Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT Mobile-would you like to enable downloading over cellular connections hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soruna hiçbir platformda çözüm bulamadım. Benden başka bu sorunu yaşayana da rastlayamadım. Yardımcı olan varsa sevinirim. Sorun şu: genellikle PUBG mobile oyununda sıkça rastlanılan bir sorunmuş, bunu Mortal Kombatta yaşayan benden başka kimseye rastlayamadım. Oyuna girmek istediğimde would you like to enable downloading over cellular connections uyarısı alıyorum. Wi fi açıkken de downloading resources yazıyor ama oyun açılmıyor. Bundan önce kötü GM 6 plus telde bir yıla yakın sorunsuz oynadığım oyuna beş gün önce satın aldığım Xiaomi Redmi Note 9 telden girmeye başladım. 3 gün sorunsuz oynadım. Daha sonra telefona uygulama güncelleme mesajı geldi. Güncellemeden sonra bu uyarıyı alıyorum ve oyuna ne yaptıysam giremedim. Bilgisi olan var mı. Android>Obb içinde MK klasörü var. Defalarca uygulamayı silip yeniden yükledim. Olmuyor olmuyor
    MORTAL KOMBAT Mobile-would you like to enable downloading over cellular connections hatası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam downloading resources hatasını ben de alıyorum. Telefonu sıfırlayıp oyunu tekrar yükledim ve böyle oldu. Çözüm bulabildiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.