Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu hala oynuyormusunuz.Online oyuncu sayısı fazla mı.Oyunu alcağımda artık oynayan kalmadıysa hiç almayayım.
  • Akşamları aşşağı yukarı en fazla 150-160 kişi oluyor bazende 70-80 kişi. Belirli bir kitle var hep onlar geliyor genellikle, bende buna dahilim. Alabilirsin bana göre.
  • King of Hill de rekorum 51, kimse indiremedi, tuvalete gitmem gerektigi icin kaybettim :D Spam felan farketmez oynarim genelde spamcilar ezbere oyun oynuyor taktik gelistirmiyor, o yuzden pek farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadownTR

King of Hill de rekorum 51, kimse indiremedi, tuvalete gitmem gerektigi icin kaybettim :D Spam felan farketmez oynarim genelde spamcilar ezbere oyun oynuyor taktik gelistirmiyor, o yuzden pek farketmez.

sana iyi oynayan denk gelmemiş, oyun ilk çıktığında kek kaynıyordu oynarken ben dalga geçerek oynuyordum, şimdi biraz öğrenmiş yeni jenerasyon
  • Iyi oynayandan kastin nedir, Shark_Teeth, UsedforGlue, Akeim (pek iyi değil), ReptileChief, HamadaHD, Leonlior ya da senmisin hepsi elimden gecti, 1vs1'de raidenle oynadigini biliyorum, senide zorlanmadan yendigimi hatirliyorum hatta mesaj atmistin herkes bi kung lao ogrenmis diye :D Bilmem yanlismi hatirliyorum, hatirlamam icin ekleyebilirsin PSN: ShadownTR
  • Eski mortal kombat inanılmaz zevkliydi.Ama benim tek sevmediğim özelliği tuşa basınca korunma olması.Diğer dövüş oyunlarındaki gibi geriye çekince korunsa bence çok daha zevkli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadownTR

Iyi oynayandan kastin nedir, Shark_Teeth, UsedforGlue, Akeim (pek iyi değil), ReptileChief, HamadaHD, Leonlior ya da senmisin hepsi elimden gecti, 1vs1'de raidenle oynadigini biliyorum, senide zorlanmadan yendigimi hatirliyorum hatta mesaj atmistin herkes bi kung lao ogrenmis diye :D Bilmem yanlismi hatirliyorum, hatirlamam icin ekleyebilirsin PSN: ShadownTR

O saydıklarından usedforglue hariç hepsi traştan adamlar özellikle shark_teeth scorpion la teleport kombosu yapıyor bol bol ama taktiğini bildiğimden bir cacık yapamıyor bana. usedforglue ise çoğu adamla güzel oynuyor ama karakter olarak ezik bir tip 1-2 kere yenilince hemen mesaj yağmuruna tuttu beni, shark_teeth de aynı şekilde ondan beridir oynamıyorum pek bunlarla çoluk çocuk sanırım ondan olabilir...
  • Arkadaslar paylasıldımı bılmıyorum ama ben yazayım dedım :) Benım gıbı oyunda butun karakterlerle fınıshım hareketlerını yapmasına ragmen oyundan cıkıp tekrar gırdıginde fınıshım hareketlerı gorunmuyordu.App storeden indirdigim mk 2011 uygulamasıyla butun karakterlerın combosu hareketlerı fınıshımlerı herseyı yazıyor krypt olsun gizle seyler olsun hersey var baya iş görür zorluk ceken arkadaslara söyleyeyim dedim :)
  • Arkadaşlar Tiglon bandrollü Komplete Edition aldım. Kod çıkmadı. Bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Arkadaşlar Tiglon bandrollü Komplete Edition aldım. Kod çıkmadı. Bu normal mi?

Normal.Opass kalktı. tüm dlcler içinde kompletede zaten ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Sağol dostum. İçimi rahatlattın. Tiglon'u basacaktım. Arkadaş listene ekle beni. Bana fanboy demiştin. Kırılmıştım sana.
  • quote:

quote:

quote:

Sağol dostum. İçimi rahatlattın. Tiglon'u basacaktım. Arkadaş listene ekle beni. Bana fanboy demiştin. Kırılmıştım sana.

Eklerim ama mk yok söyleyeyim rezalet mp'si var sattım . SfxTekken takılıyorum baya iyi

• Kung Lao zaten ayarsız bir karakter videoyu izledim adam devamlı aynı hareketleri yapıyor ama hakkını yememek lazım ortalama oynuyor yenecek kadar. Esas bir ara Kano ve Mileena'yla oynayan spamcılardan bıkkıntı gelmişti.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eklerim ama mk yok söyleyeyim rezalet mp'si var sattım . SfxTekken takılıyorum baya iyi

Onun kimbilir kaç tane farklı sürümü çıkacak. Capcom'a güven olmaz.

