Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

link verirmisinz nerden alablirim..
    arcade stik??

Paypay88 ve os_izmir tşk..link verirmisiiz?

http://resim.donanimhaber.com/m_57620530/tm.htm bıraz pahalı ama fena degıl fıyatı.bundan cok daha pahalı sticklerde var.
    benım bahsettıgım resımdekı gercekten cok ucuz ve saglam.googleda ara yada forum ıkıncı el kısmına bak.
    aslında oturdugun yerde ps3 aksesuar yada oyun satan yerlerde mutlaka olur oyle nadır bulunan bır urun degıl tam tersı uygun fıyatlı oldugu ıcın heryerde bulunan turden.ben ılk gıttıgım aksesuarcıda bulmustum Izmır'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_izmir -- 18 Şubat 2012; 0:03:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Bence bu oyunu pc için de çıkarmalılar.PC platformunda da baya iyi satış rakamı yakalayabilirler.Kazandıkları paralarla belki serverlarınıdaha iyi hale getirebilirler.

Pc'de iyi satış rakamı yakalayan pek oyun yok o yüzden çıkarmalarına gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmenn06

quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

arkadaslar oyunu ps3de oynuyorum onlınede sureklı kopmalar yasıyorum ve ıkıncı maca her gırdıgımde atıyor sızde de var mı boyle sorunlar???

Aynen online'ı çok problemli mortalın kopmalar bendede oluyor ama ikinci maçta attığını hiç görmedim bende.

Denge problemi vardı oyunda.Kunglao ,noob , subzero ,kabal spammer doluydu full bir tadı kalmadı oyunun herkes sattı/elinden çıkardı .Ben de dahil.Oyunu okadar bekledim tüm dlc'leri aldıkki adam dlc çıkarmaktan denge sorununu çözemedi.Ben soul calibur 5 sipariş ettim gelsin onu oynayacam valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

quote:

arkadaslar oyunu ps3de oynuyorum onlınede sureklı kopmalar yasıyorum ve ıkıncı maca her gırdıgımde atıyor sızde de var mı boyle sorunlar???

Aynen online'ı çok problemli mortalın kopmalar bendede oluyor ama ikinci maçta attığını hiç görmedim bende.

Denge problemi vardı oyunda.Kunglao ,noob , subzero ,kabal spammer doluydu full bir tadı kalmadı oyunun herkes sattı/elinden çıkardı .Ben de dahil.Oyunu okadar bekledim tüm dlc'leri aldıkki adam dlc çıkarmaktan denge sorununu çözemedi.Ben soul calibur 5 sipariş ettim gelsin onu oynayacam valla

spammer ne oluyor?ben subzero ile oynuyordum ve hiç sıkıntı çekmedim oynarken ama bazı karakterlere göre yetersizdi.

• hocam adam seni oyle bir combo altina aliyorki nefes alamiyosun combolarda cok basit hareketler ve koselerde sıkıstirip ayni hareketleri yapiyorlar buda adami deli ediyor :) zaten onlineda pek adam kalmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

quote:

quote:

quote:

spammer ne oluyor?ben subzero ile oynuyordum ve hiç sıkıntı çekmedim oynarken ama bazı karakterlere göre yetersizdi.

BUYUR sonuna kada izle hocam spammer aynı hareketi yapıp duran 1-2 hareketle adamı yenen oyunun açığını kullanan kişilerdir ve mk9 yapısı buna çok uygun ondan tutmadı

• kardes bu spamdan dolayı mı atıyor yanı hep ıkıncı macta.. kım bu spamlılar kardes almayalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

quote:

quote:

quote:

BUYUR sonuna kada izle hocam spammer aynı hareketi yapıp duran 1-2 hareketle adamı yenen oyunun açığını kullanan kişilerdir ve mk9 yapısı buna çok uygun ondan tutmadı

ama bu olay dovus oyunlarında cok sık olan bır sey.mkya has bır durum degıl.
    ne oldugunu anladım spam olayının.ozellıkle kosede sıkıstırdıklarında combosuz hep aynı harektler ıle yenıyorlar. haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Bence bu oyunu pc için de çıkarmalılar.PC platformunda da baya iyi satış rakamı yakalayabilirler.Kazandıkları paralarla belki serverlarınıdaha iyi hale getirebilirler.

Pc'de iyi satış rakamı yakalayan pek oyun yok o yüzden çıkarmalarına gerek yok bence.

