Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.923
Cevap
78
Favori
544.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır hesapta yeniden başladım. Hızlı ilerleme için tavsiyesi olan var mı? Silver karakterler bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leomahsum L kullanıcısına yanıt

Sıfır hesapta Diomand Sub Zero geldi. İyi bir kart gelene kadar oyunu silip tekrar intro oynanabilir.

Mağazada çok iyi kartlar görünmeden pek ruh harcamıyorum. (KC Jony -- klasik Sonya vb..)

Pek çok oyuncu tavsiye etmesede yeni hesapta Dark Raiden çok iş yapar DOT ters çalışıyor yanma ve zehir iyileştirir power drain bar doldurur.

FW dükkanından klasik Ermac alınabilir ölürken kendini patlatıyor rakibe ağır bir damage veriyor.

Mağazada Silver ve bronz kartlar sadece coins olduğu için ne görürsem alırım. Özellikle Silver Kenshi ve Silver Cassie Cage'i ve Gold Covert Ops'u kaçırmazdım.

Görevlerde caro's guidance takılı kalmazdım bu kart neden epic anlamadım hiç bir işe yaramıyor gibi geliyor.

1 saatlik görevler ve yatarken 8 saatlik görev yapınca günde yaklaşık olarak 400-500 soul oğütülüyor.

Görev yaparken extra ödül almak için soul harcamak pek iyi fikir değil.

Paket açmak için acele etmezdim, iyi soul biriktirmeyi tercih ederim çünkü; bazı günlerde ciddi indirim yapılıyor örneğin; anniversary kutlamasında

1300 soul'a garanti Diamond vermişlerdi.

Bazı paketler 400 - 450 den 266'a soul'a düşüyor. Bu indirimleri beklemek daha iyi Diamond kart düşmese bile 250 -300 soul'a challenge kart düşecektir.

Faction Wars'ın ödülleri çok iyi 5 kez Diomand Scorpion kartı açıldı. 2019 da hesabı açtım zaman zaman uzun bir ara veririm.

FX 10 tane Gold Challenge - 22 Diomand kart var. Pek çok gold kartlarım FX olmaya yakın mağazadan 5-10 kart satın almışımdır geri kalan hepsi,

Meydan okuma - paketler - FW ve kulelerden geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 6 Ağustos 2023; 21:18:55 >

• Bende birseyler eklemek istiyorum sıfırdan başlayanlar için. Oyunun başında silver pack açmaya çalışın. Karakter çeşitliliğiniz olsun. Challange yapabilmek için işinize yarayacaktır. Sonrasında kule yapabilmek için marketten kk karakterlerini toplayın. Co cassie cage de olur. Ruhları Gold packe harcayın. Diğer packler fazla ruh istiyor ve takım kurmanız çok uzun sürer. Gold packle elinizde kısa sürede fazla karakter ve takım olur. Gold pack bittikten sonra challange pack açabiliriz. Mk11 packlere kesinlikle ruh harcamayın. Oranlar çok düşük ki çıksalar bile elinizdeki Gold karakterler daha güçlü olacaktır. Yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi quest modu ihmal etmeyin. Ayrıca konsol veya pc varsa hesabınızı bağlayıp ilk girişte bir dia karakter ve 40 ruh alırsınız. Sonrasında her gün oyuna girerek yine 40 ruh alabilirsiniz. Level için ise support kartlardan tüm karakterler için olan xp kartları var. Onları kesinlikle fulleyin. Yuksek oranli parklar gelirse açarsınız sonrasında ruhları kulelere harcayın. Kule de fazlasıyla ödül var. Geçemediğiniz yerde kendisi çok zorlamayın. Özellikle fatal kulelerde. Shao khan kulesini bitirip talents puanlarını alıp kullanın. Faction wars oynayın. Özellikle survivor modu. İyi sıralama yaparsanız dia karakter verme ihtimali var. Son olarak oyun bazen sinirlenizi bozabilir. Gaza gelip sakın para yatırmayın. Küçük meblağlarla birsey elde edemezsiniz. Çok paranız varsa siz bilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler. :)

• Yeni hesaplar için çok iyi teklif.
    FX sonya 5 jony 0 cassie var. Mağazadan 2 jony alsam 3 tanede challenge den gelse FX yapar açmaya değer mi karar veremedim. Fikir paylaşmak isteyen olur mu ?
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

