MK Arcade collection oynayan var mı hiç arkadaşlar, son 1 tane online trophy kaldı, yardım eden olursa ona da alması için yardımcı olurum, 5dk da beraber çözeriz
Sanırım kimse oynamıyor oyunu tek başıma tamamladım
ACAYİP lag sorunları vardı yoksa tutardı.
Ya üstad PS3 de ki akvaryumlu tema mükemmel bişeye benziyo acaba rica etsem senden adını felan vermen mümkün mü veya nerden bulabiliriz?
Arkadaşlar Mortal Kombat Arcade Kollection PSN TR ye ne zaman gelecek acaba bilgisi olan var mı? Kaç ay oldu hala daha yok. PSN US de var ama PSN TR de yok
pc ye ne zmana çıkacak?
Bana bu arcade kollection tam oturaklı gelmedi nedense.. Konsol portu gibi.. Zamanında mk2'yi almıştım 1080p ve 250 mb iken bu üçü 200 mb.. Eksiklik var bence. Ki bu kollectiondan sonra yalnız mk2'yi açtım hah işte budur oyun dedim.. Bu kollection tamam 720p ama seslerde de sorun var. Umk3'te sesler kesiliyor. Yoksa bu dediklerim sadece bende mi var..
VGA 2011
En İyi Dövüş Oyunu Mortal Kombat
Size göre haketti mi? Diğer adaylar
The King of Fighters XIII Marvel vs Capcom 3 WWE All Stars
Bence haketti ne kadar online ı çok iyi olmasada oyun benim için fazlasıyla ideal
quote:
Orijinalden alıntı: onurlu40
Arkadaşlar Mortal Kombat Arcade Kollection PSN TR ye ne zaman gelecek acaba bilgisi olan var mı? Kaç ay oldu hala daha yok. PSN US de var ama PSN TR de yok
TR Psn de var oyun
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
VGA 2011
En İyi Dövüş Oyunu Mortal Kombat
Size göre haketti mi? Diğer adaylar
The King of Fighters XIII Marvel vs Capcom 3 WWE All Stars
rakipleri tırt zaten , haketmese bile en iyisi içlerinde yine MK
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
TR Psn de var oyun
1 Hafta ya da 10 gün önce yoktu PSN TR de. Acaba yeni mi geldi bilginiz var mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
TR Psn de var oyun
1 Hafta ya da 10 gün önce yoktu PSN TR de. Acaba yeni mi geldi bilginiz var mı?
Yeni geldi oyun ;)
beyler mortal kombat 9da arkadaşla online kapışırken bluetooth kulaklıkla konuşamıyoruz. ne kulaklıktan ne de hoparlörden seslerimiz gitmiyor. kulaklıklar bağlı diğer oyunlarda normal çalışıyor. bu sorunu yaşayan var mı başka?
quote:
Orijinalden alıntı: erudemu
beyler mortal kombat 9da arkadaşla online kapışırken bluetooth kulaklıkla konuşamıyoruz. ne kulaklıktan ne de hoparlörden seslerimiz gitmiyor. kulaklıklar bağlı diğer oyunlarda normal çalışıyor. bu sorunu yaşayan var mı başka?
Sadece lobbylerde voice desteği var diye biliyorum dövüş sırasında konuşamıyorsun.
Emin değilim bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
quote:
Orijinalden alıntı: erudemu
Sadece lobbylerde voice desteği var diye biliyorum dövüş sırasında konuşamıyorsun.
Emin değilim bu arada.
saol hocam cevap için. emin diilsen bu konuda bilgisi olan başka bi arkadaştan konfirmasyon rica ediyorum. arkadaşla konuşamayıp lobbyde karşımıza çıkan ecnebilerle konuşabiliyoz he mi?
beyler bu arkadaşla online kapışırken kulaklıkla konuşamama olayı hakkında bilgisi olan hiç kimse yok mu? bi buldurun be.
yeni dlc geldimi
ne zaaman pc yi geliypr ? hayırlı cumalar herkese..
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
yeni dlc geldimi
Ed Boon oyuna daha fazla DLC gelmeyeceğini açıkladı.
@fbsrkc06 oyun pcye çıkmayacak
quote:
Orijinalden alıntı: fbsrkc06
ne zaaman pc yi geliypr ? hayırlı cumalar herkese..
Oyun PC'ye gelmeyecek.
başta pc ye gelecek denmedi mi? neden sonra değişti? tşk..
quote:
Orijinalden alıntı: fbsrkc06
başta pc ye gelecek denmedi mi? neden sonra değişti? tşk..