Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.929
Cevap
77
Favori
545.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devridünya

quote:

Orijinalden alıntı: jaz222

Altınla alınan kenshi blok kırıyor ve xray siliyor ya hani. Bunda da o ozellikler var mi biliyor musunuz acaba ?

Ya ben anlamadım ya da siz yanlış biliyorsunuz gibi geldi bana. Konuyu biraz daha açar mısınız?

Arkadaşın dediği şu , xray siliyor dediği power drain skili. Kenshinim 1. Skilinde var ve her kenshide vardır. Mesela kold war sonyanın 2. Skilindede power drain özelliği var. Blok kırıyor dediğide büyük ihtimal itemden gelen özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 18 Ekim 2015; 21:59:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75.000 altına satilan kenshidrn bahsediyorum ya =)
    Duz sekilde vurunca 3. Vurusta dusman karakteri geriye gidiyor. Sanirim blok kirma olmuyor, ondan dolayi anlatamadim. Ona benzer bisey oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak blok kirma degil ben yanlis anlattim
    3. Vurustan sonra rakip karakter geriye dogru gidiyor. Her karakter yapmiyor bunu

• Ulan şu oyunu oynamak istiyorum ama sağolsun g4 de açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jaz222

75.000 altına satilan kenshidrn bahsediyorum ya =)
    Duz sekilde vurunca 3. Vurusta dusman karakteri geriye gidiyor. Sanirim blok kirma olmuyor, ondan dolayi anlatamadim. Ona benzer bisey oluyor

Hmm onu diyosunuz. O bi tek silver kenshide var diye biliyorum. Silver kenshi gerçekten op

• Erron Black in 2. xrayi kesinlikle öldürüyor acayip güçlü valla :) 32 level şuan 19k vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Erron Black in 2. xrayi kesinlikle öldürüyor acayip güçlü valla :) 32 level şuan 19k vuruyor

Çünkü %80 bloklanamaz ve crit atar

• Kenshiyi fulleyince inferno scorpiondan da grandmaster subzerodan da 2 kat guclu oldu, olmayan varsa tavsiye ederim =)

Erron black de 2. Xray hayraniyim gercekten bitirici vurus =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Hocam uyarının demek istediği şey, sizin profilinizin zaten eşleştirilmiş olduğu

Peki oyunda WB login olduğumda WB profilimin çıkması lazım değilmi. Çünkü halen mail ve şifre paneli çıkıyor.
  • GrandMasterTurks kullanıcısına yanıt
    Web dışında ekstra bi' profil içermiyor. O giriş işlemi sadece eşzamanlama yapmak için. Ana menüye geri döndüğünüzde, oyunu en son bıraktığınız yerden kayıtlı bulmanız gerekir.
  • Evet o blok kırma olmuyor maalesef :)) Diğer arkadaşın da dediği gibi, tüm Kenshi karakterlerinde olan mana burn yeteneği bahsettiğiniz.
  • su enerji bar ini daha hizli doldurmak icin yapilabilecek bisey var mi? x-ray yapmak istiyorum ama o dolana kadar adami nalliyorlar

• proteus kullanıcısına yanıt
    Karakterlerin kullanabileceği power generation bonuslu itemler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteus

su enerji bar ini daha hizli doldurmak icin yapilabilecek bisey var mi? x-ray yapmak istiyorum ama o dolana kadar adami nalliyorlar

Master of soul ermac , yanınada pasifi 1 bar veren kitana birde herhangi bir outworld sınıfından karakter alırsanız ermac başlangıçta 3. Skiliyle yani xrayle gelir

• Birkaç video daha paylaşacağım. İlk incelme video mu paylaşıyorum konu başlığında paylaşırsanız sevinirim. Konu takibimde.

• İlk mesaja video eklenmiştir.
  • Oyun çok güzel oynamaya devam ediyorum ama Kold War Sonya'nın Blizzard Skin'i çok gıcık olmuş. Grubundaki hiçbir karakter ilk seferde Special Attack yemiyor, 2. olarakda Covert Ops Cassie Cage çok fazla güçlü olmuş sanki. Düz vuruşunda zaten blok kırma var. Özel atakların 2'si de direk karakterle göre aşırı çok can götürüyor. X-ray'ini saymıyorum bile.
  • Hayatın çoğu alanında karşılaştığımız gibi burada da iş paraya bakıyor.. Soul kasmak zor olduğu için, gold kartları birleştirmek zaman alıyor. Sizlere tavsiyem uzun vadede kullanabileceğiniz gold kartları birleştirin.
  • Favori 3lunuz hangileri ?
    Benim esas 3lu:
    silver kenshi(8 tane) , inferno scorpion(1 tane) , erron black(2 tane)

Tavsiye ettiginiz saglam karakter ya da en saglamlari hangisi ?

• Erron Black (3 tane)
    Grandmaster Subzero (4 Tane)
    Raiden (9 tane) ya da Mournful Kitana (3 tane)

Kitana ile Xray 1 kullanırsam rahatlıkla maçları alabiliyorum.

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 20 Ekim 2015; 20:59:10 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.