Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MK arcade collection var elimde, oyunun grafiklerini falan ayarlardan pürüzsüz bi hale getirdim, ama ekranın kenarlarından 3 parmak kadar darlık var, options ayarlarından bulamadım, nerden tam ekran yapıyorsunuz oyunu?
  • Spamdan şikayet edeceğinize, 'abi oyunu bitirdiler yaaee' diyeceğinize, güzelce oynamayı öğrenin bu kadar. Bana cevap olarak da 'biz iyi oynuyoruz ama spamcıları dövmek zevk vermiyor' demeyin. Kaliteli oynayan adamlar da yüksek sayıda. Karakterler arası dengesizlikten mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama öyleyse, buna karşı çıkarım çünkü bütün karakterlerin kullanım şekli farklı ve herkesin kuvvetli olmasını bekleyemezsiniz. Siz yeter ki oyunu öğrenin her karakterle ustalaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 25 Kasım 2011; 1:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Spamdan şikayet edeceğinize, 'abi oyunu bitirdiler yaaee' diyeceğinize, güzelce oynamayı öğrenin bu kadar. Bana cevap olarak da 'biz iyi oynuyoruz ama spamcıları dövmek zevk vermiyor' demeyin. Kaliteli oynayan adamlar da yüksek sayıda. Karakterler arası dengesizlikten mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama öyleyse, buna karşı çıkarım çünkü bütün karakterlerin kullanım şekli farklı ve herkesin kuvvetli olmasını bekleyemezsiniz. Siz yeter ki oyunu öğrenin her karakterle ustalaşabilirsiniz.

güzelce oynamayı öğrenmekmi :)

hayır ne alaka şimdi onu anlamadım, bir oyunu çok iyi oynamak o oyundan şikayet edemeyeceğimiz ve o oyunu bırakamayacağımız anlamına mı geliyor şimdi? Yani bir oyunu çok iyi oynamak o oyunun hatasız olduğunu kabullenmemizi ya da hatalarını görmezdenmi gelmemizi gerektiriyor sence?

forumda çocukluğunu atari salonlarında mortal kombat-kof-sf oynayarak geçirmiş, arcade oyunları oynayarak büyümüş ben dahil mk yı iyi oynayan en az 20 tane adam tanıyorum. yani şimdi bu adamların spamdan şikayet etme hakkı yokmu oyundan şikayet etme hakkı yokmu sence?

karşı çıkmasını çok iyi biliyor bahsettiğim kişiler fakat misal kung lao. kung lao ile iyi oynayan bir adama karşı (gerçi kung ile iyi oynamak ile gerekmiyorda neyse ) alabileceğin karakterler bellidir, her karakterle karşı koyamazsın. usta oyuncuların birçoğu oyunu terk etti, oynayanların bir çoğu mk kültürüne sahip olmayan kişiler-spamcılar vs.

oyuna girdiğin andan itibaren ya kung u seçiyor rakip ya da kano yu. bana karşı rakiplerin çoğu 3-4 adamla oynayıp sadece 3-4 hareket yapacaksa ve bende rakiplerdeki sabit 3-4 adama karşı koyacağım diye aynı adamları alıp spam ile karşı koyacaksam tüküreyim ben bu oyunun içine.

sıkıntı karşı koymakta değil, sıkıntı oyunu amele gibi oynayanlara onların anlayacağı dilden cevap vermeye kalktığımızda oyunun zevk vermemesini fark etmeye başlamamızda. adam kombo bilmez, öğrenmiş kung un 2 hareketini e bende 2 hareket ve sabit adamla karşı koyayım kung a. Bumudur oyun sence????

