Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şanışer

Oyun Full olarak şuan Us Psn'de mevcut fiyatı 50$

Konuda belirtildiyse affola...

Ben de gördüm yaaa. TR psne gelir mi acaba gelirse de ne zaman gelir.
  • Alanlar için bir sorum var Mortal Kombat Kollection Pc için şuanda Steamda satılıyor sizce multisi zevklimi alacam cevabınızı bekliyorum ?

Edit:Konu ölü galiba kimseden ses çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Şubat 2012; 18:20:43 >
  • mortal kombat ps3 nerden alabilirim____??
    en son çıkanı??

• Arkadaşlar böyle mükemmel bir oyunun multisi nasıl olur da ölü olur anlamak mümkün değil?Odalarda 20-30 kişi var.Kapışacak adam bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Arkadaşlar böyle mükemmel bir oyunun multisi nasıl olur da ölü olur anlamak mümkün değil?Odalarda 20-30 kişi var.Kapışacak adam bulamıyorum.

Multiplayer doluyken adam gibi oynayabildiğimi hatırlamıyorum hep bir hata oluyordu bu yüzden millet soğudu bence.
  • Bence bu oyunu pc için de çıkarmalılar.PC platformunda da baya iyi satış rakamı yakalayabilirler.Kazandıkları paralarla belki serverlarınıdaha iyi hale getirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 13 Şubat 2012; 9:59:43 >
  • Mortal Kombat Arcade Kollection pc ye çıktı dimi_??
    tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

Mortal Kombat Arcade Kollection pc ye çıktı dimi_??
    tşk..

Yok çıkmamış galiba.Millet PC'ye çıksın diye imza kampanyası bile yapmış ama olmamış.
  • Arkadaşlar merhaba ,

MK 9 da Test Your Sight, Test Your Might , Test Your Strike bölümlerinin kuledeki 1. sini başarılı olarak geçmeme ragmen devam etmiyor.

2. kısım lock gözüküyor ve 1. bölümdeki completed yazısı silinerek yapılmamış gibi gözüküyor.

Atladığım bir nokta mı var acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueBlues -- 13 Şubat 2012; 12:25:46 >
  • quote:

http://store.steampowered.com/app/205350/?snr=1_550_552&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
    burda var sanki pc için???
    9,99 $
    ??? pc dimi?

Bu arkade collection , eski mortal kombat oyunlarının paketi.Yeni mortal kombatla alakası yok.
  • @kingman29 tşk..
    mortal kombat 9 için pc den ümidi kesmiştim bu arcade kollection ile avunacağım artık..
  • quote:

@kingman29 tşk..
    mortal kombat 9 için pc den ümidi kesmiştim bu arcade kollection ile avunacağım artık..

Aslında arcade coll. pek tavsiye etmem.Eski günlerin hatırına oynarız diyodum ama ben aldım pişmanım.Oyunda acayip düşük frame rate var.Adamlar dona dona hareket ediyo.Demek ki zamanında düşük donanımlı sistemler olduğundan o kadar yüksek grafikli bi oyun yapabilmek için frame rate oranından taviz vermişler.O zamanlar bize yine de harika geliyodu oyun.Şimdiki yüksek donanımlarda akıcı grafiklere alışmışız.Bence direk MK9 alın.Ben kardeşlikle aldım PSN'den.40 TL'ye geldi.
  • Oyun psn store ye geldimi ? Multide sorunlarmı var arkadaslar ?
  • arkadaslar oyunu ps3de oynuyorum onlınede sureklı kopmalar yasıyorum ve ıkıncı maca her gırdıgımde atıyor sızde de var mı boyle sorunlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

arkadaslar oyunu ps3de oynuyorum onlınede sureklı kopmalar yasıyorum ve ıkıncı maca her gırdıgımde atıyor sızde de var mı boyle sorunlar???

Aynen online'ı çok problemli mortalın kopmalar bendede oluyor ama ikinci maçta attığını hiç görmedim bende.
  • mortal kombat 9 için joystick için nerden bulunur?
  • quote:

mortal kombat 9 için joystick için nerden bulunur?

MK9 için joystik derken? arcade stik diyorsan netten alabilirsinde mk 9 arcade stikle oynanmaz joystikle oynanır yani bir işe yaramaz sf için al alıcaksan bunda bir işine yaramaz
  • quote:

mortal kombat 9 için joystick için nerden bulunur?

kontorland kablolu fightstick aldım(45tl dandik diyorlar ama ben nerdeyse 3-4 aydır kullanıyorum arıza yapmadı, biraz sert sadece).Çok işime yaradı subzero ile midscreen xray yuzde 58 kombo bile yapabildim sayesinde.
  • link verirmisinz nerden alablirim..
    arcade stik??

Paypay88 ve os_izmir tşk..link verirmisiiz?
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.