanırım
  • çünkü amerika ya geldi
  • Arkadaslar amerikan psn den kurdum oynadim 100 kb boyutu var freddy kruger dlc sinin herhalde guncelleme sayesinde oyuna eklenmis olmasi muhtemel.Indirdigim dosya sayesinde kilidi acilmis olabilir boyutu cok kucuk,belkide karsi tarafta yuklu olmadan online oynama sorunu kalkmis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34rap1905 -- 9 Ağustos 2011; 22:48:02 >
  • xrayi çok kombo yapılabilir ve damageleri çok iyi sevdim kombo yapması çok kolay xrayle
  • freddy yeni kung lao oldu desem
  • fredy geldi ama subzero nun başı açık haliyle cyber subzero nun kostümleri gelmedi neden?
  • geldi onlarda patchle youtubede gördüm
  • Hiç acımam abi Mileena iyi diş miş kapatırız olur biter hele o tuvalet kağıtlı gibi kostumu varya 9 da HAHAHAHAHAHHA
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

geldi onlarda patchle youtubede gördüm

Hocam ben şuan Us psn ye baktım fakat göremedm compatibilty pack 4 ü ?
  • Arkadaşlar Freddy nin Babalitysi ilginç olmuş izlemenizi önerrim

• Freddy babality hoş olmuş cidden.
  • Beyler yeni bir güncelleme gelmiş oyuna, acaba bu karakterler arası denge güncellemesi olabilir mi ??
  • değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

Beyler yeni bir güncelleme gelmiş oyuna, acaba bu karakterler arası denge güncellemesi olabilir mi ??

Güç dengesi gelmez şu saatten sonra adamlar sallamadı bile kendi forumlarında yazılanları, 1.5-2 milyona yakın sattılar belli ki sayıyorlar paraları meşguliyetleri var. Şimdi kalkıp K.Lao ya bir ayar çekseler ölmezler ama yaptıkları iş değil işte.
  • Bende halen "the game session is no longer available" hatası sıklıkla devam ediyor rematch ve KOTH yapamıyorum. Bu sorunu benden başka yaşayan yok mu ? ? ?
  • kung lao'ya ayar çekmek yerine freddye güçlendirmişler değişik taktik kung lao vs freddy gelir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

kung lao'ya ayar çekmek yerine freddye güçlendirmişler değişik taktik kung lao vs freddy gelir artık

Chi den sonra beni Freddy sarardı zaten, Fredyli günler geliyor bana L ve M li kombolarıda varsa fena olur eleman. Akşama alıyorum Ferdiyi saat 23 30 gibi hesabı kontrol edin.
  • yav freddyde bir kombo var çok basit 30 hit yapıyor + xrayi direk kombonun ortasında koyabiliyorsun çok rahat %60 falan oluyor
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.