Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA060

Valla ne hevesle almıştık şu oyunu ama ömrüm çok kısa sürdü , hadi ben onlineda kötüyüm fazla sarmadı ama oyun içinde bile donduğu oldu arkadaşımla oynarken bütün dlcleri satın aldım genede kurtarmadı ayıp vallahi

biz iyi oynuyoruz da ne oluyor :D hata üstüne hata, online da 100 kişi varsa ne ala

oyun iyi girdi piyasaya sağlam sattı ve balon gibi patladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Valla ne hevesle almıştık şu oyunu ama ömrüm çok kısa sürdü , hadi ben onlineda kötüyüm fazla sarmadı ama oyun içinde bile donduğu oldu arkadaşımla oynarken bütün dlcleri satın aldım genede kurtarmadı ayıp vallahi

biz iyi oynuyoruz da ne oluyor :D hata üstüne hata, online da 100 kişi varsa ne ala

oyun iyi girdi piyasaya sağlam sattı ve balon gibi patladı

Orasıda öyle valla yeni bişeyler yapmaları lazım şu hataları düzeltip oyunu asla elimden çıkarmam ama insanında açası gelmiyor ömrü çok kısa oldu dlc mi ekliyolar başka bişeymi yapsınlar tekrar sarılalım şu oyuna

• oyun hala cok pahalı ya demosunu oynadım cok hosuma gitti ama oyunu almam ıcın 50-60 tl lere dusmesi lazım ama yorumlara bakıyorumda cokda bir sey kacırmamısım gibime geliyor
  • Oyun güzel kötü değil çok iyi ama onlineni çok ömürlü deği assassins creed gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanfzl

oyun hala cok pahalı ya demosunu oynadım cok hosuma gitti ama oyunu almam ıcın 50-60 tl lere dusmesi lazım ama yorumlara bakıyorumda cokda bir sey kacırmamısım gibime geliyor

Al al, kötü yorumlara bakma oyunu bir aya yakın oynarsın. Ben de demosundan sonra gidip aldım değdi. Hikaye modu baya kaliteli. Üst zorluklar da oynarsan oyunun ömrünü uzatırsın.
  • bende ne zaman bu konuya girsem oyunu yerden yere vuruyorlar,moralim bozuluyor.kendi türünün 1 numarası bir oyun nasıl boyle olabılır dıye.karakterlerde esıtlık yok ozellıkle kunglao cok guclu,dovusculerde dengesızlık var dıye ama kimseninde elinden cıkardıgı yok herneyse bugun youtube vıdeolarına baktım mıllet turnuvalar duzenlıyor ve cokta keyıflı gorunuyor.boyle hızlı bır oyun baska aklıma gelmıyor ben ısrarla almayı dusunuyorum,belkı super street fighter olabılır ama onu ılk cıktıgı zaman oynamıstım.
  • Kardeş kısmen haklısın,bak bu başlıkta çoğunlukla dövüş oyunlarında uzmanlaşmış kişiler var. Şikayetler sadece karakter dengesizlikleri üzerine değil,başta online lagtan geçilmiyor,koşma barı dediğimiz karakterin aynı hareketi devamlı yapmasını engeleyen bar yok,bu da karşılaştığın çoğu kişinin sadece tek hareketle oynamasına neden oluyor.Bak ben mk serisinin tam fanatiğiyimdir,hayatımda en çok oynadığım oyun umk3 tür,bu oyunu çıktığında aldım ama 2 haftadan fazla oynamadım çünkü oynatmıyor,oyun hızlı görünsede aslında çok yavaş,kombo yaparken tuşa basmayla karakterin hareketi yapması arasında fark var vs vs anlat anlat bitmez,almak istiyorsan al oyna,başta güzel gelir,ne zaman ki oyunu daha iyi oynamaya başladın o zaman herkesin söylediklerini daha iyi anlarsın

• arkadaşlar arcade kollection oyununu aldım. son 3 kişi kaldı. download yapabilirsiniz usa hesabınızla.eğer almak isteyen varsa burdan ulaşsın.7 tl işbankası hesabım var. pm atın kolay gelsin
  • Yazık yav, oyun cidden bu kadar ilgisizliği hak etmiyordu. Kimsecikler gelip iki kelam etmiyor ardık .
  • Eheh herkes bıraktı oyunu bende arkadaşlarım ile giriyorum arada.Arkadaşın ile oynadımı zevklide publicten cacık olmaz
  • Herkes nasil hevesle başlamıştı halbuki, gece gündüz trophy kasanlar bile vardı, o kadar hizli tepeye yükseldiki oyun, düşüşüde acımasız oldu malesef, benimde oyun yatıyor, aylarca açıpda oynamadım dogrusu.
  • oynamıyosanız gönderin biz oynayalım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