• Var tabi ki var şikayet hakkı. Ama yapımcılar ne yapsın? Nasıl karşı koysunlar ki spama? Online bu işte. Yok mu diğer oyunlarda da ucuz yöntemlerle oynayanlar, var. Spama karşı bar olayı daha fazla geliştirilebilir, teleport ya da dash hareketleri böylece kısıtlanabilir. Siz yine onlineda güzel oynamaya devam edin spamcıları da takmayın. Ben bunu demek istiyorum. Oyunu ucuz taktiklerle oynayanlara neden aynı şekilde karşılık vermekte ısrar ediyorsunuz Şahsen beni rahatsız etmiyor ben keyfime bakıyorum.
  • quote:

Spamdan şikayet edeceğinize, 'abi oyunu bitirdiler yaaee' diyeceğinize, güzelce oynamayı öğrenin bu kadar. Bana cevap olarak da 'biz iyi oynuyoruz ama spamcıları dövmek zevk vermiyor' demeyin. Kaliteli oynayan adamlar da yüksek sayıda. Karakterler arası dengesizlikten mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama öyleyse, buna karşı çıkarım çünkü bütün karakterlerin kullanım şekli farklı ve herkesin kuvvetli olmasını bekleyemezsiniz. Siz yeter ki oyunu öğrenin her karakterle ustalaşabilirsiniz.

Ahahahah Ahahahah ''oynamayı öğrenlim he '' ahahaha

Acaba merak ettiğim sen ne kadar biliyorsun oynamayı da bu yorumu yapıyorsun.

Psn : Karpuzcu buyur ekle. İstersen ben seni ekleyeyim.

Ama ben oynamıyorum 15 yaşında kardeşim var o oynuyor. Kendisini Türkiye odasına almıyorlar, Türkiye'den şu anda kimseye yenildiğini görmedim.

Önceki sayfalarda onunla oynayan arkadaşlar var, inanmıyorlar 15 yaşında olduğuna. Ondan sonra gelelim burda konuşalım. Bu hafta sınav haftası olduğundan ara verdi, bitince yine görünür online da.

Yorumuna gelince.

Neden Tekken de , SoulCalibur' da spam yok, karakterler arası dengesizlik yok. Demek ki yapılabiliyormuş. Ne demek yapımcılar ne yapsın.

Şu anda piyasada olan bir çok oyunu sıralayabilirim. Bazılarında spam var karakter dengesizliği yok bazılarında karakter dengesizliği var spam yok.

Ama her ikisinin de bu kadar uçurum farkla olduğu sadece MK 9 var.

Oyunu ögrenin her karakter de ustalaşırsınız demişsin. Öyle bir şey istesende yapamazsın. Karakterler arası dengesizlik mevcut olduğundan bu mümkün olmuyor. Tabiki spam da 2.etken.

Kung Lao ile midscreende çok rahat %50 komba çıkartırken Diğer karakterde bu çıkmıyor, bazı karakterler midscreen da %30 da kalıyor. Bu nasıl bir dengesizliktir. Neden bu kadar ağır karakter farkı var.

Scorpion un hareket sayısı ile kano nun hareket sayısı bir mi ? Ne kadar iyi bilsen de çıkaracağın kombolar belli hareketler belli.

Oyunda eğer ben oynarken, şu karakteri şu adamla yenerim diyorsam bu oyunda karakter sorunu var demektir. Tekken de her oynadığımda rahatça random atabiliyorum, street fighter da rahatça random atabiliyorum, kof da rahatça random atabiliyorum. Bu oyunda mümkün değil.

Eeee nerde kaldı tüm karakter olayı.

Ki ben dövüş oyunlarından random atan biriyim, ama bu oyunda olmuyor.

Şunu da söyleyeyim sana bu sitede arkadaşlar dövüş oyunları hakkında nasıl olduğumu çok iyi bilir. Ben mortal kombat serime MK9 ile başlamadım. MK 1 dahil tüm serileri oynayarak büyüdüm. Benim gibi bir çok arkadaşım var, ve bizim bu oyun hakkında yorum yapma hakkımız sonuna kadar mevcut. Bu yapım dövüş dinamikleri olarak çok kötü.

pape arkadaşım da kendisi gayet güzel anlatmış. Oyunu iyi oynayan kimse kalmadı artık. Türkiye'de çok sağlam oyuncular bile bıraktılar.

