Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, acaba oyunun steam'de daha erken çıkma şansı var mı gerçekten? Hiç böyle birşeyle karşılaştınız mı daha önce? Diğer sitelerde 3 temmuzda, steam'de 28 haziranda, sizce böyle bir şey mümkün mü? Yoksa hepsinde aynı tarihte mi çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxymess

Beyler, acaba oyunun steam'de daha erken çıkma şansı var mı gerçekten? Hiç böyle birşeyle karşılaştınız mı daha önce? Diğer sitelerde 3 temmuzda, steam'de 28 haziranda, sizce böyle bir şey mümkün mü? Yoksa hepsinde aynı tarihte mi çıkar?

3 Temmuzdan önce çıkmaz.28 haziran dedikleri önsipariş olayı için anca olursa.
  • Bu Ster Kinekor Entertainment adlı facebook sayfasına sorduğum soruya şöyle cevap vermişler: " Mortal Kombat 9 will be available for retail purchase on 28 June. We are unable to comment on download date" yani adamlar daha da ileri gitmiş ve oyunun 28 haziranda retail versiyonunun satışa çıkacağını söylüyor. Adamalara göre 28 haziranda oyununun kutulu versiyonunu alıp oynayabileceğiz bu tarihte. Ben bunu anlıyorum bu cevaptan." Pre-purchase" falan da dememiş; direk " purchase" demiş... Aslında "retail" parekende demek ama benim bildiğim kadarıyla; tam sürüm veya kutulu sürüm gibi anlamları da var. Parekende anlamında kullanmış olsa bile; 28 haziranda parekende satışına başlanmış bir oyunun 3 ağustosta raflara gelmesi saçma değil mi? Yoksa oyunun dijital versiyonunun parekende satışından mı bahsediyor? Ama retail deyince kutulu tam sürüm akla gelir benim bildiğim... Neyse, az kaldı zaten çıkmasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxymess -- 25 Haziran 2013; 14:42:36 >

• quote:

Bu Ster Kinekor Entertainment adlı facebook sayfasına sorduğum soruya şöyle cevap vermişler: " Mortal Kombat 9 will be avaible for retail purchase on 28 June. We are unable to comment on download date" yani adamlar daha da ileri gitmiş ve oyunun 28 haziranda retail versiyonunun satışa çıkacağını söylüyor. Adamalara göre 28 haziranda oyununun kutulu versiyonunu alıp oynayabileceğiz bu tarihte. Ben bunu anlıyorum bu cevaptan." Pre-purchase" falan da dememiş; direk " purchase" demiş... Aslında "retail" parekende demek ama benim bildiğim kadarıyla; tam sürüm veya kutulu sürüm gibi anlamları da var. Parekende anlamında kullanmış olsa bile; 28 haziranda parekende satışına başlanmış bir oyunun 3 ağustosta raflara gelmesi saçma değil mi? Yoksa oyunun dijital versiyonunun parekende satışından mı bahsediyor? Ama retail deyince kutulu tam sürüm akla gelir benim bildiğim... Neyse, az kaldı zaten çıkmasına.

Retail sürümü kutulu sürüm demek, ama çok saçma geldi bana da. Neyse 3 gün sonra görürüz neymiş ne değilmiş.

• 28 haziranda çıksa süper olur belki keyleride dağatmaya başlar diğer siteler şuan vermiyolar
  • Konsol almama gerek kalmadı, çıktığı gün gamepad almayı düşünüyorum. 7 gün kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Konsol almama gerek kalmadı, çıktığı gün gamepad almayı düşünüyorum. 7 gün kaldı.

red dead redemption?
    last of us
    god of war*

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 ve xbox da kötüydü sanırsam multiplayeri lag varmış. umarım pc'de olmaz birde steamde satılıcak sanırım fiyatı ne olucak varmı bi haber ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

ps3 ve xbox da kötüydü sanırsam multiplayeri lag varmış. umarım pc'de olmaz birde steamde satılıcak sanırım fiyatı ne olucak varmı bi haber ?

Büyük ihtimal 30$ olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Konsol almama gerek kalmadı, çıktığı gün gamepad almayı düşünüyorum. 7 gün kaldı.

red dead redemption?
    last of us
    god of war*

O oyunları pek incelemediğim için dikkatimi çekmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

red dead redemption?
    last of us
    god of war*

O oyunları pek incelemediğim için dikkatimi çekmiyor.

last of us ve red dead redemption' mgs4'Ü 'u oynasan sadece bu nesil diğer hiç bir oyunu oyunu oynamasan aynı şey dostum digerleri bi boş

gereksiz zaman geçirmek için

• Oyunu satın almayı düşünüyorum ama x360 d-padine pek güvenmiyorum. Mortal kombat hareketlerini d-pad yerine sticklerden yapmak mümkünmü?
  • xbox ve ps3 te çok oynadım ama PC de oynamanın tadı bir başka olacaktır full ayarlarda
  • e bi mesajımız bulunsun bakalım
  • Ster Kinekor şimdi de şöyle demiş:" Mortal Kombat 9 is not being released for PC tomorrow as previously announced! It will be heading your way in August." Yanlış anons yapmışlar. Kutulusunu almak isteyen ağustosu bekleyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: skny

Oyunu satın almayı düşünüyorum ama x360 d-padine pek güvenmiyorum. Mortal kombat hareketlerini d-pad yerine sticklerden yapmak mümkünmü?

mutlaka mümkün olacaktır neden olmasın.. fakat çok fazla hareket ve diğerlerine göre daha hızlı bir oyun olduğu için sağlam bir stick'e ihtiyaç var..

ben alırsam klavye ile oynarım, daha rahat olur.. Street fighter 4'ü klavye ile oynuyorum, gamepad'den bile daha rahat
  • quote:

Ster Kinekor şimdi de şöyle demiş:" Mortal Kombat 9 is not being released for PC tomorrow as previously announced! It will be heading your way in August." Yanlış anons yapmışlar. Kutulusunu almak isteyen ağustosu bekleyecek.

3 ağustos sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Ster Kinekor şimdi de şöyle demiş:" Mortal Kombat 9 is not being released for PC tomorrow as previously announced! It will be heading your way in August." Yanlış anons yapmışlar. Kutulusunu almak isteyen ağustosu bekleyecek.

3 ağustos sanırım

Zaten kutulu için 3 ağustos demişlerdi Dijital sürümle ilgili bir sorun yok değil mi 3 Temmuzda hazır?

Bu arada yarın beklenen günlerden biri eğer steamda pre-order olursa yarın olur yoksa 3 temmuza kadar bişe olmicak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 27 Haziran 2013; 14:19:01 >

• bende 3 temmuz diye biliyorum ama ben asıl korsana ne zaman düşer ona bakıyorum alacağımdan değil meraktan işte
  • Korsan mı

Steamdan alsan bizle oynardın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.