Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu oyunun hikayesinin sonunda Raiden ile Shao Kahn'a karşı dövüşüyorum ama bir türlü yenemedim Shao Kahn'ı. Belki 30 sefer oynadım ama nafile. Bir taktiği falan varmı bunun yoksa becerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

Ya bu oyunun hikayesinin sonunda Raiden ile Shao Kahn'a karşı dövüşüyorum ama bir türlü yenemedim Shao Kahn'ı. Belki 30 sefer oynadım ama nafile. Bir taktiği falan varmı bunun yoksa becerimi

youtube ta videoları var izle istersen yardımı olur, taktiği basit raidenla sürekli kaybolacaksın,arkasına düştüğünde aparkat vuracaksın başka hareket yapa,son adam olduğu için biraz zor yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

Mk9 da hangi hatalari aliyorsunuz arkadaslar ben japonyada oldugumdan dolayi sadece yenizelenda ve australi a ile oynaya biliyorum diger ulkeler ile oynayamiyorum Benim tek sorunum onlinede.

2.egr hatayi online oynarken aliyorsaniz ve oyun donuyorsa rakibiniz oyunda ciktigi icin donup kaliyor bunu saglamasini yaptim 2 .3 arkadasa dedim oyun oynarken direk cikin diye ciktigi anda oyun donuyor .bunun haricinde ben hic bir hata almiyorum, ayrica mortal kombati turkiyeden getitirdim.

mükemmel bir ülkede yaşıyorsun, nedir bu işin formülü :) nasıl gidilip yaşanıyor orada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

Ya bu oyunun hikayesinin sonunda Raiden ile Shao Kahn'a karşı dövüşüyorum ama bir türlü yenemedim Shao Kahn'ı. Belki 30 sefer oynadım ama nafile. Bir taktiği falan varmı bunun yoksa becerimi

youtube ta videoları var izle istersen yardımı olur, taktiği basit raidenla sürekli kaybolacaksın,arkasına düştüğünde aparkat vuracaksın başka hareket yapa,son adam olduğu için biraz zor yapmışlar

Yendim sonunda ama farklı bir taktikle yendim

• Ecnebilerden dayak yemekten biktim :) Türklerde tahrik edici mesajlar atıyor tav oluyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadownTR

Ecnebilerden dayak yemekten biktim :) Türklerde tahrik edici mesajlar atıyor tav oluyorum...

oyunun suyu çıktı dostum, forumdan da birçok kişi oynamayı bıraktı mk yı.
  • Bu arada yeni modem aldım, TP Link , modem gayet iyi sorunsuz çalışıyor ama MK da yine sorun aynen devam , Game Session No Longer bilmem ne paso bu hatayı veriyor. 2 Mb bağlantı kurtarmıyor bence en az 4-8 mb falan istiyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Bu arada yeni modem aldım, TP Link , modem gayet iyi sorunsuz çalışıyor ama MK da yine sorun aynen devam , Game Session No Longer bilmem ne paso bu hatayı veriyor. 2 Mb bağlantı kurtarmıyor bence en az 4-8 mb falan istiyor oyun

dostum bunun modemle bağlantı ile ilgisi yok, öylesine gerizekalı öylesine hatalı bir oyun yapmışlarki ne yapsan çare yok

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Bu arada yeni modem aldım, TP Link , modem gayet iyi sorunsuz çalışıyor ama MK da yine sorun aynen devam , Game Session No Longer bilmem ne paso bu hatayı veriyor. 2 Mb bağlantı kurtarmıyor bence en az 4-8 mb falan istiyor oyun

dostum bunun modemle bağlantı ile ilgisi yok, öylesine gerizekalı öylesine hatalı bir oyun yapmışlarki ne yapsan çare yok

Platinum trophy alamadım ona yanarım. Practice mod da tüm karakterleri 24 saat açık bırakmak lazım hani vereceğim 150 TL lik elektrik parasına değmez diye uğraşmıyorum :D Saçma sapan trophy Gain Master mıdır nedir.

