Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sp250

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Peki arkadaşlar bu DLC karakterleri nasıl satın alıcam? Birde internetten indirerek falan birşeyler yapamazmıyım? Sadece satın mı almam gerekiyor?

Psn den satin alman gerekiyor dostum makinen ancak fw li ise oteki yollardan boss karakterler dahil butun karakterleri edinebilirisin.

otekı yollar demıssın, makına fwli nasıl bulabılırım bu dlclerı?

yok hocam tam anlatamadım galiba, yani makinen hack li ise, orjinal değilde illegal yollardan oynuyorsan demek istedim.

• Oyun akşam elime geçecek. Şuan bile üşenmeden PS2 kurup Armageddon oynuyorum MK9 acaip şekilde oynamak istiyorum. Sizlere son sorum acaba Story Mode'ler gerçekten tatmin ediyor mu? Mesela Armageddon'daki Konquest fena değildi ama Taven'dan dolayı çok zevkli olmuyordu.
  • quote:

Oyun akşam elime geçecek. Şuan bile üşenmeden PS2 kurup Armageddon oynuyorum MK9 acaip şekilde oynamak istiyorum. Sizlere son sorum acaba Story Mode'ler gerçekten tatmin ediyor mu? Mesela Armageddon'daki Konquest fena değildi ama Taven'dan dolayı çok zevkli olmuyordu.

Online olarak oyun öldü galiba hiç oynanmıyor artık biraz geç kalmışsın.
  • MK Arcade collection oynayan var mı hiç arkadaşlar, son 1 tane online trophy kaldı, yardım eden olursa ona da alması için yardımcı olurum, 5dk da beraber çözeriz
  • quote:

Oyun akşam elime geçecek. Şuan bile üşenmeden PS2 kurup Armageddon oynuyorum MK9 acaip şekilde oynamak istiyorum. Sizlere son sorum acaba Story Mode'ler gerçekten tatmin ediyor mu? Mesela Armageddon'daki Konquest fena değildi ama Taven'dan dolayı çok zevkli olmuyordu.

Story Mode pek uzun sürmüyor (diğer oyunları oynamadım) 16 karakter ile bölümler oynuyorsun yani adam başı dört kapışman oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Görüntüler hoşuma gitti, ben beğendim. Bu arada ben de yeni aldım sayılır. Arada oynayabiliriz istersen. PSN: Didakt1k
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

MK Arcade collection oynayan var mı hiç arkadaşlar, son 1 tane online trophy kaldı, yardım eden olursa ona da alması için yardımcı olurum, 5dk da beraber çözeriz

Sanırım kimse oynamıyor oyunu tek başıma tamamladım

• Ya beyler CH 11 deyim Lui Kang ile Shao Kahnı bi türlü yenemiyorum. Bana taktik verecek var mı? Aslında Lui Kang ile çok zorlanıyorum. Noob veya Sub Zero olsa Shao Kahnı zorlanmadan yenerim ama Lui Kang ile yenemiyorum.
  • quote:

Ya beyler CH 11 deyim Lui Kang ile Shao Kahnı bi türlü yenemiyorum. Bana taktik verecek var mı? Aslında Lui Kang ile çok zorlanıyorum. Noob veya Sub Zero olsa Shao Kahnı zorlanmadan yenerim ama Lui Kang ile yenemiyorum.

:) :) Sürekli yerden çalış, yerden ejder topu gönder durmaksızın
  • quote:

Ya beyler CH 11 deyim Lui Kang ile Shao Kahnı bi türlü yenemiyorum. Bana taktik verecek var mı? Aslında Lui Kang ile çok zorlanıyorum. Noob veya Sub Zero olsa Shao Kahnı zorlanmadan yenerim ama Lui Kang ile yenemiyorum.

