Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.929
Cevap
77
Favori
545.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni karakter ve kule, haricinde her şey aynı.

hala geri gitme ve zıplama yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar baya bi sessiz. Ben kendimden bahsedeyim. Sorcerer tower 3 kez bitti 4. tura dönüyorum belki bitirebilirim tekrar.

MK11 Skarlet, Kold War Sub Zero ve COS Sub Zero aldım sırasıyla. Rare kartlardan Acid Dragon Tekko Kaigi FX oldu. Diğer ikisi F6 ve F7 şimdilik. Bir kez de Soul Reavers Servant Epic kartı düştü şans eseri. Belki biraz daha epic veya rare alırım diye devam ediyorum şimdilik. Durumlar böyle.

• Bende 3 kez bitirdim 4. De bitecek. En fazla 6 fuse reare ekipman var. Hiç epic vermedi.

• Bu Kombat Pass’ı çözebilen var mı?
    Ne yapmamız gerekiyor ve yapınca ne olacak?

• 30. Yıl etkinliği dün diamond karakter verdi. Bugün de 100 soul

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    Orda görevler var. Yaptıkça 100 puan veriyor. Puan biriktikçe sıradaki ödül açılıyor.

• efruz E kullanıcısına yanıt

Onu anladım da, o görevleri bitirince hanzo hassasi scorpiona birşey olacak mı. Ekstra özellik mi kazanacak. Sanki yetenek kısmında yeni eklenen şeyler o işe yarayacak ama oraya eklemek içün satın aşma dışında yol bırakmıyor gibi.

• Arkadaşlar klassic fatal kule de 140 bosslar da ilk olarak mk11 scorpion'u öldürdüm ve oyun bir an donup direkt uygulamadan çıkıyor. Bu olay iki kez başıma geldi, başka yaşayan var mı?

• Kendi mesajımı kendim cevaplayım :)) Klassic fatal kule de 140. Bölümdeki boss dövüşünde ilk veya ikinci karakter olarak mk11 scorpion'u öldürdüğüm de kısa bir süre sonra oyundan atıyor ve bu bölümü hiç oynamamış gibi hakkınız gidiyor. Bu olay 7 yada 8 kez başıma geldi. En son mk 11 scorpion'u öldürerek bölümü geçebildim. Benim gibi sorun yaşayanlar olursa aklınızda bulunsun.

• Güncellemeden sonra oyundan sık sık atılır hale geldim. Son 24 saattir de oyuna giremedim. Oyunu sildim. Akşam tekrar yükleyip deneyeceğim.

• Klassic fatal kulenin 160. Bölümünde de durum 140. Bölümdeki gibi oldu. Boss olarak kold War team geliyor, yine ilk olarak scorpion'u öldürdüm ve yaklaşık 7-8 saniye sonra oyun dondu ve uygulama otomatik olarak kapandı. Scorpion'u yine sona bırakarak geçtim.

• Daha önceden donma probleminden bahsetmiştim. Sanırım benim uygulama da bir sorun oluştu. Klassic fatal kulenin 196. Bölümünü 4-5 kez tam geçecekken oyun hep donup kaldı. Sonunda oyunu kaldırıp tekrar yükledim ve sorun çözüldü.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt

Bu sorunu 3-4 kez bende yaşadım. Scorpionu öldürdükten sonra bekliyorum, tüm adamlarımı öldürdüklerinde sorun kalmıyor. Mücadeleye devam edersem atıyor oyundan.

• Asıl hesabımı devretmiştim. Yardımcı hesabımı da devredip oyunu tamamen bırakmak istiyorum.
    iOS kullananlara küçük bir bedel karşılığında hesabımı devredebilim. Devir almak isteyenler özel mesajla ulaşabilir :)
    Bu arada nasıl devredilir tam bilmiyorum araştırılmasını tavsiye ederim.

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• Klassic Tower Fatal kulede 184te takıldım kaldım. Enrage ve Berserker uygulayan Day of the dead takımı var. İlk rakip erron black. Bende F0 MK11 scorpion ile bunu öldüreiliyorum fakat arkadan gelen kitana veya jade kuru kafa kalkanı ile geliyorlar.

Önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANT3550

Klassic Tower Fatal kulede 184te takıldım kaldım. Enrage ve Berserker uygulayan Day of the dead takımı var. İlk rakip erron black. Bende F0 MK11 scorpion ile bunu öldüreiliyorum fakat arkadan gelen kitana veya jade kuru kafa kalkanı ile geliyorlar.

Önerisi olan var mı?

Günlerdir aynı bölümdeyim youtube da videolar izliyorum daha beginner hesaplarla kolayca yapıyorlar. F6 MK11 Scorpion FX KC Johnny Cage F3 Reptile deniyorum Reptile yerine F6 Klassic Scorpion deniyorum olmuyor…

• Fatal kule 184 ü geçtim ama 185 daha da zor raiden direkt x-ray atıyor

• ScorpionSubZero kullanıcısına yanıt

Ben 184te takılıp kalınca bıraktım artık o bölümü. Auto modda kart düşer belki diye 5 oyun oynayıp bırakıyorum 50 soul harcayıp refresh bile yapmıyorum.

• ANT3550 A kullanıcısına yanıt
    Aynısını şimdi 185 de yapıyorum yeni kule gelsin diye beklemeye başladım mecbur

• İki sorum var. Bazen speial atackta rakip flash oluyor. Atak boşa gidiyor. Bazen benim karakterde yapıyor. Neyle ilgili bu. Talentte göremedim

Diğer soru jason karakteri ölünce 1 bar power ile diriliyor ama special atak yapamadan power geri düşüyor. Rakip drain yapmıyor. Durduk yere gidiyor. Bug mı

• 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.