• PS Vita sürümün de online desteği var mı ?

Elimde PS Vita var ona göre alıcam oyunu.

İzlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla ana menüde online desteği yok gözüküyor.

(versus altında online modu olabilir diye düşünüyorum)
  • Kunglao ile oynamak bir sanat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende hem MK9 hem de MK Arcade Kollection var. Sinir bozucu spam olayı yüzünden ben de MK9'dan soğudum. Yine de her iki oyun için beni eklerseniz kapışabiliriz. PSN: trportal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

Kunglao ile oynamak bir sanat

Ahahaha :-))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

ahahaha dersin tabi bide seni gorelim ne bir videon var nede baska bisey

kunglao ile oynamak gercekden zor belki millete kolay geliyor ama hicde oyle degil onemli olan haraketleri hatasiz yapmak ve cesitli kombinasyonlar ile suslemek

burdaki amacim cok profesyonelim yada herkesi yenerim havasindada degilim en son kunlao ile 100/89 a ulasmistim amacim 90 ni bulmak aradaki 1 damage ne kadar onemli hangi haraketin arasina SIKISTIRSAM bir haraket 90 ulasirim diye cok denemelr yapiyorum ben mk9 da kendime kunglao ile bir hedef koydum yani bir mk ci olarak daha fazla kombo nasil cikar veya ne bilim ilginc seyler buglar glitch ler gibi farkli seyler nasil bulunur vs vs

gerci suan mk9 un havasi sondu online daki rezaletten pek fazlada ugrasmiyorum

simdiki hedefim ssf4 ae guile ile oynuyorum hedefim guile ile dunya siralamasinda ilk olmasada 2 cilige yukselme suan 15 gundur oynuyorum 85 e kadar
    geldik

neyse butun arkadaslara japonyadan sevgilerimi yolluyorum beni taniyan tanimayan herkese

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

ahahaha dersin tabi bide seni gorelim ne bir videon var nede baska bisey

kunglao ile oynamak gercekden zor belki millete kolay geliyor ama hicde oyle degil onemli olan haraketleri hatasiz yapmak ve cesitli kombinasyonlar ile suslemek

burdaki amacim cok profesyonelim yada herkesi yenerim havasindada degilim en son kunlao ile 100/89 a ulasmistim amacim 90 ni bulmak aradaki 1 damage ne kadar onemli hangi haraketin arasina SIKISTIRSAM bir haraket 90 ulasirim diye cok denemelr yapiyorum ben mk9 da kendime kunglao ile bir hedef koydum yani bir mk ci olarak daha fazla kombo nasil cikar veya ne bilim ilginc seyler buglar glitch ler gibi farkli seyler nasil bulunur vs vs

gerci suan mk9 un havasi sondu online daki rezaletten pek fazlada ugrasmiyorum

simdiki hedefim ssf4 ae guile ile oynuyorum hedefim guile ile dunya siralamasinda ilk olmasada 2 cilige yukselme suan 15 gundur oynuyorum 85 e kadar
    geldik

neyse butun arkadaslara japonyadan sevgilerimi yolluyorum beni taniyan tanimayan herkese

Benim video ya ihtiyacım yok kardeşim. Bu sitede, arcade salonlarda, başka yerlerde beni tanıyan zaten bilir.

Geçmişimiz bellidir bir şeyi kanıtlamaya ihtiyacım yok ki video çekeyim bir şey yapayım. Zaten tanınıyorum.

KungLao dediğin adam, oynaması gayet kolay, aynı zamanda karakter dengesizliği içinde en imbası, 3tuş kombinasyonu ile harika spamlar çıkartabilen bir karakterdir.

100%81 Combo'yu benim kardeşim de yapıyor ki kendisi çok iyi MK9 oynar. Forumda da bilirler ilk çıktığı zaman odalarda çok konuşulurdu. 15 yaşında olduğuna inanmazdı millet. Online boş olunca oda bıraktı derslerine ağırlık veriyor şu anda.

Sevdiğin oyundur zaman ayırıp kombolar bulursun, glicht bulursun ne güzel. Severim böyle tutkulu adamları. Bende aynı şeyi SoulCalibur da yaparım.

Ne güzel şimdi de guile ile oynuyormuşsun bizim SF konusunda bir dolu arkadaş var onları ekle kapış psn de ne güzel.

Benim artık çok zamanım yok oyunlara saatler harcayacak, ateri salonları zamanında kaldı o oyun delisi, kapışma hırslı halimiz.

Mk9 da Kung ve Kano ile oynayan her kimse bana çok basit geliyor. Diğer kasan karakterlerle uğraşmak yerine en basitleri ile uğraşıyorlar. Yada diğer scorpion, kitana, raiden gibi top tier karakterle oynayıp birşeyler başarmak çok önemli değil.

• 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.