Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş. 1 aya aranızdayım bir aksilik olmazsa senditten sipariş ettiğim mortal kombat 9 gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

PS Vita sürümün de online desteği var mı ?

Elimde PS Vita var ona göre alıcam oyunu.

İzlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla ana menüde online desteği yok gözüküyor.

(versus altında online modu olabilir diye düşünüyorum)

Online desteği olması lazım çünkü online trophyler var :)
  • MK9'un online'ından neden bu kadar şikayetçi olunuyor anlamadım doğrusu. Ben ADSL bile değil, Avea'nın 3G USB stick'i ile bağlanıyorum internete. Günlerdir dünyanın her yerinden bir sürü kişiyle oynadım, en ufak bir lag ile karşılaşmadım kimseyle. Sadece bir kaç kez oyuna girerken kesintiler yaşandı ama oyun içinde hiçbir sorun/lag yoktu. Lag yaşayanlar sorunu kendi bağlantı hızlarında aramalılar bence. Bu arada kotalı internet kullananlara da oyunun saatte yaklaşık 70-80 MB kota yediğini belirteyim, o da hiç kesintisiz oynarsan. Benim taraftar hattım olduğu için kotası yetiyor da artıyor bile. Sadece MK 9 ya da MK Arcade Kollection için sınırsıza geçilmesine gerek yok.

PSN: trportal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theportal -- 12 Mayıs 2012; 2:13:10 >
  • Arkadaşlar kaç dlc karakter var ve bu karakterlerin hepsi TR psn de var mı? Ben göremedim hepsini TR psn de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Arkadaşlar kaç dlc karakter var ve bu karakterlerin hepsi TR psn de var mı? Ben göremedim hepsini TR psn de.

yarısı US psn de TR psn de fazla yok misal us psn hesabındaki bir oyun veya başka birşey tema vesayre tr psn de yok us psn özel
  • arkadaşlar selamlar,

2'dir mk9'da online'a tıkladığımda network connection lost, check the cable gibi bir uyarı veriyor ve ana menuye geri dönüyor, halbuki online'im ve arkadaşımla mesajlaşıyorum vede ilginci başka bir arkadaşım mk9'dan bana invite yolladığında ve kabul ettiğimde bağlanabiliyorum ancak kendim online'a girip herhangi biriyle oynayamıyorum, fikri olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pho

arkadaşlar selamlar,

2'dir mk9'da online'a tıkladığımda network connection lost, check the cable gibi bir uyarı veriyor ve ana menuye geri dönüyor, halbuki online'im ve arkadaşımla mesajlaşıyorum vede ilginci başka bir arkadaşım mk9'dan bana invite yolladığında ve kabul ettiğimde bağlanabiliyorum ancak kendim online'a girip herhangi biriyle oynayamıyorum, fikri olan varmıdır?

Serverlerle alakalı çoğu kişinin oyunu bırakmasının sebebi server hataları
  • quote:

Orijinalden alıntı: pho

arkadaşlar selamlar,

hangi arkadaşın kank
  • Arkadaslar birde sorunsuz calisiyordu ama sistemi son versiyona upgrade ettikten sonra mk9un basindaki press start button (scorpion ile subzero nun oldugu) orada starta bastiginda ekran donuyor makine kitleniyor. Kapatip aciyorum makineyi yine yapiyor sonra tekrar filan derken giriyor. Bi fikriniz var mi bunla ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

benim bir sorum olcak.Ben bir mağazadan kapıda ödemeli MK9 Komplete Edition aldım.Yanlız içinden online kodu çıkmadı.Aradım satıcıyı, komplete editionda online koda gerek yok dedi.Doğrumudur bu bilgi?Daha öncede bir oyun almıştım ve sanki 2. el oyunu yeniden jelatinleyip yollamış gibi geldi bana.Kitapcığı falan hiç sıfır gibi durmuyordu çünkü.Kendisinin buradada 2. el ilanları var, eğer kazıklama durumu varsa ismini açıklayayım, herkes bilsin...Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Merhaba arkadaşlar,