En basiti şunu düşünmek gerekir, aralarından sene farkı olmasına rağmen neden hala street fighter ve tekken 6 oynanıyor da MK 9 bu kadar çabuk harcandı online lobiler boşaldı.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 25 Kasım 2011; 3:17:15 >

• Arkadaşlar gerçekten çok spam mı var? Yani yeri gelince adam gibi Online oynayamıyormuyuz?
  • Sf gibi karakter değişimi,balans ayarı da gelmiyor oyuna,ben de zaten hiç oynamıyorum,Sf'den gerisi yalan bu nesilde...
  • quote:

Var tabi ki var şikayet hakkı. Ama yapımcılar ne yapsın? Nasıl karşı koysunlar ki spama? Online bu işte. Yok mu diğer oyunlarda da ucuz yöntemlerle oynayanlar, var. Spama karşı bar olayı daha fazla geliştirilebilir, teleport ya da dash hareketleri böylece kısıtlanabilir. Siz yine onlineda güzel oynamaya devam edin spamcıları da takmayın. Ben bunu demek istiyorum. Oyunu ucuz taktiklerle oynayanlara neden aynı şekilde karşılık vermekte ısrar ediyorsunuz Şahsen beni rahatsız etmiyor ben keyfime bakıyorum.

Rinnegan biz gerçekten iyi oynuyoruz. Kolay kolay yenilmeyiz. Ama spam sıkıyor, oyunda aşırı güçlü karakter olan K.Lao sıkıyor.

Bu oyun bu hali ile benim için single oynanır. Online da halen hata alıyorum oynatmıyor.

Ayrıca forumda Spam den en iyi anlayan Papee dir :D :)))

Edit : Chi ve Cage in hatrına takas etmedim oyunu :))
    Edit 2 : Tekken TAG umut veriyor ama SF ve diğerleri diyebiliriz, bu neslin en iyisi SF4 ve türevleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 25 Kasım 2011; 8:44:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Var tabi ki var şikayet hakkı. Ama yapımcılar ne yapsın? Nasıl karşı koysunlar ki spama? Online bu işte. Yok mu diğer oyunlarda da ucuz yöntemlerle oynayanlar, var. Spama karşı bar olayı daha fazla geliştirilebilir, teleport ya da dash hareketleri böylece kısıtlanabilir. Siz yine onlineda güzel oynamaya devam edin spamcıları da takmayın. Ben bunu demek istiyorum. Oyunu ucuz taktiklerle oynayanlara neden aynı şekilde karşılık vermekte ısrar ediyorsunuz Şahsen beni rahatsız etmiyor ben keyfime bakıyorum.

Rinnegan biz gerçekten iyi oynuyoruz. Kolay kolay yenilmeyiz. Ama spam sıkıyor, oyunda aşırı güçlü karakter olan K.Lao sıkıyor.

Bu oyun bu hali ile benim için single oynanır. Online da halen hata alıyorum oynatmıyor.

Ayrıca forumda Spam den en iyi anlayan Papee dir :D :)))

Edit : Chi ve Cage in hatrına takas etmedim oyunu :))
    Edit 2 : Tekken TAG umut veriyor ama SF ve diğerleri diyebiliriz, bu neslin en iyisi SF4 ve türevleri.

yok be hacim abarttin sende :D

• quote:

Valla hocam seni bilmiyorum ama ben bu mk yuzunden 2 tane dualshock parcaladim

sonrasindada sattim oyunu zaten.
  • Pape sen mk ya devam ediyormusun diye soracaktımki tam, oyunu satmışsın. Ben arada sırada giriyorum ranked atıyorum valla canım sıkılınca. Bu aralar herkes kungu seçer olmuş ama oynayamıyorlar emin olun. Kolay kolay kaybetmezsiniz, arada oynayın Hele teleport spamcıları uppercut manyağı oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 25 Kasım 2011; 9:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Pape sen mk ya devam ediyormusun diye soracaktımki tam, oyunu satmışsın. Ben arada sırada giriyorum ranked atıyorum valla canım sıkılınca. Bu aralar herkes kungu seçer olmuş ama oynayamıyorlar emin olun. Kolay kolay kaybetmezsiniz, arada oynayın Hele teleport spamcıları uppercut manyağı oluyorlar

