|
Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (796. sayfa)
-
-
-
Onslaught karakterler towerlarda dusebiliyormus bunu öğrendim. Hellspawn fatal tower 140 ödülüm
-
Bu da dragon krystal ile açtığım paketten gelen oduller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANT3550 -- 19 Ağustos 2024; 22:58:33 > -
-
Selamlar,
oyundan uzun bir süre uzak kaldım, eskiden kard pack açınca istemediğimiz karakter çıktığında hesap değiştirip soulleri geri alabiliyorduk.Bu durum hala devam etmekte mi? yada buna benzer bir yöntem varmıdır?
Birde elimde maximum 30k/35k atacklı 50k/60k canlı kartlar var fatal kulelerde zorlanıyorum şuan 27. maçtayım FactionWars uzun bir süredir oynamıyorum, oynamamı tavsite ediyor musunuz?
Birde Mi11t telefon var 3,4 maçtan sonra çok ısınıyor.Normal midir?
-
Son 2 tur Action movie tower fatal ödüllerim bunlardı.
İlk tur Horror tower ve Nightmare tower ödülleri de bunlar oldu.
-
Merhaba,
İphone ile oynadığım için genelde aç kapa tarzındaki işlemlerde o küçük açıklar işe yaramıyor. Kulelerde karakterlerin güçleri önemli fakat en önemlisi o kuleye ait ekipmanları karakterlere giydirmen karakterin hem canı hem de saldırı gücünü arttırıyor. Kartların ne kadar yüksek seviyeyse o kadar fazla güç kazanırsın o kuleye karşı, şu anda dragon kristalleriyle o kuleye ait ekipman kartları var oradan kart düşürmeye çalışabilirsin.
Faction wars vaktin varsa oynanabilir, souls, karakter kazanımı için 3 günde bir iyi kaynak oluyor.
Telefon ısınması bence normal.
-
Arkadaşlar oyuna girmekte sıkıntı yaşayan var mı? Ben dünden beri giremiyorum. Oyun açılır açılmaz kapanıyor.
-
Son 1 saattir oyundayım herhangi bir atma vs olmadı.
-
Dünden beri giremedim. Bugünde aynı. Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeye karar verdim
-
Yeniden yükleyince düzelme oldu mu? -
Maalesef düzelme olmadı. Hem tablette hem telefonda yüklüydü. Her ikisinden de kaldırıp tekrar yükledim. Açılış ekranından sonra heaba erişim için girdiğimde mail adresi geçersiz diyor şimdi de. Ben de oyun servisine mail attım ama şimdilik dönüş olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ScorpionSubZeroMerhaba,
İphone ile oynadığım için genelde aç kapa tarzındaki işlemlerde o küçük açıklar işe yaramıyor. Kulelerde karakterlerin güçleri önemli fakat en önemlisi o kuleye ait ekipmanları karakterlere giydirmen karakterin hem canı hem de saldırı gücünü arttırıyor. Kartların ne kadar yüksek seviyeyse o kadar fazla güç kazanırsın o kuleye karşı, şu anda dragon kristalleriyle o kuleye ait ekipman kartları var oradan kart düşürmeye çalışabilirsin.
Faction wars vaktin varsa oynanabilir, souls, karakter kazanımı için 3 günde bir iyi kaynak oluyor.
Telefon ısınması bence normal.
Merhaba,
Yorumun için teşekkür ederim.
Survivor modda Hard bölümünü bitiriyorum, Fatal bölümüne character kalmıyor.
Dragon kristalle beginner summon pack açıyorum sürekli.
Challange ları bitirmeye çalışıyorum genelde.
Single player kuleler (fatal vs) fazla oynayamıyorum 20. maça kadar felan gelip bırakıyorum nedense.
Telefon ısınmasını da buldum. Telefon ekranını 120 Hz yapmışım ondan fazla ısınıyormuş.
-
Merhaba,
En zoruna en güçlü karakter ve ekipmanları ayırman daha iyi olur sırayla oynama gerek yok zaten, dragon kristallerle 50/50 de açıp ödülleri topladım bende.
Challenge lar soul kaynağı olarak iyi oluyor.
Ekipman topladıkça kulelerde ilerleniyor kaybetsen de haklarını kullanmaya çalış ekipman düşme olasılığı var, kuleye özel ekipmanlarla sürekli o kule de güçlenebilirsin. -
Krypte te kazanılan kalpleri kullanmamız mu gerekiyor, kullanmazsak resette sıfırlanıyor mu -
Evet her haftalık sayaç sıfırlandığında toplanan bakiye sıfırlanır. -
Mournful KITANA dan sonra hangi challenge gelir arkadaşlar? Eskiden buna bakılan bir yer vardı sanki.
-
Hanzo Hasashi Scorpion var sırada ben bu siteden bakıyordum.
mortal kombat mobileUpcoming Challenges Mortal Kombat Mobile | MK Mobilehttps://mkmobileupdate.com/tag/upcoming-challenges/ -
Teşekkürler.
7 fuse bende, full yapamayacağım.Quan Chi ve Sub Zero characterlerim çok kötü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X