Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurlu40

Ya Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. Konuyla alakası hem var hem yok ama belki bir bilen vardır. PS2 orjinal oyunlarını sadece 60 ve 80 GB lık PS3 lerde çalıştırdığı yazıyor. Benim PS3 üm PAL 320 GB lık. Elimde orjinal MK Shaolin Monks (PAL) var taktım çalışmadı. PS2 oyunlarını PS3 te çalıştıracak bir program veya yama gibi birşey PSN Store da veya başka bir yerde yok mudur? bilen varsa Lütfen yazsın teşekkürler...

BİLEN YOK MU????
  • quote:

quote:

Ya Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. Konuyla alakası hem var hem yok ama belki bir bilen vardır. PS2 orjinal oyunlarını sadece 60 ve 80 GB lık PS3 lerde çalıştırdığı yazıyor. Benim PS3 üm PAL 320 GB lık. Elimde orjinal MK Shaolin Monks (PAL) var taktım çalışmadı. PS2 oyunlarını PS3 te çalıştıracak bir program veya yama gibi birşey PSN Store da veya başka bir yerde yok mudur? bilen varsa Lütfen yazsın teşekkürler...

BİLEN YOK MU????

malesef yok o oyunu oynamanız sadece PSN 'den satısa cıkması gerekiyor orj olarak takıp oynayamazsınız ps3ünüz jb li ise anca ozaman oynarsınız

• Valla ben hala keyif alarak oynuyorum bu oyunu.Ufak tefek sıkıntılar var evet ama bence 1-2 hata yüzünden bu oyunu kaldırıp bir kenara atmak bu oyuna haksızlık olur.
  • MK9 un tüm trophyleri acik kendi capimda iyi oyuncuyum ecnebilerle oynamaktan sıkıldım ps3 garantiden gelsin ki 1 haftaya elimde sizlerle kapışmak isterim PSN: ShadownTR
  • Saglam Bir Mortal Kombatci olarak Oyun cok Guzel lakin Cok Kisitlama Var Oyunda Ozelikle Online ise tam bir rezalet Ben japonyada oldugum icin Sadece Newzelenda ile oynaya biliyorum .Bir ara dusundum acaba benim internetde veya modemdemi sorun var diye Gittim super street fighter 4 aldim online ye girdim Hemen hemen her ulke ile online oynaya bildim,Bence mortal kombatin O serverinde bir sorun var
    Yoksa oyun dehset ama nereye kadar online olmadan olmuuyor.
  • Arkadaşlar bu mk9 pspye port edilebilir mi? Youtube'da videoları var ama ne kadar gerçek bilinmez
  • mk9 bayadır oynuyorum xboxta. Fakat update gelmıs dlcler gelmıs malesef ındiremıyorum fwlı oldugunden nete bile baglamıyorum.
    Nasıl bu dlclerı ındırebılırım veya hddye atabılırım bılen bırısı var mı??
  • pc ye uyarlama var mı ya?
  • ve pc de oynayabilceğim en son mortal kombat hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

ve pc de oynayabilceğim en son mortal kombat hangisi?

mk4 emulatorle falan mk5 ya da deception oynayabilirsin sanırım.
  • Oyun bugün elime geçti. Birçok şeyi kurcaladım. 10 online maç attım(lagg gibi sorunlar olmadı). Eğer varsa oynayanlar kapışabiliriz.

PSN: Didakt1k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treton34 -- 18 Kasım 2011; 20:15:11 >
  • Arkadaşlar oyunu alsam acaba içinde DLC karakterleri hazır gelicek dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Arkadaşlar oyunu alsam acaba içinde DLC karakterleri hazır gelicek dimi?

Öyle bir şey söz konusu değil. DLC leri psn den satın alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Peki ücretlimi acaba? Birde DLC karakterleri kimler? Rain, Kenshi ve Skarlet mi?
  • quote:

quote:

quote:

Peki ücretlimi acaba? Birde DLC karakterleri kimler? Rain, Kenshi ve Skarlet mi?

Dlc ler ucretli dostum. Kenshi, scarlet, rain, freddy gibi karakterler mevcut.
  • online daki dengesizlikler oyunu bitirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

online daki dengesizlikler oyunu bitirdi

Daha ilk demiştim, bu kadar dengesiz bu kadar spam olan bir oyun biter diye.

Ha ultimate den sonra iyi bir oyun oldu oynadık geçti ne yapalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

online daki dengesizlikler oyunu bitirdi

Daha ilk demiştim, bu kadar dengesiz bu kadar spam olan bir oyun biter diye.

Ha ultimate den sonra iyi bir oyun oldu oynadık geçti ne yapalım

arada sırada single oynanır Cage ve Chi hatrına :)
  • Peki arkadaşlar bu DLC karakterleri nasıl satın alıcam? Birde internetten indirerek falan birşeyler yapamazmıyım? Sadece satın mı almam gerekiyor?
  • quote:

Peki arkadaşlar bu DLC karakterleri nasıl satın alıcam? Birde internetten indirerek falan birşeyler yapamazmıyım? Sadece satın mı almam gerekiyor?

Psn den satin alman gerekiyor dostum makinen ancak fw li ise oteki yollardan boss karakterler dahil butun karakterleri edinebilirisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.