Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Mortal Kombat hayranlarını böyle bir arada gördüğüme çok sevindim herkeze bende selam olsun

aleykum selam

siz de alın kapışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

bu da benimki

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

• %96'dayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih714

Mortal Kombat komplete Edition Vatana millete hayırlı olsun Şuan indiriyorum grubu açtım isteyenler ekleyebilir, arkadaşlarhttp://steamcommunity.com/groups/mortalturk/

Herkes davetlidir :D

• quote:

%96'dayım

%20
  • canlı steamde oyun kasıyor gibi geldi bana indiren varmı burdan bide ondan yorum alalım
  • Arkadaşlar oynayanlar yorumlarını yazabilir mi. Nasıl oyun MP'de lag oluyor mu vs. optimizasyon nasıl...
  • fıttırdım arkadaş ya, greenmangaming.com'da sorun var hala oynu satın alamadım bi saatir uğraşıyorum hala düzelmedi millet tamamladı biz daha alamadık sinir oldum :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

canlı steamde oyun kasıyor gibi geldi bana indiren varmı burdan bide ondan yorum alalım

Yayındandır o listemde oynayanlar optimize gayet iyi kasma yok diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Arkadaşlar oynayanlar yorumlarını yazabilir mi. Nasıl oyun MP'de lag oluyor mu vs. optimizasyon nasıl...

İmzadaki sistem ile ne varsa açık tık yok hatta nvidia panelinden de kurcalıyorum şuan ps3 de oynama şansım olmuştu dağlar katar fark var pc de oyun oynamak bir başka taktım xbox kolumu oh yalnız online daha girmedim alışmak lazım direk dayak yemeyelim.
  • Arkadaşlar Mortal Kombat Türkiye resmi steam grubunuda kurduk, ana sayfaya linkini koydum, hepinizi bekliyoruz.
  • arkadaslar beni de online takimlara eklermisiniz steam id: furkanonver . suan yuzde 20 iniyor :)) bu arada greengame site duzenleniyor daha cok beklersiniz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greengaming düzeldiği gibi alıcam birkaç gün gecikse sorun olmaz. Umarım 22$ indirim kalkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skny

greengaming düzeldiği gibi alıcam birkaç gün gecikse sorun olmaz. Umarım 22$ indirim kalkmaz.

Aynen beklemeye devam, alana kadar steam dosyalarını çekebilsek keşke bi yerden :/
  • Oynadım biraz hoşuma gitti ama çözmek lazım comboları
  • quote:

Oynadım biraz hoşuma gitti ama çözmek lazım comboları

multi ranked'de lag varmı hemen bi maç atabilirmisin kardeşim rica etsem ? gerçi bizde giricez inşallah birkaç saate ama sabırsızlık işte anlarsın
  • quote:

quote:

multi ranked'de lag varmı hemen bi maç atabilirmisin kardeşim rica etsem ? gerçi bizde giricez inşallah birkaç saate ama sabırsızlık işte anlarsın

Maçlarda lag var hatta bazen maçı buluyor ama oyun ekranı kalıyor öyle başlamıyor 3 kez başıma geldi şuan.

En az 1 yada 1.5 sn fark var bir tek bende mi var bu sıkıntı bilmiyorum ama oynanacak gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 3 Temmuz 2013; 22:16:11 >
  • Arkadaşlar oyunu alıyorum bende, ilk mesaja benide ekler misiniz?

steam id: clubtaxim13
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

quote:

Maçlarda lag var hatta bazen maçı buluyor ama oyun ekranı kalıyor öyle başlamıyor 3 kez başıma geldi şuan.

En az 1 yada 1.5 sn fark var bir tek bende mi var bu sıkıntı bilmiyorum ama oynanacak gibi değil.

lag nasıl çokmu bide girdigin her maçda oluyormuki?

• quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Arkadaşlar oyunu alıyorum bende, ilk mesaja benide ekler misiniz?

steam id: clubtaxim13

Ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.