benim bir sorum olcak.Ben bir mağazadan kapıda ödemeli MK9 Komplete Edition aldım.Yanlız içinden online kodu çıkmadı.Aradım satıcıyı, komplete editionda online koda gerek yok dedi.Doğrumudur bu bilgi?Daha öncede bir oyun almıştım ve sanki 2. el oyunu yeniden jelatinleyip yollamış gibi geldi bana.Kitapcığı falan hiç sıfır gibi durmuyordu çünkü.Kendisinin buradada 2. el ilanları var, eğer kazıklama durumu varsa ismini açıklayayım, herkes bilsin...Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Hocam gerçek jelatinlerin alt kısımlarına doğru PS3 yazar küçük.Yazı tipi şöyledir

Orjinal jelatinler böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Hocam gerçek jelatinlerin alt kısımlarına doğru PS3 yazar küçük.Yazı tipi şöyledir

Ona hiç dikkat etmedim ya.Ama hiç dikkatimi çekmedi.Galiba kazıklandım...

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Dikkatli incelemek için teknosaya bimekse falan git orjinal jelatinde bunu göreceksin.Mortal Kombat Komplete Edition online koda gerek yok demek saçma gibi geldi oyun sahibi değilim ama kazıklamaya çalışmış heralde.Peki şuan online a giriyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Dikkatli incelemek için teknosaya bimekse falan git orjinal jelatinde bunu göreceksin.Mortal Kombat Komplete Edition online koda gerek yok demek saçma gibi geldi oyun sahibi değilim ama kazıklamaya çalışmış heralde.Peki şuan online a giriyor mu?

Yok online girmiyor, yani serverlarda sorun var yazıyor.Zaten online pek oynamam, ama sadece gerçekten işin ucunda kazık varsa yazık olur satıcıya.PS3'ü bile oradan almıştım.Ama dediğim gibi, bir önceki aldığım oyundada şüpelenmiştim.Kitapcığı falan kesinlikle yeni değildi.Hatta bir kısmı yırtık, buruş buruş falan.Birisi sadece normal şartlarda içinde online kod varmı yokmu onu söylerse sevirim.Ona göre giderim yanına satıcının...

• Dostum iyi güzel diyorsunda Mortal Kombat 9'da online pass kalkmıştı. Baktılar oyuna ilgi az online'ı bedava olmuştu. Bilginize.
  • Arkadaşlar bu loading screen'da bir şey geliyor mk code deniyor sanırım tuşlara bastıkça semboller değişiyor bunlar nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalicana

Arkadaşlar bu loading screen'da bir şey geliyor mk code deniyor sanırım tuşlara bastıkça semboller değişiyor bunlar nelerdir ?

O kodlara göre oyunda kapisirken extralar oluyor mesela görünmez dövüş , renkli kan , meteor düşmesi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: Metalicana

Arkadaşlar bu loading screen'da bir şey geliyor mk code deniyor sanırım tuşlara bastıkça semboller değişiyor bunlar nelerdir ?

O kodlara göre oyunda kapisirken extralar oluyor mesela görünmez dövüş , renkli kan , meteor düşmesi gibi

Hmm anladım,teşekkürler denicem
  • Arkadaşlar ben şimdi MK Komplete edition alsam bu dlc karakterleri direk oynayabilirmiyim yani oyunun içinde mi karakterler? yoksa kodu girip psn den mi indireceğim. TR psn de bazı karakterler yok mesela. İstesemde indiremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Arkadaşlar ben şimdi MK Komplete edition alsam bu dlc karakterleri direk oynayabilirmiyim yani oyunun içinde mi karakterler? yoksa kodu girip psn den mi indireceğim. TR psn de bazı karakterler yok mesela. İstesemde indiremem.

KOD falan yok .TR psnde tüm karakterler var.
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.