Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah dostum, ben arada girip bi kaç el atıyorum, uzun süre harcayamıyorum..
    öyle dediğime bakma şakayla karışık diyorum, bende her zaman orjinalden yanayım, hele bi çıksın duruma göre bakarız
  • Korsana hemen düşüyor artık. Çıktıktan 12-24 saat sonra düşer herhalde( dijital olarak :) ) Retail korsan ne zaman çıkar onu bilmiyom :) Ben de mecburen öyle yapacam. Ati 6950 önerilen bir oyunun orjinalini almam için ilk önce bilgisayarı yenilemem gerekir. Yenilersem ve maddi durumum da müsaitse gider kutulu versiyonunu alırım... Asla bilgisayarınızın full(ya da fulle yakın) ayarda kaldıramayacağı bir oyuna para vermeyin. Pişman olursunuz. En azından medium ayarda kaldırması gerekir ki orijinalini alayım. Şu an o bile şüpheli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah grafik ayarları fazla kasmaz.. street fighter 4 o hatayı yapmıştı.. bırak 2009 yılı bilgisayarlarını, günümüz bilgisayarlarında bile hala full'de kasılmadan oynamak imkansız gibi birşey.. ama daha sonra arcade edition'la bu sorunu çözdüler, tabi grafiklerden biraz taviz verdiler (sf4 ve super sf4 arcade edition'ın pc versiyonları arasında grafik farkı var, detaylar sf4'e göre biraz daha az)

MK9'da oldukça yüksek grafik kapasitesine sahip bir oyun, en azından sf4'ten daha fazla.. donanım gereksimini merak ediyorum
  • SF4'ün gereksinimi yüksek değildi ki. Benim kötü bilgisayar bile çok rahat kaldırmıştı. Ama kontrolleri ve grafikleri beğenmediğim için hemen silmiştim... mk9'un sistem gereksinimi ise abartılı olmuş. Resmi olup olmadığını bilmiyorum ama burdaki mesajları kontrol edersen görürsün. Acayip yüksek bence. EN aşağı ati 3850 veya 8800 gts istiyor.

• galaxymess G kullanıcısına yanıt
    seninki super street fighter 4 olabilir.. street fighter 4'ün kasmasından herkes şikayetçiydi..

2009 yılı oyunu, bendeki i5 bilgisayarda bile bir sürü grafik ayarı yaptım, çözünürlük'le shadow'larla oynadım anca akıcı oldu.. super sf4 arcade edition'ı yükledim, nerdeyse hiç bi ayar yapmadan maximum akıcılıkta oynamaya başladım
  • Hocam sende bi karar ver,bir yüksek istiyor diyorsun bi normal aslında diyorsun
  • şu aralar havaların sıcak olmasından dolayı bütün oyunlarda kasma çok yaşıyorum.. soğutucu vs fayda etmiyor.. böyle zamanlarda masaüstü bilgisayarın değerini daha iyi anlıyorum.. notebook'ta oyun bir yere kadar
  • Yok, bendeki kesinlikle street fighter 4'tü. Her neyse, ben street fighter'ı çok severdim ama bu yeni grafikleri ve oynanışı beğenmediğim için hemen silmiştim. Onun yerine mugen oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Hocam sende bi karar ver,bir yüksek istiyor diyorsun bi normal aslında diyorsun

Yüksek diyorum çünkü benim bilgisayar yetmiyor. Normal diyorum çünkü diğer dx 11 oyunları da böyle sistem istiyor. Oyunu çok az oynadığım için tam karar veremiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla grafikler abartılacak seviyede değil. O yüzden son kararım: Bu grafiklere bu sistem gereksinimi fazla. Eğer grafikleri geliştirmişlerse durum değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxymess

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Hocam sende bi karar ver,bir yüksek istiyor diyorsun bi normal aslında diyorsun

Yüksek diyorum çünkü benim bilgisayar yetmiyor. Normal diyorum çünkü diğer dx 11 oyunları da böyle sistem istiyor. Oyunu çok az oynadığım için tam karar veremiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla grafikler abartılacak seviyede değil. O yüzden son kararım: Bu grafiklere bu sistem gereksinimi fazla. Eğer grafikleri geliştirmişlerse durum değişir.

