Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

başta pc ye gelecek denmedi mi?
    neden sonra değişti?
    tşk..

arcade collection için dendi sanırım o
  • story mode bitti mediumda ;) fakat challenge tower çok ama çok zor. test your might7sight dışındaki her şey inanılmaz zor. mesela 47. bölümü geçemiyorum. tabi bunda reptile ile oynamayı beceremememin etkisi de çok ama jax ve sonya AZMIŞ resmen :) online da ise millet çok iyi. ben şuan 30 yaşındayım ve küçükken arcade salonlarında bu mk yi hiç sevmezdim çünkü oynayamazdım. kendimi kötü hissederdim. bu oyunda ne kadar ustalaşsam dabirgün biri karşıma geliyor arka arkaya süpercombolar ile beni hayattan soğutmayı başarıyor. teşekkürler mk. hayatı bana zindan ettiğin için
  • Komplete Edition Türkiye'ye gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

story mode bitti mediumda ;) fakat challenge tower çok ama çok zor. test your might7sight dışındaki her şey inanılmaz zor. mesela 47. bölümü geçemiyorum. tabi bunda reptile ile oynamayı beceremememin etkisi de çok ama jax ve sonya AZMIŞ resmen :) online da ise millet çok iyi. ben şuan 30 yaşındayım ve küçükken arcade salonlarında bu mk yi hiç sevmezdim çünkü oynayamazdım. kendimi kötü hissederdim. bu oyunda ne kadar ustalaşsam dabirgün biri karşıma geliyor arka arkaya süpercombolar ile beni hayattan soğutmayı başarıyor. teşekkürler mk. hayatı bana zindan ettiğin için

• quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

story mode bitti mediumda ;) fakat challenge tower çok ama çok zor. test your might7sight dışındaki her şey inanılmaz zor. mesela 47. bölümü geçemiyorum. tabi bunda reptile ile oynamayı beceremememin etkisi de çok ama jax ve sonya AZMIŞ resmen :) online da ise millet çok iyi. ben şuan 30 yaşındayım ve küçükken arcade salonlarında bu mk yi hiç sevmezdim çünkü oynayamazdım. kendimi kötü hissederdim. bu oyunda ne kadar ustalaşsam dabirgün biri karşıma geliyor arka arkaya süpercombolar ile beni hayattan soğutmayı başarıyor. teşekkürler mk. hayatı bana zindan ettiğin için

Online da pro seviyesinde bir kaç adam var, onlara denk gelmede ne yaparsan yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 13 Ocak 2012; 9:28:00 >

• Beyler öncelikle selamlar.Ben Street Fightercıyım ama MK9'u oynamak ve öğrenmek istiyorum.Ama birkaç sorum var.Burda hem Super Street Fighter 4 hemde MK9 oynayanlar; MK9'un online'ı SF4 kadar iyimi?Yani yeterli kişi oluyormu?Gerçi oyuna 0 dan başlayacağım için combolar,fatalityler bile baya götürür diye düşünüyorum.
  • 91. bölümde aşağı geri üçgen +r2 diyor. deniyorum ama olmuyor yardım please
  • geçtim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

Beyler öncelikle selamlar.Ben Street Fightercıyım ama MK9'u oynamak ve öğrenmek istiyorum.Ama birkaç sorum var.Burda hem Super Street Fighter 4 hemde MK9 oynayanlar; MK9'un online'ı SF4 kadar iyimi?Yani yeterli kişi oluyormu?Gerçi oyuna 0 dan başlayacağım için combolar,fatalityler bile baya götürür diye düşünüyorum.

MK'nın online'ı ölü malesef. Zor oyuncu denk geliyor ranked aramalarda. Lobby'ler desen zaten en fazla 20 kişi falan var bazen o bile yok. SSFIV'e devam et derim.
  • Arcade collection oynuyorum ara sıra isterseniz oynayabiliriz psn yazıyor 1. sayfada
  • Arcade EDITION'daki lag sorunu düzeltilmiş.
  • ne alaka bilmiyorum ama yazmak içimden geldi. hani SKYRM diye bir oyun var ya yeni çıktı rpg. her seferinde o oyunu SOYKIRIM diye okuyorum. espri değil ciddiyim. sonra da gülüyorum kendime. oyun sitelerinde falan gezerken oluyor tabiki :)
  • quote:

neden sonra değişti?
    tşk..

pc ye cikmasi zor eger cikar ise adamlar dlc leri nasil satacaklar ilk once vurgunu dlc den yaptikdan sonra belki cikar

sonra istedigin gibi pc haclersin oyunu

zaten ps3 hackli versiyonlarida adamlar mk9 icine girip her dosyayi almislar ve mk9 mugen yapmislar karakter secme ekrani falan bire bir orinal

indirmek isyeyen varsa baksinlar

http://mortal-kombat-mugen.blogspot.com/2011/01/mortal-kombat-mugen-download.html

• Arkadaşlar selam internetten MK9 almayı düşünüyorum da zavviden. İçinden çıkacak VIP kod burda geçerli olur di mi? Bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoKING

Arkadaşlar selam internetten MK9 almayı düşünüyorum da zavviden. İçinden çıkacak VIP kod burda geçerli olur di mi? Bilgisi olan var mı acaba?

PSN in UK veya TR psn ise"pal" alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 17 Ocak 2012; 9:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

quote:

neden sonra değişti?
    tşk..

pc ye cikmasi zor eger cikar ise adamlar dlc leri nasil satacaklar ilk once vurgunu dlc den yaptikdan sonra belki cikar

zaten ps3 hackli versiyonlarida adamlar mk9 icine girip her dosyayi almislar ve mk9 mugen yapmislar karakter secme ekrani falan bire bir orinal

http://mortal-kombat-mugen.blogspot.com/2011/01/mortal-kombat-mugen-download.html

Bir şey aldıkları yok mugen'den haberin yok sanırım senin mugen karakterleri UMK3 karakterleri o görünüşe bakma . Menü resmi zaten internette var

• quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

quote:

neden sonra değişti?
    tşk..

Alıntıları Göster
    Bu mortal kombat 9 için youtubede bisürü video kaynıyor ps3 emulatör felan diye.30fps ilede oynamıslar.Deneyen oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 24 Ocak 2012; 20:54:19 >

• umk 3 oynamak isteyen eklesin beyler kapısırız
  • Mk complete edition gelecek sanırım yeni gelen dlc karakterlerinin de içinde olduğu.Belki bu sürüm pc'ye çıkar.
  • Oyun Full olarak şuan Us Psn'de mevcut fiyatı 50$

Konuda belirtildiyse affola...
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.