Yok kardesim ben oyunu satalı cok oldu mk yuzunden 2 dualshock parcaladık birini ben birini de birader halletti sagolsun sinir stresten hasta olacaktım neredeyse. Simdi ise oyunlarda single oyun atıyorum kafa rahat

• Aman hocam değmez yav. Bakın keyfinize, bende bazen ayar oluyorum ama içimden 10 a kadar sayıyorum sonra geçiyor. Eskiden gamepad i bende çok çaktım ama sağlam çıktı bişe olmadı allahtan:). Artık pek tınnamıyorum, lobileri filan bir görseniz bomboş kimseler yok.
  • quote:

Aman hocam değmez yav. Bakın keyfinize, bende bazen ayar oluyorum ama içimden 10 a kadar sayıyorum sonra geçiyor. Eskiden gamepad i bende çok çaktım ama sağlam çıktı bişe olmadı allahtan:). Artık pek tınnamıyorum, lobileri filan bir görseniz bomboş kimseler yok.

Yok kardesim akillandim artik yeni dualshock parasi verince simdi artik sehpanin ustune bile koyarken dikkat ediyorum o derece oyunu satmadan once bile lobiler bostu gecen sure icerisinde kisi sayisinin daha da azaldigina eminim :)

• quote:

Pape sen mk ya devam ediyormusun diye soracaktımki tam, oyunu satmışsın. Ben arada sırada giriyorum ranked atıyorum valla canım sıkılınca. Bu aralar herkes kungu seçer olmuş ama oynayamıyorlar emin olun. Kolay kolay kaybetmezsiniz, arada oynayın Hele teleport spamcıları uppercut manyağı oluyorlar

Ben geçen girdim bir kaç el attım kah hata verdi kah oynattı ama tam maçı kazandım ranked da yine hata verdi :) Herneyse Chi ile sağlam show yaptım sıkıldım kapattım :)

Lobide ise 124 kişi vardı toplam :) şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 25 Kasım 2011; 11:01:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Ben geçen girdim bir kaç el attım kah hata verdi kah oynattı ama tam maçı kazandım ranked da yine hata verdi :) Herneyse Chi ile sağlam show yaptım sıkıldım kapattım :)

Lobide ise 124 kişi vardı toplam :) şaka gibi

Sen yine 124 kişiyi görmüşsün hocam, dün ben bir girdim lobide 78 kişi vardı.

Ama bişeye dikkat ettim millet ranked kasmaya başlamış. lobide adam yoktu nerdeyse ama ranked e girince en fazla 1 dk içinde hep rakip buldu sistem. Eskiden ranked de beklemekten sıkılırdım

• Bu arada ranked de maç kazandıktan sonra zaman zaman bende de hata veriyor. Finish him den sonra 1 yumruk atıyorum daha oyun sonlanmadan session hatası veriyor.
  • leonheart zaten olay ranked da, unranked game arkadaşlar ile oyun atma olunca zevkli oluyor.
    bende hatası ile oynayacağım bir ara ranked
  • Evet bende ranked hiç oynamazdım hep lobide takılırdım ama şimdi girersem sadece ranked oynuyorum. Daha eğlenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Peki arkadaşlar bu DLC karakterleri nasıl satın alıcam? Birde internetten indirerek falan birşeyler yapamazmıyım? Sadece satın mı almam gerekiyor?

Psn den satin alman gerekiyor dostum makinen ancak fw li ise oteki yollardan boss karakterler dahil butun karakterleri edinebilirisin.

otekı yollar demıssın, makına fwli nasıl bulabılırım bu dlclerı?
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.