Aynen resimlere zoom yapınca pixeller belli oluyor o grafiğe o sistem çok bir bakımdan o istediği sistemle rahat normal ayarlarda Bf3 oynanır

• O resimler ps3 ten fln alınmıştır. Oyun yanlış haturlamıyorsam unreal engine 3 motoru çözünürlük ve grafik sıkıntısı almaz kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

quote:

Orijinalden alıntı: nofear23

şu güzelim oyunu street fighter tekkenle kıyasladılar her seferinde ama ultimate mortal kombat 3 ve mortal kombat 9 bunları susturdu :)))

king of fighter ve mortal kombat en iyi dövüş oyunlarıdır bence

street fighter 4 birazcık severim ama yinede hiç bi zaman kanım ısınamadı o seriye, tekken vs... MK tekdir benim içinde Bütün MK lar var elimde zaten. PC, gameboy, gamegear, sega master system, dreamcast, PS2 vs..

Aynı fikirdeyim. Sf Mk'nın yanında çocuk oyunu gibi kalıyor.

street fighter ayrı, mortal kombat ayrı atmosfere sahip oyunlar.. tekken, kof vs bunların hiçbirini birbiriyle kıyaslayamazsın..

• sonunda adam akıllı bir dövüş oyunu çıkıyor pc'ye
  • Heretique kullanıcısına yanıt
    Direkt pc olacak değil mi? emülatör felan değil aman emülatör felansa yaramaz ne kadar iyi olursa olsun pc ya yavas oluyor ya donduruyor mk armageddon emülatör ile öyleydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Direkt pc olacak değil mi? emülatör felan değil aman emülatör felansa yaramaz ne kadar iyi olursa olsun pc ya yavas oluyor ya donduruyor mk armageddon emülatör ile öyleydi.

hocam senin dediğin oyun ps2 oyunu ki o bile pc'yi kasar. PS3 emülatörü var mı ki piyasada emülatör olsun.. olsa bile duyurusu yapılmaz
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu oyun ücretsiz olacak mı netten indirilebilir durumda yani? + kutulu(retail ) sürüm ne demek? ve de arkadaşın verdiği video linkinde xbox diyor pc için değil mi? alıntı ile cevaplarsan sevinirim sagol.
  • quote:

Şimdi bu oyun ücretsiz olacak mı netten indirilebilir durumda yani? + kutulu(retail ) sürüm ne demek? ve de arkadaşın verdiği video linkinde xbox diyor pc için değil mi? alıntı ile cevaplarsan sevinirim sagol.

tabiki ücretli olacak, bedava olur mu hiç kredi kartınla alacaksın.. veya bekleyip ağustos başında bi dükkana gidip kutuda alacaksın.. ortalama 200TL bir fiyatı olur diye tahmin ediyorum veya 150TL

linkte xbox diyorsa xbox 360 versiyonudur, pc değil.. ama konsollara çıkıp pc'ye çıkan bir çok oyun xbox grafik motoruna sahip oluyor ki bu ps3'e oranla daha iyi bir görüntü kalitesi demek.. tabi pc'nin sistemine göre xbox ve ps3'e göre daha kaliteli görüntü alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

tabiki ücretli olacak, bedava olur mu hiç kredi kartınla alacaksın.. veya bekleyip ağustos başında bi dükkana gidip kutuda alacaksın.. ortalama 200TL bir fiyatı olur diye tahmin ediyorum veya 150TL

linkte xbox diyorsa xbox 360 versiyonudur, pc değil.. ama konsollara çıkıp pc'ye çıkan bir çok oyun xbox grafik motoruna sahip oluyor ki bu ps3'e oranla daha iyi bir görüntü kalitesi demek.. tabi pc'nin sistemine göre xbox ve ps3'e göre daha kaliteli görüntü alabilirsin

Naptiniz hocam bence en fazla 90 Tl olur oyun.Hadi 100 diyelim.O kadar pahali olmaz zannetmiyorum bir pc oyunu icin 150 Tl fazla.İstedigi satis rakamini yakalayamazlar yoksa.

• Fiyat ön siparişlerde 30$ civarı bilginize.En çok 60 tl ye alırız diye düşünüyorum.Bu arada bende orjinal alacağım MK arcade collection ı aldığım gibi..
    Liste fln yapıyorsanız benide ekleyin. Ayrıca live den umk3,mk2 ve mk1 oynamak isteyenlerde bana ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Naptiniz hocam bence en fazla 90 Tl olur oyun.Hadi 100 diyelim.O kadar pahali olmaz zannetmiyorum bir pc oyunu icin 150 Tl fazla.İstedigi satis rakamini yakalayamazlar yoksa.

dostum İnşallah dediğin gibi olur.. ben yeni çıkan oyun fiyatlarına göre tahmin ettim.. genelde yeni oyunlar 150TL civarı geliyor, o yüzden

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.