Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 200 biraz fazla oldu, aklım konsollara gitti.. 100-150 kutlu fiyatı olur diye tahmin ediyroum.. online daha ucuz olur
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Yani pc ye yok mu xbox ps3 mi var anlamadım olayı :D oo çok pahalıymıs ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

Fiyat ön siparişlerde 30$ civarı bilginize.En çok 60 tl ye alırız diye düşünüyorum.Bu arada bende orjinal alacağım MK arcade collection ı aldığım gibi..
    Liste fln yapıyorsanız benide ekleyin. Ayrıca live den umk3,mk2 ve mk1 oynamak isteyenlerde bana ulaşabilir.

1 hafta önce gmg de indirim koduyla 40tl ye geliyordu o ara aldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Yani pc ye yok mu xbox ps3 mi var anlamadım olayı :D oo çok pahalıymıs ya :S

ya fiyatta biraz uçmuşum kabul ediyorum 100TL civarı diyelim

kafanı karıştımayayım hiç, oyun pc'ye çıkacaksa emulator vs olmaz. pc oyunu olarak çıkar.. zaten ps3 veya xbox 360 emulatörü yok

ama genelde üzerinde "games for windows" yazan oyunlarda grafik olarak xbox'taki akıcılık vardır, onu demek istedim. ps3 bu konuda biraz yetersiz kalıyor.. yani pc'de çok güzel görüntü kalitesi alırsın

eğer iyi bir bilgisayara sahipsen şu an piyasadaki bütün konsolalrdan daha iyi görüntü kalietsi alırsın.. ama dediğim gibi oyun pc oyunu olarak piyasaya çıkacak..

nasıl street fighter hem ps3, hem xbox 360 hem de pc'ye çıktıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 28 Haziran 2013; 12:20:59 >

• WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    EyvAllah "?" kalmadı sağol . :D
  • cryptex1915 C kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Beyler steam forumundan okuduğuna göre 'GMG25-BAWQB-8UQWG' bu kodla greemangaming den 22,50$ dan alabiliyorsunuz ,ben bitti sanıyordum hala devam ediyormuş.Alacak olan kaçırmasın 1 Temmuz son günmüş kodun.
  • steam demişken ekleyeyim.. steam hesaplarında zaman zman problemler görülebiliyor.. satın almadan önce steam hesabınızı kontrol edin, bir oyunla deneyin.. özellikle güncellemelerde problem yaşayanlar çok oluyor, bende onlardan biriyim.. ben hallettim ama halledemeyen bir çok kişi var.. forumda aratabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Şimdi bu oyun ücretsiz olacak mı netten indirilebilir durumda yani? + kutulu(retail ) sürüm ne demek? ve de arkadaşın verdiği video linkinde xbox diyor pc için değil mi? alıntı ile cevaplarsan sevinirim sagol.

tabiki ücretli olacak, bedava olur mu hiç kredi kartınla alacaksın.. veya bekleyip ağustos başında bi dükkana gidip kutuda alacaksın.. ortalama 200TL bir fiyatı olur diye tahmin ediyorum veya 150TL

linkte xbox diyorsa xbox 360 versiyonudur, pc değil.. ama konsollara çıkıp pc'ye çıkan bir çok oyun xbox grafik motoruna sahip oluyor ki bu ps3'e oranla daha iyi bir görüntü kalitesi demek.. tabi pc'nin sistemine göre xbox ve ps3'e göre daha kaliteli görüntü alabilirsin

150-200 lira olması imkansız, olacağı en fazla fiyat 80 TL olacaktır. (kutulu)

• quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Beyler steam forumundan okuduğuna göre 'GMG25-BAWQB-8UQWG' bu kodla greemangaming den 22,50$ dan alabiliyorsunuz ,ben bitti sanıyordum hala devam ediyormuş.Alacak olan kaçırmasın 1 Temmuz son günmüş kodun.

Valla ben beklemedeyim hala steam versiyonunu görmek istiyorum bakalım fiyat ne olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

quote:

Beyler steam forumundan okuduğuna göre 'GMG25-BAWQB-8UQWG' bu kodla greemangaming den 22,50$ dan alabiliyorsunuz ,ben bitti sanıyordum hala devam ediyormuş.Alacak olan kaçırmasın 1 Temmuz son günmüş kodun.

Valla ben beklemedeyim hala steam versiyonunu görmek istiyorum bakalım fiyat ne olacak :)

GMG'de steam keyi veriyor zaten ' This game requires a free Steam account to play.' diyor.Steamda 30$ dan az olacağını sanmadığımdan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 28 Haziran 2013; 14:06:44 >
  • Heretique kullanıcısına yanıt
    dedim zaten hocam fiyatta biraz uçtum diye.. dövmeyin
  • Bu oyunun konsoldaku en buyuk eksikligi dusuk cozunurluk ve kaplama kalitesizligiydi. Eger bunlar giderildiyse efektlerde biraz guclendirildiyse tamamdir. Physx i keske daha iyi kullanabilselerdi. Sistem olarak port edilme kalitesine bagli olarak isteyecektir cok yuksek olmayacaktir gereksinimler , fiyat tahminim ise 29.99 dolar(digital) olacaktir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

GMG'de steam keyi veriyor zaten ' This game requires a free Steam account to play.' diyor.Steamda 30$ dan az olacağını sanmadığımdan aldım

Doğru diyorsun aslında daha fazla da inmesi zor gibi, bende aldım biraz önce sana uyup hadi bakalım [

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun aslında daha fazla da inmesi zor gibi, bende aldım biraz önce sana uyup hadi bakalım [

En iyisini yaptın,site güvenilir oyun çıktığı anda yolluyorlar keyi daha öncede 2 defa alışverişim olmuştu ordan.7.5$ cepte daha ne

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    ben ps3' te oynamıştım zamanında çözünürlük, renderler çok iyiydi.. mk vs dc unvierse için haklısın ama mk9 ki detayları ben çok beğenmiştim

hele x-ray vuruşlarında adamın kas yapısı damarlarına kadar incecik ayrıntılara girilmesi çok başarılıydı
  • Evet ben mk vs dc oynamistim grafikler gercekten berbatti.Kaplamalar olsun karakter tasarimlari olsun begenmemistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmemde hepinizi çok fena yiyeceğim MK9 da söyleyeyim şimdiden, 2 senelik tecrübe konuşuyor hahahahaha
  • Heretique kullanıcısına yanıt
    hocam 20 senelik tecrübeler var
  • ben bi o oyuna birde MK4'e hiç ısınamadım.. grafiği geçtim dc comics karakterleriyle mortal kombat evrenmi birbirinden çok farklı 2 evren.. tam bir uyuşmazlık vardı oyunda.. superman çok zayıftı hareket olarak, batmanin çizimleri çok basitti.. street fighter x tekken'i de beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.