bende ne zaman bu konuya girsem oyunu yerden yere vuruyorlar,moralim bozuluyor.kendi türünün 1 numarası bir oyun nasıl boyle olabılır dıye.karakterlerde esıtlık yok ozellıkle kunglao cok guclu,dovusculerde dengesızlık var dıye ama kimseninde elinden cıkardıgı yok herneyse bugun youtube vıdeolarına baktım mıllet turnuvalar duzenlıyor ve cokta keyıflı gorunuyor.boyle hızlı bır oyun baska aklıma gelmıyor ben ısrarla almayı dusunuyorum,belkı super street fighter olabılır ama onu ılk cıktıgı zaman oynamıstım.

Mortal Kombat, Street Fighter ın yanından bile geçemez, tercihin SSF4AE olmalı , bana teşekkür edeceksin aldıktan sonra. Ama Quan Chi ve Cage deneyimleri için değebilir ama genel anlamda SSF4AE çok üstün MK ya göre.
  • ilk mortal kombat oyunlarım xbox1 de mk armageddon ve deceptiontı sonrasında xbox360da mk&dc denedim ama o zamanlar oynanışı bilmiyordum ve hiç zevk almıyordum.2 ve 3 vuruşlu comboların üstüne hiç çıkamamıştım.ps3 e geçtiğimde mk9 demoyu ilk 1 ay önce indirdim ve youtube videolarına bakarak combo yapmayı ögrendim,tabiki demo yetmiyor daha fazlası ve en zoru için online bir insana karşı maç yapmak istiyorum.Son günlerde tüm zamanların en iyi mortal kombat oyunu mk ultimate psne geldi,gelecek diyorlar gerçekten almaya değermi?hakkında hiç bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_izmir -- 21 Ekim 2011; 17:19:01 >
  • piyasada hiç MK bulunmuyor, fiyatı da online kodu kullanılmış olsa bile 55-60tl civarı forumda, ilginç...
  • Geçtiğimiz ay online kodlu mk yı 75 tl ye sattım cod gibi mk nın da fiyatları düşmüyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

piyasada hiç MK bulunmuyor, fiyatı da online kodu kullanılmış olsa bile 55-60tl civarı forumda, ilginç...

istiyorsanız satayım online kod kullanılmış
  • Oysa geçen günlerde sonuçları açıklanan Golden Joysticks'te yılın en iyi dövüş oyunu bile seçildi bu oyun. Kesinlikle arkadaş ortamında büyük keyif alarak oynanır hala.

http://www.computerandvideogames.com/323255/golden-joysticks-2011-mortal-kombat-tops-capcom-in-best-fighting-game/
  • Ya Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. Konuyla alakası hem var hem yok ama belki bir bilen vardır. PS2 orjinal oyunlarını sadece 60 ve 80 GB lık PS3 lerde çalıştırdığı yazıyor. Benim PS3 üm PAL 320 GB lık. Elimde orjinal MK Shaolin Monks (PAL) var taktım çalışmadı. PS2 oyunlarını PS3 te çalıştıracak bir program veya yama gibi birşey PSN Store da veya başka bir yerde yok mudur? bilen varsa Lütfen yazsın teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurlu40 -- 28 Ekim 2011; 17:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

bende ne zaman bu konuya girsem oyunu yerden yere vuruyorlar,moralim bozuluyor.kendi türünün 1 numarası bir oyun nasıl boyle olabılır dıye.karakterlerde esıtlık yok ozellıkle kunglao cok guclu,dovusculerde dengesızlık var dıye ama kimseninde elinden cıkardıgı yok herneyse bugun youtube vıdeolarına baktım mıllet turnuvalar duzenlıyor ve cokta keyıflı gorunuyor.boyle hızlı bır oyun baska aklıma gelmıyor ben ısrarla almayı dusunuyorum,belkı super street fighter olabılır ama onu ılk cıktıgı zaman oynamıstım.

Mortal Kombat, Street Fighter ın yanından bile geçemez, tercihin SSF4AE olmalı , bana teşekkür edeceksin aldıktan sonra. Ama Quan Chi ve Cage deneyimleri için değebilir ama genel anlamda SSF4AE çok üstün MK ya göre.

Şu karakter dengesizlikleri, online altyapısındaki lag falan olmasaydı bana kalırsa arşivlik oyundu. Gerçi Mk hala arşivde olması gereken bir oyun. Bana kalırsa arkadaş arcade stick almadan sf'ye başlamasın.

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.