Ek;
    Oyundaki debuff'ı farkeden var m? grandmaster olarak bitirdiğim FW'de şuan kontender elite bile olamıyor. Survivorda 2 FX diğeri sıradan bonuslu düşük fizyonlu karakterle 12 maç
    Kolayca geçiliyordu şimdi 3x FX karakter ile 9 maç bitmiyor. Biraz sinir bozucu olsada bu oyuna para kaptırmadığım iyi olmuş tesellisi oldu son olarak, böylesine kaliteli olduklarını idaa eden oyun ekibinden bu hareketleri görmek hiç hoş olmadı. Herkese bol şanslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 21 Temmuz 2023; 23:48:20 >

• Edenian tower fatal180 ödülüm bu oldu

• Edenian Fatal Towerin sonuna gelirken bitirme ödülleri olarak Mk11 Rain ve 4 kere bitirme ödülü olarak aynı epic kartı aldım. Başka epic kart çıkmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler. Ben 3 kez bitirebildim. Divine Argus Cloak hariç diğerlerinden birer kez alabildim. Ama bu kulede şansıma sevindiğim 2 kez edenian blood kitana ve bir kez de lizard baraka aldım.

• Bu Shirai Ryu tower ne kadar zor böyle. Hem de bu normal kule. Fatal olanı nasıl acaba. Dün gece bu kulede 190 boss fight'ı 2 günlük uğraştan sonra geçebildim. Oyunu 3 yıldır oynuyorum. Bu kule daha önceleri de gelmişti fakat ekipman toplayamamışım, yok denecek kadar az. En iyi durumdaki uncommon kartı bile F5 yapabildim.

190 boss fight bölümünde MK11 Jade, Raiden, Scorpion takımı var. ne yaparsam yapayım rakip karakterler canlarını yeniliyorlardı. Sonunda MK11 takımını yine bir MK11 takımı kurarak geçebildim. MK11 Raiden FX, MK11 Sub Zero F8, MK11 Kabal F7. Bu karakterlerin ve bunlara yüklediğim ekipmanların özellikle stun ve snare efektleri ile ısrarlı oynayarak geçebildim.

• ANT3550 A kullanıcısına yanıt
    Evet kule çok zor bende de hiç ekipmanı yoktu. 190 boss fight gibi 200 final bölümü de kat kat zor Klassic Ermac pasifi baya canlarını götürüyor Klassic Scorpionla da canı azalan karaktere yöneldim hep. 190 ve 200 çok zorluyor dediğin gibi 2 gün alıyor. Kulenin 10. Fight ını tekrar oynadım bugün ve yine rare kule ekipmanı yerine random kule dışı ekipman verdi hatayı düzeltmiyorlar.

• Shirai Ryu Fatal tower ı bitirdim bugün Diamond MK1 Scorpion çok güzel oldu. Normal tower 10. Kule rare kule ekipmanı hala verilmiyor.

• Tebrikler. Ben daha 180e yeni geldim fatal kulede. Normal kule 10. oyunda ödül olarak "rare ekipman" olarak yazıyor galiba. "Rare tower ekipman" yazsa kule ekipmanı vermesi lazım.

• ANT3550 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öyle yazıyor aslında kule ekipmanı verimesi gerekiyor.

• Evet haklısın kuleye ait ekipman vermesi gerekiyormuş normal kulede. Ben 2 kez bitirdim ama dikkat etmedim ne aldığıma. şimdi fatal kulede 190a gelebildim. 184 ve 185 te de biraz uğraştım zorlu bir kule.

• Bugün fatal shirai ryu tower ı bitirebildim sonunda. Bunlar da ödülüm

• Tebrikler, 1 kere bitirebilince devamı geliyor ama kule genel olarak zorlu ve ekipman düşürmek zor

•  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

Bu sabah ikinci kez bitirdim, ikidir MK11 Liu Kang geliyor.

• Fatal Tower ikinci bitiriş ve bir MK1 Scorpion daha geldi Jade Brutality tamamlanmış oldu. Sadece Scorpion Epic Brutality ekipmanını düşürmek kaldı geriye

• Shirai Ryu çok zor fakat, jade, scorpion, lui kang, gibi kartların brutality setlerini kazanma şansı veriyor.

Bu kulenin kilit kartı klasic reptile (regeni durduruyor)

Ateş dotu bazı savaşlarda rakibi iyileştirecek şekilde ayarlanmış. Dikkatli kullanmak lazım.

• Dark Queen fatal tower 170' te resurrection var. Rakipler MK11 Scorpion, MK11 Jade ve MK11 Kabal. Geçmek çok zor. Sürekli blind uyguluyorlar. 7-8 seferde ancak geçebildim.

• Sonunda Dark Queen fatal tower bitirebildim. 170, 175. 184 ve 196 cok zordu. Bunlar da kazandıklarım.

• 
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.