< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (793. sayfa)
-
-
Sonunda nightmare tower da bitti. 3 kez bitirmiştim dün son kez 100. oyunu oynayabildim. Diamond Black Dragon Kabal verdi bende F2 oldu. Artık yeni kuleyi beklemeye devam.
-
Oyun her yerde çöküyor çok can sıkıcı olmaya başladı. Faction wars, kule maçları, talentsta her yerde çöküyor kaç gün geçti hala bir düzeltme yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet buglar oluyor. Hele ki görev tamamlamak için 7 li savaş yaparken oyun çökünce deli ediyor.
Bu arada christmas indirimi olur kesin. Soul bitirktirmek lazım
7li savaşta 6. ve 7. maçta gidiyor bende bekliyorum düzeltirler diye 14 ünden itibaren hediyeler olacak diyordu bakalım ne verecekler
nasıl daha hızlı souls kasa bilirim yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
White Lotus fatal kule 184 te belki 10 gündür takılıp kalmıştım ve geçme ümidim yoktu açıkçası. Dün nasıl olduysa geçtim. Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Bu sabah 200e dayandım ve 200 de Nightwolf u öldürebildim. Aksilik olmazsa bu akşam Liu kang ve Fujin i de geçip kulenin son gününde bitirebilirim. Oyunun ekipmanlarından rare olanlar iyi seviyede ama bunca zamandır oynuyorum hiç epic düşmedi. Bugün ilk kez bir de epic kart alırım inşallah.
-
184 ü ne yaptıysam geçemedim bir sürü takım talents ekipman denedim kaldım öyle yine bir fatal kulede 180 lerde kaldım
Sonunda bitti. Sindel yoktu bende bu da iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANT3550 -- 26 Ocak 2023; 13:41:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Nasıl geçtiniz acaba kafayı yicem bende 10 gündür geçemedim 184 ü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fx KC Johnny Cage
Fx KC Sonya Blade
Fx MK11 Scorpion takımını kullandım
Nightwolf u Sonya ile devre dışı bırakıp Sindel i sürekli oyunda tutmaya çalışıp önce onu yendim sonra Shang
Action Movie Tower fatal kuleyi 3 kez bitirebildim. İlk başta 184 te ben de 1 hafta bocaladım ama sonunda geçtim.
Bu tarz zor bölümlerde kule ekipmanınız fazla olmasa bile doğru takım kurmakla geçilebiliyor. Hatta 184 ten sonraki bölümlerin tamamını bu takımla geçtim.
Ben şunları kullandım ve tavsiye ederim;
FX Klassic Scorpion
FX KC Sonya Blade
F8 Klassic Raiden (Oyuna her alışımda rakibin canının %40 nı alıyor. Ayrıca power drain yapıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANT3550 -- 9 Mayıs 2023; 14:6:18 > -
-
Helal. Ben daha fujini koleksiyona katamadım sen FX yapmışsın hocam. Dün akşam fatal kuleyi bitirdim ve Ravenous Mileena aldım F1 oldu. Koleksiyonda 4 tane daha eksik kartım var. MK11 Fujin, Klassic Movie Johnny Cage, DOtD Erron Black, Black Dragon Tremor.
-
-
Ben yeniden başladım oyuna. Fatal 60 da shao khan ne kadar düşürsem düşüreyim hep 632k can ile yeniden oyuna giriyor bir sonraki dövüşte. Tek dövüşte 600k da götüremiyorum. Nedir bu iş. Kaldım orda
Fujin konusunda oldukça şanslıyım. Action Movie Tower Fatal'da falan 100. ve 180. maçlardan sürekli Fujin çıkıp durdu. En son gelen Divine Storm Pack'ten de 20 pakette 2 Fujin çıkardım ve FX yaptım. Ama bende senden daha çok eksik kart var. 6-7 elmas kart ve yeni çıkan altınlardan birkaçı bende eksik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba SATİLİK MORTAL KOMBAT HESAP UYGUN FİYAT .bu fiyata kaçmaz
EN AZ 5 K RUH hesaplarda
7M COİNLİ
En az 2 burutality setli
12X DİOMOND KARAKTER
HERKESE GORE KARAKTER VARDİR
Toplulugumuzdan hesaplara bakabilirsiniz alttaki telegram adresimizden detayli inceleyip 7/24 yazabilirsiniz
Bircok kisiye hesap satildi memnun olmayan yok gelin görün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adambanko28 -- 30 Haziran 2023; 19:33:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X