Benim kullandığım taktik: Üstünden atla ve 1-2 yumruk vur eğil üçgenle vur çenesine düşecektir bunu tekrarla ve düştüğü yere yakın zıpla sürekli üstünden zıplayarak tekme, yumruk at (düşürenlerden). Arada da bcycle kick miydi geri geri ile yuvarlaklı bir hareketi vardı o da yarıyor.
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Hem üstünden atlayıp aparkat falan vurdum, hemde ateş topu attım. Sonda Raiden'la ise ilk elde flawless victory yapıcaktım olmadı Shao Kahn bana mızrak yada balta atacakken teleport yapıp arkadan komboyu yapıştırdım ve sonunda story mod bitti.
    Birde beyler bu redeem code oyunun kabinda bulunan brosurdeki bonus codemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 29 Kasım 2011; 8:14:23 >
  • quote:

Yardımlarınız için teşekkürler. Hem üstünden atlayıp aparkat falan vurdum, hemde ateş topu attım. Sonda Raiden'la ise ilk elde flawless victory yapıcaktım olmadı Shao Kahn bana mızrak yada balta atacakken teleport yapıp arkadan komboyu yapıştırdım ve sonunda story mod bitti.
    Birde beyler bu redeem code oyunun kabinda bulunan brosurdeki bonus codemi?

online kod hocam o
  • ARKADAŞLAR BU KONUYLA ALAKASI YOK BİLİYORUM AMA YİNDE DE BAKARSANIZ SEVİNİRİM. GEÇENLERDE FORUMDA PSN STORE TR BAŞLIĞIYLA AÇILMIŞ KONUYA AŞAĞIDA Kİ YAZIYI YAZDIM AMA CEVAP GELMEDİ. AYNISINI BELKİ BİLEN ÇIKAR DİYE Bİ DE BURAYA YAZDIM.

"GEÇENLERDE PSN STORE US DE PLAYSTATION 2 CLASSICSLERINI GORDUM. YANLIŞ BİLMİYORSAM PLAYSTATİON 2 OYUNLARININ BAZILARINI ORADAN SATIN ALIP PS3 LERDE OYNAYABİLİYORUZ. ACABA ORAYA İSTEK FELAN YAZAMIYOR MUYUZ ŞU OYUNU DA EKLER MİSİNİZ DİYE? MESELA BEN PS2 DE MORTAL KOMBAT SHAOLIN MONKS UN HAYRANIYIM. BANA GÖRE MK NİN EN GÜZEL SERİSİ. BU OYUN PS2 CLASSICS LERİNE GELSE 2 DK. DÜŞÜNMEDEN ALIRIM BU OYUNU VE BENİM GİBİ ALACAK MUTLAKA BİR SÜRÜ KİŞİ VARDIR. ACABA İSTEK GİBİ BİRŞEY VAR MIDIR BU OYUNU EKLEYİN DİYE YA DA İLERİDE EKLENECEK OYUN LİSTESİ GİBİ BİRŞEY VAR MIDIR. YADA PSN STORE UN İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİZ GİBİ BİR KISMI VAR MIDIR(ORDAN BARİ YAZSAK). BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA ÇOK SEVİNİRİM... "

• arkadaşlar bu oyun psnde varmı
  • mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ps3 konusunda da yeniyim benim sorum ise Mortal Kombat 9 var hemen hemen ıcındekı herseyı actım story modu vs vs ladder modu ama yenı karakterler cıkmadı sadece cybery- sub zero quanshi var youtubede izlediğim videolarda butun karakterlerın var oldugunu goruorum nedenını acıklayan bilgili varmı :) şimdididen tsk ederım
  • Oyunu online oynarım diye alacak varsa sakın almasın 100 kişi bile yok onlineda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sw33TyBoOY

mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ps3 konusunda da yeniyim benim sorum ise Mortal Kombat 9 var hemen hemen ıcındekı herseyı actım story modu vs vs ladder modu ama yenı karakterler cıkmadı sadece cybery- sub zero quanshi var youtubede izlediğim videolarda butun karakterlerın var oldugunu goruorum nedenını acıklayan bilgili varmı :) şimdididen tsk ederım

Dlc ile aliyorsunuz onlari. Gercek para ile.
  • quote:

quote:

MK Arcade collection oynayan var mı hiç arkadaşlar, son 1 tane online trophy kaldı, yardım eden olursa ona da alması için yardımcı olurum, 5dk da beraber çözeriz

Sanırım kimse oynamıyor oyunu tek başıma tamamladım

ACAYİP lag sorunları vardı yoksa tutardı.

•  MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

Merhaba Arkadaşım. Bu acaba hangi oyunun görüntüsü ya ds mortal kombat kaçın görüntüsü? Çok güzel bir kareymiş?
  • Arkadaşlar Mortal Kombat Arcade Kollection PSN TR ye ne zaman gelecek acaba bilgisi olan var mı? Kaç ay oldu hala daha yok. PSN US de var ama PSN TR de yok
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.