Lanet olsun boyle oyuna aptallik bendeki bi umut gene taktim makineye ama nerde oyun gene donup duruyor makineyi bozucam bu oyun yuzunden 2 kere reset attim makineye.
Benım 2 kere başıma geldi mk da donma olayı bir arkadaşımın makinasında çok oluyor ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
quote:
Orijinalden alıntı: pape
Lanet olsun boyle oyuna aptallik bendeki bi umut gene taktim makineye ama nerde oyun gene donup duruyor makineyi bozucam bu oyun yuzunden 2 kere reset attim makineye.
Benım 2 kere başıma geldi mk da donma olayı bir arkadaşımın makinasında çok oluyor ilginç
Oyunda hata var bozukluk var sende bende degil genelde herkeste oluyor
çok hata var zilyon tane hata, herkes farklı farklı hatalar çıkıyor.
Anlaşılan Mama UMK3 tam gaz devam
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
Sen guncelleme var deyince uzun zaman sonra hadi takıp bakayım belki duzelmistir dedim ama nafile. Dedigin gibi oyunda cok hata var sadece oyun ici hatalar degil oyun cok sık donuyor bir ara sen hele online da ard arda 2. macı yapamıyordun bildigim kadarı ile :)
quote:
quote:
Sen guncelleme var deyince uzun zaman sonra hadi takıp bakayım belki duzelmistir dedim ama nafile. Dedigin gibi oyunda cok hata var sadece oyun ici hatalar degil oyun cok sık donuyor bir ara sen hele online da ard arda 2. macı yapamıyordun bildigim kadarı ile :)
ben şahsen indirdim kurdum ama oyunu denemedim çünkü biliyorum ne olduğunu yine aynı şeyler olacak, oyun hem kırık hemde hatalı
quote:
quote:
quote:
ben şahsen indirdim kurdum ama oyunu denemedim çünkü biliyorum ne olduğunu yine aynı şeyler olacak, oyun hem kırık hemde hatalı
Aynen, oyunu elimde tutmamın tek sebebi kardesimin sevdiginden. neyse bizde onumuzdeki maclara bakıcaz artık :)
Yalnız dün oyunu denedinizmi bilmıyorum ama kung un dönüş hareketine blok yapıldıktan sonra geriye doğru itilme mevzusunun kaldırılması spin spammerların canına okumuş:).Dün spin spammer kungcu lar la karşılaştım, hepsi her spinden sonra en temizinden bir güzel kombo yediler
quote:
Orijinalden alıntı: leonheart07
Yalnız dün oyunu denedinizmi bilmıyorum ama kung un dönüş hareketine blok yapıldıktan sonra geriye doğru itilme mevzusunun kaldırılması spin spammerların canına okumuş:).Dün spin spammer kungcu lar la karşılaştım, hepsi her spinden sonra en temizinden bir güzel kombo yediler
desene size gun dogdu nedir sizin bu kunglao dan cektiginiz size sunu soyleyim ben kunglao ile gercekten iyiyim baska adam kullanmiyorum zaten ama oyunda kunglao cok guclu bir karakter degil her hareketi kesilior son guncellemeler cok kotu olmus cok taktik oynamak gerekiyor ayrica oyunda en iyi karakteri jade ve baraka diye dusunuyorum gerci baraka ile oynayan pek fazla yok ama cok tehlikeli bir karakter nerede ise usten yapilan ataklarda barakaya burmaniz imkansiz gibi bisey jade ise cok hizli ve seri bazen king of hile giriyorum izlemek icin oyle cok iyi oynayan yok hatta saldiran oyuncu hic gormedim desem dogru olur
millet hep senin atak yapmani bekliyor bekliyor .Soyle nefes aldirmayan iyi saldiran cok nadir kisi var gerisi hikaye hep.Ne Varsa Bizim Turklerde var
Allah ne verdi ise tabi arada curuk elmalarda var
Bu kenshi x ray yaptığında kılıcını fırlatıyor o hareket geri döndürelebiliyormuş eskiden onu engellemişler hiç fark etmemiştim
ya arkadaşlar psn tr den kenji, rain ve skarlet i satın aldım yükledim ama oyun içinde bir türlü görünmüyorlar? özel bir işlem falan mı yapmak lazım? kaç kere silip tekrar yükledim bunların bulunduğu dosyaları.
game data utilityden 1.05 patch sil tekrar yukle karakterleride tekar yukle duzelir
game data utility game menüsünde miydi? tamam bakayım ben.
1.05 i kaldırdım karakterleri de kaldırdım tekrar yükledim ama olmadı. karakterlerin nerede görünmesi lazım karakter ekranında? gün boyu bu işle uğraştım patlayacağım ya.
quote:
Orijinalden alıntı: ManPower
ya arkadaşlar psn tr den kenji, rain ve skarlet i satın aldım yükledim ama oyun içinde bir türlü görünmüyorlar? özel bir işlem falan mı yapmak lazım? kaç kere silip tekrar yükledim bunların bulunduğu dosyaları.
Oyun ntsc ise görünmez.
Mantıklı abi. Oyunu sub zero scorpion tutaçlarına sahip olmak için us collector edition getirtmiştim. Artık ya pal mk alırım ya da us psn için kart alırım.
herkezde bi problem bendekide durmadan ethernt kablosu yazısı bıktım artık :( iyiki fifa 12 çıktı arkdaş arada da sf4 kasıos tmm işte :) freddie mredie çıkarcagına bi online düzelt demi arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: capriccio
herkezde bi problem bendekide durmadan ethernt kablosu yazısı bıktım artık :( iyiki fifa 12 çıktı arkdaş arada da sf4 kasıos tmm işte :) freddie mredie çıkarcagına bi online düzelt demi arkadaş
aynen bende hatalardan dolayı bıraktım oyunu, Has MK cıyımdır iyi oynarım kök söktürürüm amma o hatalar bıktırdı oyundan açasım gelmiyor.
Lobby de bomboş ama Ed Boon un hiç umurunda değil, 5 para etmez adammış vesselam hiç bir dediğini yapmadı totoş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: capriccio
aynen bende hatalardan dolayı bıraktım oyunu, Has MK cıyımdır iyi oynarım kök söktürürüm amma o hatalar bıktırdı oyundan açasım gelmiyor.
Lobby de bomboş ama Ed Boon un hiç umurunda değil, 5 para etmez adammış vesselam hiç bir dediğini yapmadı totoş
30 yaşındayım 91 senesinde dayak yemeyi göze aldıgım halde giderdimatari salonuna bunu oynamak için yediğim o dayaklar haram olsun ed boon sana ::) şakası bi yana güzelim oyunu ne hale getirdiler 1 ay deli gibi bekledim cıkcak die psn gitti onuda bekledik oynucak adam kalmadı :( artık donald duck dlc yapar buggs bunny mi bilmem ama oyunu soksun bi yerine ;)
Mk9 da hangi hatalari aliyorsunuz arkadaslar ben japonyada oldugumdan dolayi sadece yenizelenda ve australi a ile oynaya biliyorum diger ulkeler ile oynayamiyorum Benim tek sorunum onlinede.
2.egr hatayi online oynarken aliyorsaniz ve oyun donuyorsa rakibiniz oyunda ciktigi icin donup kaliyor bunu saglamasini yaptim 2 .3 arkadasa dedim oyun oynarken direk cikin diye ciktigi anda oyun donuyor .bunun haricinde ben hic bir hata almiyorum, ayrica mortal kombati turkiyeden getitirdim.