• quote:

quote:

quote:

Platinum trophy alamadım ona yanarım. Practice mod da tüm karakterleri 24 saat açık bırakmak lazım hani vereceğim 150 TL lik elektrik parasına değmez diye uğraşmıyorum :D Saçma sapan trophy Gain Master mıdır nedir.

oha o neymiş ne biçim trophy miş öyle practice modda tüm karakterleri 24 saat açık bırakmak :D dediğin gibi harcadığın elektrik parasına yazık hacı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

oha o neymiş ne biçim trophy miş öyle practice modda tüm karakterleri 24 saat açık bırakmak :D dediğin gibi harcadığın elektrik parasına yazık hacı :)

Her karakter ile 24 saat oyna diyor , onunda basiti joypad hareketli bırakıyorsun sağa yada sola gidecek şekilde, sonrada uyuyorsun

Saçma sapan trophy ler zaten bu trophy kasanların ileri derecede sorunlu olduklarını düşünüyorum :D yani benim içinde bulunduğum durumun 1 yada 2 adım sonrasındaki aşama

• ARKADAŞLAARR!!! Youtube da felan millet shao kahn la goro veya kintaro ile felan oynuyo. Nasıl oynarız bilgisi olan var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurlu40

ARKADAŞLAARR!!! Youtube da felan millet shao kahn la goro veya kintaro ile felan oynuyo. Nasıl oynarız bilgisi olan var mı???

Hackli makinelerde oynanıyor boss karakterlerle. Bilhassa shao kahn ile oynamak cok zevkli :D arkadasımda oynadım cpu bile yerden kalkamıyor :)
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAARR!!! Youtube da felan millet shao kahn la goro veya kintaro ile felan oynuyo. Nasıl oynarız bilgisi olan var mı???

Hackli makinelerde oynanıyor boss karakterlerle. Bilhassa shao kahn ile oynamak cok zevkli :D arkadasımda oynadım cpu bile yerden kalkamıyor :)

Hadii yaa. Eminim çok zevklidir. Ya hacksiz makinelerde oynamanın bir yolu yok mudur???
  • Burda çoğu kişi oyunun donmasından yakınıyor. Anlam veremiyorum ki oyun bende hiç donmadı. Kaymak gibi akıyor. Çok zevkli bu arada, hikaye modu dövüş oyunlarının çıtasını çok yükseklere çekmiş. Bundan sonra böyle hikaye anlatımı olmayan dövüş oyunları pek tutmaz. Bu da güzel bir şey, daha kaliteli oyunlar görebiliriz.

Hacksiz makinede açık olmayan karakterleri oynayamazsınız. Merak etmeyin yakında hepsi DLC olarak gelir. Resmi açıklama yok ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 17 Ekim 2011; 23:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Burda çoğu kişi oyunun donmasından yakınıyor. Anlam veremiyorum ki oyun bende hiç donmadı. Kaymak gibi akıyor. Çok zevkli bu arada, hikaye modu dövüş oyunlarının çıtasını çok yükseklere çekmiş. Bundan sonra böyle hikaye anlatımı olmayan dövüş oyunları pek tutmaz. Bu da güzel bir şey, daha kaliteli oyunlar görebiliriz.

Hacksiz makinede açık olmayan karakterleri oynayamazsınız. Merak etmeyin yakında hepsi DLC olarak gelir. Resmi açıklama yok ama.

Burada bahsedilen donma oyuna giriş esnasında yaşanıyor ve ps3 e reset atmak durumununda kalınıyor
  • Anladım ilginç durum. Belki bazı ps3 modelleriyle alakalıdır bilemiyorum.
  • Daliyorum Mortal'a gelen varmi?
  • quote:

quote:

quote:

Hadii yaa. Eminim çok zevklidir. Ya hacksiz makinelerde oynamanın bir yolu yok mudur???

yok hocam maalesef, hacksiz makinelerde oynamanın bir yolu yok :)
  • Valla ne hevesle almıştık şu oyunu ama ömrüm çok kısa sürdü , hadi ben onlineda kötüyüm fazla sarmadı ama oyun içinde bile donduğu oldu arkadaşımla oynarken bütün dlcleri satın aldım genede kurtarmadı ayıp vallahi
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.