Yokmu ? hocam naptın sen cod, bf3(origin),skyrim bunun gibi birsürü oyun steamda çok iyi sattı pc de çıkarsalar bence iyi satar.Sadece pc de konsola göre oyun fiyatları ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 18 Şubat 2012; 13:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

quote:

Yokmu ? hocam naptın sen cod, bf3(origin),skyrim bunun gibi birsürü oyun steamda çok iyi sattı pc de çıkarsalar bence iyi satar.Sadece pc de konsola göre oyun fiyatları ucuz

nereye cod bf3 sattı. Onların 3 'ünü toplamı konsol satışlarının çeyreğinin çeyreği etmiyor . MW3 konsolda 20 milyon Skyrim 8.5 BF3 10 M SATTI. pc'de bf3 500 bin skyrim o kadar bile yok cod neredeyse 100 bin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

quote:

nereye cod bf3 sattı. Onların 3 'ünü toplamı konsol satışlarının çeyreğinin çeyreği etmiyor . MW3 konsolda 20 milyon Skyrim 8.5 BF3 10 M SATTI. pc'de bf3 500 bin skyrim o kadar bile yok cod neredeyse 100 bin

Sonuçta kitlesi var.Zarar etmesi olanaksız.

• Arkadaşlar shopto'dan Mortal Kombat 9'u aldım ama içinden online pass code çıkmadı. Çıkması gerekmiyor muydu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Arkadaşlar shopto'dan Mortal Kombat 9'u aldım ama içinden online pass code çıkmadı. Çıkması gerekmiyor muydu acaba?

bir brosurde online pass olmasi lazim hocam kitapcigin oldugu yerde
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin.

Arkadaşımla iki kişilik oynuyoruz oyunu. Ama 2.Player ile Hareket listesinde Fatalityleri göremiyoruz. Halbuki ben Krypt ten açtım bütün fatalityler. 1.Player görebiliyor. Ama 2.Player göremiyor. Lütfen yardım ediniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica59

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin.

Arkadaşımla iki kişilik oynuyoruz oyunu. Ama 2.Player ile Hareket listesinde Fatalityleri göremiyoruz. Halbuki ben Krypt ten açtım bütün fatalityler. 1.Player görebiliyor. Ama 2.Player göremiyor. Lütfen yardım ediniz..

ikici kişinde fatality leri yapması gerekli,yoksa görünmüyor. Pratik bölümünden 2. kolla yap açılması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

Orijinalden alıntı: metallica59

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin.

ikici kişinde fatality leri yapması gerekli,yoksa görünmüyor. Pratik bölümünden 2. kolla yap açılması gerek

hmm. İki kişilik oynayınca ikinci kolda ???? Locked yazıyor fatality hareketinin üstünde :) ama birinci kolda fatality açık görünüyor. kafam çok karıştı :)

• Evet bir komik ama öyle, bende gıcık olmuştum ilk başlarda,zaten ikili oynayınca benzer karakterleri seçin,ardından tek rountlık maşlar yapıp yenil,biraz zaman alacak belki neticede dövüş oynu
  • vay arkadaş yaaa :) Çok sağolun :) Online oynayan yok galiba geçen 120 kişi felan vardı lagg oluyor zaten. Ama Versus mod arkadaşlarla çok zevkli bence koleksiyonluk oyun. Ben online oynamak için bir online oyun almak istiyorum ama Sf4 arcade felan mı almak lazım yoska tekken vs strt fighter mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueBlues

Arkadaşlar merhaba ,

MK 9 da Test Your Sight, Test Your Might , Test Your Strike bölümlerinin kuledeki 1. sini başarılı olarak geçmeme ragmen devam etmiyor.

2. kısım lock gözüküyor ve 1. bölümdeki completed yazısı silinerek yapılmamış gibi gözüküyor.

Atladığım bir nokta mı var acaba ?

Bende de böyle oluyor kardeş. Sen yapabildin mi düzgünce. Birde bende test your luck trophysi açılmadı ya bütün adamlarla oynadım bide :)
    Test Your Might ta ise en sonuncuyu yapamıyorum bir tek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Evet bir komik ama öyle, bende gıcık olmuştum ilk başlarda,zaten ikili oynayınca benzer karakterleri seçin,ardından tek rountlık maşlar yapıp yenil,biraz zaman alacak belki neticede dövüş oynu

sizin dediğiniz gibi denedim olmadı :) ikinci kolumda hala locked yazıyor fatalitylere :)nasıl bir iştir anladım. birisi bana R1 ve R2 tuşlarını değiştir dedi yine olmadı :) oyunun oynanışu değişti bu seferde. Nasıl bir iştir anlamadım ben yaaa
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.