Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.929
Cevap
77
Favori
545.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

Ya Beyler Erron Black uyuz etti nasıl yenecez bu herifi ya. Cassie Cage var adam death bullet attımı bi halt yiyemiom nasıl yenecez ?

Hocam tamamen şans işi , her bastığınızdan kaç saniye sonra mermi belli oluyorsa ona göre hesal yapın

Vallaha uyuz oldum ha. Yenemedim bi türlü 48 level cassie var başa çıkamıo. Tam öldürecekken death bullet atıo
  • quote:

Ya Beyler Erron Black uyuz etti nasıl yenecez bu herifi ya. Cassie Cage var adam death bullet attımı bi halt yiyemiom nasıl yenecez ?

Beni de uğraştırmıştı amcamız sağolsun. Öncelikle stunner karakterlere ihtiyacınız var, Scorpion gibi. Bir süreliğine de olsa Erron Black'i oyundan düşürmeniz gerekiyor. Ayrıca rakip belirli bi' sürede death bullet atıyor, ortalama bi' zaman hesabıyla tag out yaparak asıl karakterinizi kurtarabilirsiniz. Son olarak; rulet üstünde seçim yaparken dikkat edin, dokunuşunuzdan sonra yavaşlıyor. Göz kararı da olsa, yavaşken denk getirtmek zorundasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

quote:

Beni de uğraştırmıştı amcamız sağolsun. Öncelikle stunner karakterlere ihtiyacınız var, Scorpion gibi. Bir süreliğine de olsa Erron Black'i oyundan düşürmeniz gerekiyor. Ayrıca rakip belirli bi' sürede death bullet atıyor, ortalama bi' zaman hesabıyla tag out yaparak asıl karakterinizi kurtarabilirsiniz. Son olarak; rulet üstünde seçim yaparken dikkat edin, dokunuşunuzdan sonra yavaşlıyor. Göz kararı da olsa, yavaşken denk getirtmek zorundasınız.

:) Hocam geçti artık neyse erron black kazananlara hayırlı olsun demek düşer.

• Evet yahu şimdi dikkat ettim ben de.. Farkında değilim daldım gittim anlatmaya :)
  • Bu 5 tane faction tam nedir ne değildir açıklayabilecek var mı?
  • quote:

Evet yahu şimdi dikkat ettim ben de.. Farkında değilim daldım gittim anlatmaya :)

Oyunun çok eksiği var inşallah dahada oynanabilir bi hal alır.
  • Bronz ve gümüş karakterlerin tamamı ve balanced kenshi, cassie cage, raiden, kano, swarm queen dvorah ın fusion seviyeleri max. Digerleri 1 2 seviyede fusionları. Herşeyi fulledim altin harcayamıyorum artık Challenge dan gelen kartlar hariç. Senin nasıl hocam koleksiyon? @Devridünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 takım için 1'er tane silver kart kullanıyorum max. fusion seviyesinde. Onun dışında altınlarımı devamlı item birleştirmeye harcadım. Takımlardaki geri kalan gold kartlarımın tamamı ise III-IV gibi orta fusion düzeyinde. Oyuna yeni başladığım zamanlarda kazara edindiğim ve kullanmadığım gold kartlarım mevcut maalesef. Ayrıca ilk zamanlarda boş yere soul harcamalarım ve yoğunluk sebebiyle kaçırdığım challange dönemleri oldu. Kafamdaki ideal kadroları anca toparlayabildim doğrusu. Haftalık ortalama 190-200 soul civarı kasıyorum yani 2 haftada 1 fusion atarak birleşimleri tamamlayacağım kısmetse.

Edit: Bu arada Cassie Cage için kaç tane kombat pack harcadın merak ettim doğrusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 22 Ekim 2015; 20:55:04 >
  • 5 6 karakter hariç tamamını kombat pack alarak topladım. Sadece eksik kalan, çıkmayan kartları kendim aldım. Kenshi, cassie ve dvorah kombat pack le max fusiona ulaştı:)

• Kombat pack indirimdeyken açmak belki mantıklı olabilirdi ama 26-27 gold kart arasından random beklemek çok akıl kârı gibi gelmiyor bana. Bu yüzden istediğim kartları direk almayı tercih ediyorum. Yani siz, Kenshi ve Cassie tamamladığınız için şanslısınız bana kalırsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 22 Ekim 2015; 22:43:22 >
  • Evet fusion için mantıklı görünmüyor amacım da o değildi zaten kombat packe yüklenirken. Kart sayısını artırmak daha önemli bence. Eksik kartları tamamladım tekrar kombat pack almaya başlıcam bu hafta. Cassie dışındakileri bulmaya çalışcam artık :)

• Düşüncenizdir, saygı duyarım :)
  • Ronin bekliyorduk ama Liu Kang Challange gösteriyor bende :)))
  • quote:

Ronin bekliyorduk ama Liu Kang Challange gösteriyor bende :)))

5 gun olmasi guzel olmus darisi milana ve jax basina :))

• Keske boyle kisa olsa, 1 hafta tam ideal. 1 ay asiri uzun yahu =)

Bu arada, liu kang nasil saglam mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jaz222

Keske boyle kisa olsa, 1 hafta tam ideal. 1 ay asiri uzun yahu =)

Evet sağlam özellikle sp1 çok değişik ses çıkarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ard arda tekme atan sanirim

İnferno scorpion 1 tane oldugu icin cok kotu, bundan 2 tane alip yer degistireyim en iyisi =)

• quote:

Orijinalden alıntı: jaz222

Keske boyle kisa olsa, 1 hafta tam ideal. 1 ay asiri uzun yahu =)

Hocam ben beğenmedim liu kang ' i cassie cage bi satılsa direk 5 seviye yapacamda yok işte
  • Bende zaten liu kang kartı vardı bu challenge alınca seviye mi atlayacak boşa mı yapmış olacam
  • Yalniz ayni dakika ayni saniye icinde yazmisiz

Cassie cage bi satilsa zaten..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.