Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bu oyun için fataliyt babelity animality vs vs.. listeleri nereden bulabiliriz. ? Yıllar yıllar öncesinde arcade salonlarda oynadığım oyunlar hiçbir şey hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Bu arada bu oyun için fataliyt babelity animality vs vs.. listeleri nereden bulabiliriz. ? Yıllar yıllar öncesinde arcade salonlarda oynadığım oyunlar hiçbir şey hatırlamıyorum.

trmk.org buradan istediğin her bilgiye ulaşabilirsin
  • @uranus666 teşekkürler dostum.

Bu arada Kanada'da oyunu indirip oynamaya başlayanlar var. Umarım birkaç saat içerisinde TR psn'ye de gelir.
  • Önemli değil

ilk video düştü youtube
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Önemli değil

ilk video düştü youtube

Oyun anılarımı canlandırdı diyebilirim fakat HD olsaydı daha çok ilgi çekeceğini belirtmeliyim .. Ama bir arkadaşımızın dediği gibi para için HD Version çıkartabilirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: dicarpio

facemaker video isteriz :) bu arada her keze hayirli bayramlar.

Kardeşim teşekkürler sanada iyi bayramlar videolarını bekliyoruz
  • Aslında bunun ismi MK Kollection Arcade HD ,yani oyunun hd sürümü bu,neyi hd yse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 31 Ağustos 2011; 3:12:29 >
  • Oyunun içinde Tüm babality fatality animality'ler yazıyor move list'te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

Oyunun içinde Tüm babality fatality animality'ler yazıyor move list'te

yıllar geçti fakat hala unutmadık hepsi aklımda
  • daha tr psn ye gelmedimi arcade coollection
  • arcade collectionu oynayan arkadaşlar yorum yazabilirler mi. oyunu görüntüsü ve online nasıl onları merak ediyorum.
  • görüntü okadar göz yormuyor aynı grafikler biraz geliştirme var galiba tv'ye uysun diye online'de arada lag oluyor çok olmasada rank sistemi vs var . umk3'de gizli ermac vs açılmamış halde açabiliyorsunuz onlinedeki herkes açmış neredeyse
  • youtube ta grafik modlarıyla ilgili video buldum.720p de izleyin,özellikle dikkatinizi çekecektir,standart ve paint 1 arasında gözle görünür fark var.Önerim grafikleri paint 1 ya da paint 2 yapın

• tr psn e gelmedimi hala bulamadım?
  • tr psne gelmedimi hala bakıyorum bulamadım
  • Gelmedi ki TR psn ye
  • Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Tamam Arcade Kollection hala gelmedi tr psn e. Ama bedava olan son kostümler(Cyber Sub-Zero ve Sub-Zero MK3) gelmedi ne eu psn'e, ne tr psn'e, ne de us psn'e. Yanlış bilmiyorum değil mi hala bulamıyorum. Bilgisi olan var mı?
  • mortal kombatın demosu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurlu40

Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Tamam Arcade Kollection hala gelmedi tr psn e. Ama bedava olan son kostümler(Cyber Sub-Zero ve Sub-Zero MK3) gelmedi ne eu psn'e, ne tr psn'e, ne de us psn'e. Yanlış bilmiyorum değil mi hala bulamıyorum. Bilgisi olan var mı?

psnden skarlet pack free
    kenshi pack free
    rain pack free ücretsiz update pack

artı oyuna girerken update yaptın mı

4-5 update var
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

quote:

Orijinalden alıntı: onurlu40

Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Tamam Arcade Kollection hala gelmedi tr psn e. Ama bedava olan son kostümler(Cyber Sub-Zero ve Sub-Zero MK3) gelmedi ne eu psn'e, ne tr psn'e, ne de us psn'e. Yanlış bilmiyorum değil mi hala bulamıyorum. Bilgisi olan var mı?

psnden skarlet pack free
    kenshi pack free
    rain pack free ücretsiz update pack

artı oyuna girerken update yaptın mı

4-5 update var

Playstation sürekli internete bağlı kaldığı için otomatik olarak update yapıyorum. Update yapmasam ne oyuna girebilirim ne de psn store a. Update de yapıyorum yani. Benim demek istediğim şu ki Jade ve Kitana' nın mk2 kostümleri için psn store a free paket geldi. Biz de gidip o paketi seçerek jade ve kitananın kostümlerini indirdik. Yanlış bilmiyorsam 4.kostümler olan Cyber Sub-Zero ve Sub-Zero MK3 için herhangi bir paket bulamadım psn store da.

• 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.