Şimdi Ara

Mortal Kombat filminden merakla beklenen ilk fragman paylaşıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin yasin kac bakim bana boyle konusuyorsun velet? Lan Turk degilmisin kocum sen,o pis namussuz gurursuz bayragi tasimak nedir ?
  • legend4u kullanıcısına yanıt

Sanamı sorucam hangi bayrağı taşıcağımı ? Küstah herif.

• kisma kullanıcısına yanıt
    Peki,bende sanami sorucam ne yorum yaptigimi. Sen neden tasiyorsun bir Turk olarak o pacavayi hele bi soyle bakim.
  • kisma kullanıcısına yanıt
    Simdi degil,ama sen ve senin gibi Israilde hesap vericeksiniz kocum,hersey zamanla.
    Biz hesap vermeyiz. Bize hesap verilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Türk, Türkiye bayrağına bir yunan böyle dese edilmedik laf bırakmazsın,ama iş başka milletlere geldi mi senden değil diye seninle aynı dinden değil diye edilmedik laf,söylenmedik söz bırakmazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulan israil bayraginin veya ulkeninin kendisini savunacak ne var? Katil ve isgalcilar. Senin gibi dusunen muslumanlara yaziklar olsun,din kardeslerimizi katlediyorlar ya sen ne diyorsun!
  • Arkadaşlar film bok gibi sakın izlemeyin 1.filme kurban olsun.

Ayrıca filmin adına mortal kombat yerine subzero & scorpion koysalarmış daha doğru olurmuş

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

Film çıktı mı?

• Kaçak yayın yapan sitelerde sinema çekimi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün izledim filmi. Çocukluğumdan itibaren Mortal Kombat hayranı olarak; beklentilerimin çok çok altında kaldı. Asıl hikayeden hayli sapılmış ve birçok güzel karaktere yer verilmemiş. Çoğu dövüş sahnesi de günümüz sinemasındaki sıradan aksiyon filmlerinden bile kötüydü.

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yayınlanan versiyonu çok kırpılmış deniliyor. Bende izlememek için kendimi zor tutuyorum birkaç gün kaldı ama merak ettğüm bir konu var dövüş sahneleri gerçekten dediğiniz gibi kötü olabilir mi? Oyuncular bu işin uzmanları zaten çoğu dublör kökenli ve çok net konuştular dövüş sahnelerin ne kadar iy olduğu ile ilgili :( bir de sormak istediğim fatality brutality xray vs oralar nasıl tatmin edicimi?
  • Redzepi kullanıcısına yanıt

Fatality tarzında Jax'in kolları haricinde bir sahne vardı sadece. Bence kötüydü dövüş sahneleri.

• Fragmana en iyi sahneleri koymuşlar, neymiş en iyi dövüş filmi olacakmış. İzledim, hayır alakası bile yok, çok sıradan bir film olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos zamaninizda dahi izlemeyin. Tekken filminden hallice cop bir film. 97’de cikan 4 puanlik mortal kombat bundan iyi. Onda en azindan Sindel vs bile az cok benziyordu.

Herifler Mileena’yi zenci secip ( Jade idi esmer olan ) poposunu da kardashian olmasini istemisler. Cole diye uyduruk basrol’u saymiyorum bile. 200 birim paraya dovusen herif prens Goro’yu indiriyor. Ama mileena’yi dovemiyor bile. Zayif senaryo’nun zayif karakteri. Scorpion bunun atasiymis vs ici bombos. Derine bile inmemisler. Az cok hikayeyi bilen biri olarak Hanzo ve Bi-Han olayi da havada kalmis. Bilmeyen adam sorar ulan bu herif olunce niye yandi gitti kül oldu. Sub-Zero asil dusman diye gozumuze sokulmus. Ama kiyafet bildigin Noob Saibot’a donustugundeki siyah hali. Sub-Zero dedigin mavi olur. Bunlar siyah yapmislar. Scorpion’un kiyafet neydi oyle. Ulan bunlar ninja clan’i. Samuray degiller. Madem turnuva vs sonraki filmlere kalacak bari hikayeyi duzgun yazin. Arcanaymis. Biri ates atarken digeri doner sapka atiyo. Herifin sapkasi olmasa neyi atacak bu Hele o Lord Raiden. 95 filminde Liu Kang Raiden’e dilenci diyordu. Asil burada ki dilenci. Boyle ezik Raiden gormedim. Liu Kang ise ayri komedi. Oyle cgi ile Dragon fatality attirmakla Liu Kang olunmuyor. Boyle bagdat dilencisi Raiden’a boyle Liu Kang

Ozetlemem gerekirse filmin basindaki kapisma haric izlenebilirligi yok. Oyle cikip For Shirai Ryu, for Lin Kuei demek ile olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.